FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Counter Strike

eddy007
Jeżeli lubicie grać w counter strike ,jeżeli chcecie czegoś się dowiedzieć o counter strike
zapraszam na www.counterstrike.frih.net najlepszy serwis o CS
Artykuły, porady, wielki dział download wszystko czego Ci trzeba Smile
Zaprasza Was ,a wy zapraszajcie innych (znajomych, kolegow)

P.S: Rejestrujcie sie na stronie Smile
I jak możecie na forum rownież bo narazie mamy innego dostawce forum (na innych hoscie jest)

dziekUje i PozrawIam All
BLAK
Counter-Strike dobra giera ale wciagajace strasznie. Gralem w CS 1.6 przez okolo 2 lata, potem sie przerzucilem na Counter-Strike:Source przy ktorym siedzialem tez blizko rok. Dzisiaj juz nie mam tyle czasu na CS'a ale to chyba dobrze bo pamietam gralem po osiem godzin dziennie i nic nie mialem z dnia. Jednym slowem moge teraz smialo powiedziec ze to strata czasu.

Pozdrawiam wszystkich mianiaków CS'a
Calemb
Tak. Rzeczywiście Counter to bardzo fajna i wciągająca gra! Wymaga myślenia, współpracy zespołu oraz zręcznej ręki jak i celnego oka:) Zaczynałem jakieś 4 lata temu i od tego czasu grałem z 1 rokiem przerwy. Jedynym minusem są dzieci używające mikrofonu i plotą bzdury przeszkadzając jedynie w grze......szkoda słów na takich. Nędznie gra się też z rozpowszechnionymi cheaterami którzy jadą na wh czy innych aimbotach i uważają że są najlepsi. Dobrym wyjściem zdaje się być steam na tych drugich ale to już wybór każdego......
gecko
I tak najlepiej iść z kolegami do jakiegoś "k@fffe ynter.net" (koniecznie taniego!) na kilka godzin...

Opłata za internet - kilka złotych
Zaklikana myszka - kilkadziesiąt złotych
Indiański okrzyk wojenny w wykonaniu przyjaciela (najlepiej Marcina P.) - bezcenne Twisted Evil Twisted Evil

A tak na serio serio - klimat w takich miejscach czasem wart jest tych kilku złotych. No i można krzyknąć przez salę "uważaj z tyłu!" ku uciesze właściciela kawiarenki Smile
bpit22
A nie wolicie czasem Enemy Territory?? Wg mnie ET jest bardziej rozbudowana i nie chodzi w niej tylko o zabijanie, ale również o to by wykonać jakieś zadanie przy pomocy całej drużyny.
jackill
W CS, też nie chodzi o zabijani, na mapach de_ i CS_ można wykonać zadanie, bez jednego strzału. No ale to zależy kto gra... Miałem swojego czasu radiówke, z postawionym po sieci lokalnej serwerem CS'a 1.6. Wszystko byłoby ok, ale kiedy dzieciarnia z gimnazjum wracała do domu i wbijała się na serwer to kończyła się przyjemna gra :/ Na publicznych serwerach też niestety tak jest. Dlatego najlepsza jest sesja z kumplami w kafejce B)
bpit22
Masz rację, wszystko zależy od tego kto aktualnie się trafi. Ale jakoś mam sentyment do ET i nie mogę jakoś przerzucić się na CS, a poza tym grafika w ET też jest lepsza niż w CS'ie.
Timczak
ET jest zdecydowanie lepsze. Bardziej taktyczne. Nieraz można tez ukończyć rundę bez wystrzału. Ale to już wyższa szkoła jazdy. W ET trzeba mieć większe umiejętności. Przynajmniej ja tak uważam. Bo nie wystarczy walnąć 1 hs Smile Pyzatym Et zapewnia rozrywkę na znacznie dłuższy czas. Może nie przynosi gracza takiego dochodu jak cs na lanach i innych imprezach ale klimat jest niepowtarzalny.
Tomaszydlo
CS, gra naprawdę dobra. Nie oszałamia graficznie ale wciąga. Grałem w nią jakiś czas z kumplami z podwórka. Znudziło nam się po jakimś roku grania. Teraz osobiście wole mmoRPG-i a oni grają w COD2 przez neta.... też dobre polecam.
bpit22
Oczywiście jeżeli już nie ma się naprawdę co robić, a ET już się znudziło to CS też może być.. Laughing
webek
Kolejna dyskusja w stylu - to jest lepsze, bo mi się to podoba bardziej. Wcześniej ten przypadek był przy poście o Call of Duty 2. Teraz nie mam zamiaru odstępować od tematu

CS jest dobry, ale pożera dużo czasu i zabija chęci do działania w normalnym świecie (tzn. w środowisku innych aplikacji ;p). Z tego typu powodów przestałem grać.