Istanbul'da Formula 1 heyecanı başladı ve şu anda sıralama turları yapılıyor...İnşallah güzel reklam olur ülkemiz için...Alnımızın akıyla çıkarız şu için içinden...Benim güvenim TAM!
ISTANBUL PARK'DA YARIŞ VAR
Sıralama aslında şaşırtmadı:
1.Massa
2.Hamilton
3.Raikonen
4.Alonso
Bakalım neler olacak;yarın asıl büyük heyacan.
1.Massa
2.Hamilton
3.Raikonen
4.Alonso
Bakalım neler olacak;yarın asıl büyük heyacan.
Massa yine 1. başlayacak.Sanki geçen senelerdeki kadar ilgi çekmedi bu sene.Ya da bana öyle geldi...
Tanıtımda bu sene biraz eksik başladık...Türk gibi başladık Türk gibi devam ediyoruz 
Yarış bugün saat 3 te...
Hazırlayın cipsleri kolaları
Bence güsel olcak gibi 
Geçan yaz arkadaşlarla dershanede izlerdik, o zamanlar ilgimi çekerdi ama şimdi nedende çok çekmiyor. Adamlar yarışıyor ve bizde izliyoruz. Haa, ama eğer biz yaışsaydık olaya daha hevesli olurdum 
| BURAK_X wrote: |
| Geçan yaz arkadaşlarla dershanede izlerdik, o zamanlar ilgimi çekerdi ama şimdi nedende çok çekmiyor. Adamlar yarışıyor ve bizde izliyoruz. Haa, ama eğer biz yaışsaydık olaya daha hevesli olurdum |
Evet biz de F1'de Türk pilotlar görmek istiyoruz...Ey federasyon Jaysın'ı en iyi şekilde eğitin...Sadece onun takımı yapmasın bunu...
Pistler Türkler'in olacak! Bakın size mis gibi slogan da buldum....Varsa yetenekli arkadaşlar bunu bulmak sizin göreviniz
| Garga wrote: | ||
Evet biz de F1'de Türk pilotlar görmek istiyoruz...Ey federasyon Jaysın'ı en iyi şekilde eğitin...Sadece onun takımı yapmasın bunu... Pistler Türkler'in olacak! Bakın size mis gibi slogan da buldum....Varsa yetenekli arkadaşlar bunu bulmak sizin göreviniz |
Sen iste onu da yaparız akrdeşim ayıp ettin
Ama jaysın dünkü yarışta bişiler anlattı yok şöle yok böle die
Ekşiden alıntıdır:
Başka işe yarar bişi bulamadım...
Ama jaysın dünkü yarışta bişiler anlattı yok şöle yok böle die
Ekşiden alıntıdır:
| Quote: |
| yıllardır motorsporları içinde yer alan ve uluslararası yarışlarda görev almış bir bayan arkadaşıma göre; kendilerine arabanın verdiği adrenalini hiç bir kadın veremeyeceği için, ilişki sırasında kadını ruh hastası haline getiren adamlardır. tecrübelerine güveniyoruz. |
| Quote: |
| anormal dayaniklilik testlerinden gecip hic durmadan egzersiz yapan adamlar. yari$lar boyunca 5g'ye varan guclere ve a$iri sivi kaybina dayanabilmeleri gerekir.
(agamemnon, 1 |
Başka işe yarar bişi bulamadım...
1.Felipe Massa
2.Kimi Raikkonen
3.Fernando Alonso oldu.Bence beklenen bir sonuçtu, ama Hamilton'ı daha üst sıralarda bekliyordum 5. oldu.
2.Kimi Raikkonen
3.Fernando Alonso oldu.Bence beklenen bir sonuçtu, ama Hamilton'ı daha üst sıralarda bekliyordum 5. oldu.
| nfsforever wrote: |
| 1.Felipe Massa
2.Kimi Raikkonen 3.Fernando Alonso oldu.Bence beklenen bir sonuçtu, ama Hamilton'ı daha üst sıralarda bekliyordum 5. oldu. |
Tekeri patlamasa olurda belki 4 veya 3 ama şans...
geçen sene mahmet ali talat verdi kupayı diye istanbul park ı kaldırıyolardı. Noldu tutmadı o blörf galiba
Bu sefer massa kendi almıştır kupayı problem olmasın diye. Abi sen oraya yere koy ben alırım ordan sonra polemik süpekülasyon neyün olur.