FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Komentarze....

matir
Cześć !!
Niejednokrotnie przeglądają strony internetowe, a konkretniej portal taki jak ONET . PL . natrafiałem na, niektóre śmieszne, niektóry wręcz "badziwne", wypowiedzi. Co myślicie o tym !? Rolling Eyes

Bardzo mi się podobały komentarze o naszym ..... heh... laskonogim Wink

Jednak po przeczytaniu niektórych, dochodzę do wniosku iż piszą to "dzieciaki" niezależnie od wieku.

Pozdro Wink
Black & White
Pewne części sieci infantylizują ludzi.
Posiedź sobie na blogach, chatach i innych takich miejscach i będziesz taki sam Very Happy
Arcio
haha ale jak w tlumie takich badziewnych komenatrzy obaczysz jakis konkretny komentarz.. to od razu jaki respect
ja sie szlajam wylacznie po miejscach gdzie sa ludzie z moimi zainteresowaniami wiec rzadko napotykam jakies zenujace wypowiedzi
pokemon
Arcio wrote:
haha ale jak w tlumie takich badziewnych komenatrzy obaczysz jakis konkretny komentarz.. to od razu jaki respect
ja sie szlajam wylacznie po miejscach gdzie sa ludzie z moimi zainteresowaniami wiec rzadko napotykam jakies zenujace wypowiedzi

Jak ja patrze na interesujace mnie tematy to nie ma za bardzo takich smiesznych wypowiedzi tylko normalne komentarze.
matir
A taki onet ?!
pokemon
matir wrote:
A taki onet ?!

Jak chcesz to wszedzie znajdziesz badziewne komentarze. Trzeba sie tylko postarac Very Happy Very Happy
spider89
pokemon swieta racja Laughing Ale onet to szybkie zrodlo badziewnych komentarzy, najlepsze sa te w sporcie i wogole Laughing
krzychu
zawsze znajdzie się ktoś kto będzie dawał debilne komentarze :/ tego się nie da uniknąć poprostu
skoczek_2002
No bo skąd by się niby brały blogi ??
grumman
pozatym jest sporo ludu ktory dostaje gruba kase za beznadziejne komentarze, maja fajne stanowiska przegladaja fora i inne badziewia swojej firmy (np Onet) i prwokuja do dyskusji na jakis tam temat. czasami jak zrobi sie wrzawa na wazny koncept to probuja sprowadzic na inny mniej wazny tor. w kazdym razie powoduja zamieszanie wprowadzajac bajki do realnych wiadomosci.
Kudlaty
co do tego ze biorą grubą kase to nie wiem... ale wydaje mi sie ze za takie cus nie placą zbyt duzej kasy... myślę że trzeba sie niezle natrudzic by na tym zarobic...
ale racja... badziew w komentach jest wszędzie i to czasem przez te osoby ktore na tym zarabiają... ale cuz poradzic... na to nic nie poradzimy... a tym bardziej na debilne osoby trez sie nic nie potadzi... bo jakies goscie tez sie znajdą ktorzy sobie dla jaj wystawiaja jakies komenty...
skoczek_2002
Wariatów jest mnóstwo, ale dobrze, że nie dobili sie do władzy wysokiej.
Black & White
Dzisiaj w tv pokazali, że najwięcej odwiedzin na forach internetowych jest w godzinach pracy i w dodatku złapali kilku urzędasów na forumowaniu.
Teraz już wiadomo, kto tak zasyfia sieć.
Nasi ukochani ministrowie Twisted Evil
Bluszczyk
a kto by inny jak nie oni... tylko oni są tak głupi... Very Happy
Kudlaty
te urzędasy... :/ wszędzie wcisną ten swój głupi nochal
skoczek_2002
Quote:
Prosimy pana ministra, żeby pan nie wtykał swoje długiego nochala w sprawy innych ludzi

HAHAHAHHA!!!!
Black & White
Black & White wrote:
Dzisiaj w tv pokazali, że najwięcej odwiedzin na forach internetowych jest w godzinach pracy i w dodatku złapali kilku urzędasów na forumowaniu.
Teraz już wiadomo, kto tak zasyfia sieć.
Nasi ukochani ministrowie Twisted Evil

Widziałem ten program.
Nikogo niestety nie pociągną do odpowiedzialności bo każdy tak robi Twisted Evil Twisted Evil
skoczek_2002
Dlatego trza zrobić coś takeigo... Zablokować w pracy wszystkie strony poza tymi urzędowymi i prawniczymi...
Thoro
matir wrote:
A taki onet ?!

Popacz sobie po wszelkich blogach, kiegach gosci, czatach itp. Onet to nie wyjatek.
Dr4goN
spider89 wrote:
pokemon swieta racja Laughing Ale onet to szybkie zrodlo badziewnych komentarzy, najlepsze sa te w sporcie i wogole Laughing

Komentarze w sporcie onetu sa absolutnie THE BEST. A zwlaszcza te w dziale boks....
skoczek_2002
Rzeczywiście boks wymiata...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.