Komu kibicujecie? Kto wygra?
Orange Ekstraklasa
Sam nie wiem, w mojej opinii wygrają sędziowie i działacze klubowi ... co by się nie działo , oni natrzaskają najwięcej kasy ...
Jakoś nie chce mi się wierzyć w uczciwość ligi... sam też nie jestem zagorzałym kibicem żadnej drużyny ...
Jeśli już z kimś sympatyzować ... hmm sam nie wiem - najbliżej mnie jest chyba LECH
Całkiem spoko zorganizowana drużyna... karnety, stadion ... inni się powinni uczyć 
Jakoś nie chce mi się wierzyć w uczciwość ligi... sam też nie jestem zagorzałym kibicem żadnej drużyny ...
Jeśli już z kimś sympatyzować ... hmm sam nie wiem - najbliżej mnie jest chyba LECH
Uczyc nie uczyc, ale to fakt ze na Lecha przychodzi najwiecej kibicow, mecze maja ladna oprawe i chyba masz racje z ta organizacja..
Ja osobiscie kibicuje Wisle Krakow. Tutaj tez organizacja nie jest najgorsza, chyba jest zaraz po Lechu w naszej polskiej OE, rowniez przychodzi wielu fanow, sprzedane zostalo kilka tysiecy karnetow, czyli raczej jest OK. Teraz Wilska przezywa pewna reaktywacje i jest na "fali", dlatego mysle ze w tym sezonie moze pokusic sie o triumf w lidze :]
Ja osobiscie kibicuje Wisle Krakow. Tutaj tez organizacja nie jest najgorsza, chyba jest zaraz po Lechu w naszej polskiej OE, rowniez przychodzi wielu fanow, sprzedane zostalo kilka tysiecy karnetow, czyli raczej jest OK. Teraz Wilska przezywa pewna reaktywacje i jest na "fali", dlatego mysle ze w tym sezonie moze pokusic sie o triumf w lidze :]
Wisła
jestem z Krakowa i to naturalny wybór... Cracovii też dobrze życzę, conajmniej pucharów, ale mistrzostwo dla Wisły.
doszło dwóch doświadczonych zawodników /Niedzielan niestety już ma kontuzję do wiosny, co do skomentowania nadaje sie tylko siarczystym przekleństwem i stary, dobry (ale czy aż tak jak kiedyś?) Kosowski/, perspektywiczny Ćwielong, dobrze grzejący ławkę Jrisak (za 700k euro!!!) i Boguski. I wreszcie pozbyto sie Dawidowskiego i jemu podobnych
a największym wzmocnieniem myślę, że jest trener Skorża, i oby nasz nad-prezes go nie wywalił równie szybko ja ostatnich 4 :/
jestem z Krakowa i to naturalny wybór... Cracovii też dobrze życzę, conajmniej pucharów, ale mistrzostwo dla Wisły.
doszło dwóch doświadczonych zawodników /Niedzielan niestety już ma kontuzję do wiosny, co do skomentowania nadaje sie tylko siarczystym przekleństwem i stary, dobry (ale czy aż tak jak kiedyś?) Kosowski/, perspektywiczny Ćwielong, dobrze grzejący ławkę Jrisak (za 700k euro!!!) i Boguski. I wreszcie pozbyto sie Dawidowskiego i jemu podobnych
a największym wzmocnieniem myślę, że jest trener Skorża, i oby nasz nad-prezes go nie wywalił równie szybko ja ostatnich 4 :/
Ano.. Wisla podtrzymuje swoja dobra passe i juz wygrala 4 mecz z rzedu, przy czym stracila tylko 1 gola
I warto podkreslic ze nie grala z "byle kim" no bo mistrz Polski, czy tez rownie wysoko plasowana Korona to nie byle jaki przeciwnik :] Teraz czekam na 1 wrzesnia bo sie szykuje niezle spotkanie z Lechem, trzeba to obejrzec na wlasne oczy ;]
Ja osobiście kibicuje Wiśle Płock. Jest tam paru naprawdę dobrych i młodych graczy. Aczkolwiek "paru" to zbyt mało by odnosić dobre wyniki. Po spadku do 2 ligi idzie nam coraz gorzej, mimo to sądzę, że każdy z was nie opuszcza swojego klubu nawet jeśli spada do 2 ligi, czy jest zamieszany w afery korupcyjne ( Arka, Zagłębie itd ). Wisła Płock i Górnik Zabrze Rox
A ja jestem za Wisla Krakow (za chwile bedzie tu klotnia ale co tam
)
Lubie ich za hmmm "styl"? Tak czy siak maja potencjal a ze czasem nie potrafia go wykorzystac to inna sprawa. Tak czy siak Wisla Rox

Lubie ich za hmmm "styl"? Tak czy siak maja potencjal a ze czasem nie potrafia go wykorzystac to inna sprawa. Tak czy siak Wisla Rox
Co prawda nie pasjonuję się zbytnio orange ekstraklasą, ale jeśli miałbym komuś kibicować to z urzędu poparłbym Cracowię. W ostatnim sezonie poszło jej nawet nieźle