Arkadaşlar, ben yine kotayı aştım da, babam fatura geldiğinde beni öldürmesin diye parasını ben vereyim diyorum birikmiş harçlıkların arasından. 1 GB ne kadar paraya denk geliyor acaba?
1 GB ne kadar?
| BURAK_X wrote: |
| Arkadaşlar, ben yine kotayı aştım da, babam fatura geldiğinde beni öldürmesin diye parasını ben vereyim diyorum birikmiş harçlıkların arasından. 1 GB ne kadar paraya denk geliyor acaba? |
10 YTL ödeyeceksin fazladan...
| nfsforever wrote: | ||
10 YTL ödeyeceksin fazladan... |
Başlığı görünce aklıma bir sürü espri geldi...
| darkeagle wrote: |
| Başlığı görünce aklıma bir sürü espri geldi... |
| darkeagle wrote: |
| Başlığı görünce aklıma bir sürü espri geldi... |
Ben aslında başlığı görünce cevap olarak 1000MB veya 1000000KB yazmayı düşünüyordum ama baktım olay farklıymış...
| nfsforever wrote: | ||
Ben aslında başlığı görünce cevap olarak 1000MB veya 1000000KB yazmayı düşünüyordum ama baktım olay farklıymış... |
ayni durumdayim
| hekimusta wrote: | ||||
ayni durumdayim |
Fakat, 1 gb 1000 mb değil tam olarak. 1024 mb
| BURAK_X wrote: | ||||||
Fakat, 1 gb 1000 mb değil tam olarak. 1024 mb |
Dosya boyutu olarak bakarsan öyle.Ama Harddsik kapasitelerine bakarsan 1GB=1000MB olarak alınır.Bu yüzden de 250GB'lık Harddisklere sen 250GB dosya koyamazsın daha az koyabilirsin...
| nfsforever wrote: | ||||||||
Dosya boyutu olarak bakarsan öyle.Ama Harddsik kapasitelerine bakarsan 1GB=1000MB olarak alınır.Bu yüzden de 250GB'lık Harddisklere sen 250GB dosya koyamazsın daha az koyabilirsin... |
İlginç. Sağol bilgi için
Ne derseniz deyin telekom bize kıyak geçio GB başına 24 mb 
ben her zaman aştığım icin sorun yok artık 
| tuncadogus wrote: |
| ben her zaman aştığım icin sorun yok artık |
aynen beni vuracak bizimkiler
| muaythai wrote: | ||
aynen beni vuracak bizimkiler |
ttnet de 1 gb 1024 mb fakat harddisklerde 1 gb=1000 mb diye bir şey yoktur düpedüz yuvarlak hesap yapılır millet neden daha az gözüktüğünü sorunca böyle denilir ama isterseniz hesaplayın olmadığını göreceksiniz...
| BURAK_X wrote: | ||||
|
Bende ölüler kervanına katılıcam desenize
| maeglin20 wrote: | ||||||
Bende ölüler kervanına katılıcam desenize |
| BURAK_X wrote: | ||||||||
|
Konuyla alakası yok ama, Ben baya önceden host almıştım. Belki hatırlarsın.. Host silinmiş foruma uzun zamandır girmediğimden. Geri alınabilir mi o host ?
| maeglin20 wrote: | ||||||||||
Konuyla alakası yok ama, Ben baya önceden host almıştım. Belki hatırlarsın.. Host silinmiş foruma uzun zamandır girmediğimden. Geri alınabilir mi o host ? |
| BURAK_X wrote: | ||||||||||
İlginç. Sağol bilgi için |
bunla ilgili bi döküman çevirmiştim
http://www.milyonsite.com/bu-veri-ne-kadar-yer-tutar/
Fatura tam zamanında geldi. Dün geldi fatura 61 lira 25 kuruş olarak, doğum ünümdü, babam bişey demedi o yüzden