FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Orange Ekstraklasa

mtx
Komu kibicujecie? Kto wygra?
b4r4t
Sam nie wiem, w mojej opinii wygrają sędziowie i działacze klubowi ... co by się nie działo , oni natrzaskają najwięcej kasy ...
Jakoś nie chce mi się wierzyć w uczciwość ligi... sam też nie jestem zagorzałym kibicem żadnej drużyny ...

Jeśli już z kimś sympatyzować ... hmm sam nie wiem - najbliżej mnie jest chyba LECH Smile Całkiem spoko zorganizowana drużyna... karnety, stadion ... inni się powinni uczyć Smile
esrael
Uczyc nie uczyc, ale to fakt ze na Lecha przychodzi najwiecej kibicow, mecze maja ladna oprawe i chyba masz racje z ta organizacja..

Ja osobiscie kibicuje Wisle Krakow. Tutaj tez organizacja nie jest najgorsza, chyba jest zaraz po Lechu w naszej polskiej OE, rowniez przychodzi wielu fanow, sprzedane zostalo kilka tysiecy karnetow, czyli raczej jest OK. Teraz Wilska przezywa pewna reaktywacje i jest na "fali", dlatego mysle ze w tym sezonie moze pokusic sie o triumf w lidze :]
vrooth
Wisła Smile

jestem z Krakowa i to naturalny wybór... Cracovii też dobrze życzę, conajmniej pucharów, ale mistrzostwo dla Wisły.

doszło dwóch doświadczonych zawodników /Niedzielan niestety już ma kontuzję do wiosny, co do skomentowania nadaje sie tylko siarczystym przekleństwem i stary, dobry (ale czy aż tak jak kiedyś?) Kosowski/, perspektywiczny Ćwielong, dobrze grzejący ławkę Jrisak (za 700k euro!!!) i Boguski. I wreszcie pozbyto sie Dawidowskiego i jemu podobnych Smile

a największym wzmocnieniem myślę, że jest trener Skorża, i oby nasz nad-prezes go nie wywalił równie szybko ja ostatnich 4 :/
esrael
Ano.. Wisla podtrzymuje swoja dobra passe i juz wygrala 4 mecz z rzedu, przy czym stracila tylko 1 gola Very Happy I warto podkreslic ze nie grala z "byle kim" no bo mistrz Polski, czy tez rownie wysoko plasowana Korona to nie byle jaki przeciwnik :] Teraz czekam na 1 wrzesnia bo sie szykuje niezle spotkanie z Lechem, trzeba to obejrzec na wlasne oczy ;]
eddy007
Ja osobiście kibicuje Wiśle Płock. Jest tam paru naprawdę dobrych i młodych graczy. Aczkolwiek "paru" to zbyt mało by odnosić dobre wyniki. Po spadku do 2 ligi idzie nam coraz gorzej, mimo to sądzę, że każdy z was nie opuszcza swojego klubu nawet jeśli spada do 2 ligi, czy jest zamieszany w afery korupcyjne ( Arka, Zagłębie itd ). Wisła Płock i Górnik Zabrze Rox
gecko
A ja jestem za Wisla Krakow (za chwile bedzie tu klotnia ale co tam Wink )

Lubie ich za hmmm "styl"? Tak czy siak maja potencjal a ze czasem nie potrafia go wykorzystac to inna sprawa. Tak czy siak Wisla Rox Razz Razz
loginos
Co prawda nie pasjonuję się zbytnio orange ekstraklasą, ale jeśli miałbym komuś kibicować to z urzędu poparłbym Cracowię. W ostatnim sezonie poszło jej nawet nieźle Very Happy
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.