FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Plemiona

Czyzu
Graliście w Plemiona jak nie , to zacznijcie .Właśnie ruszył 10 świat .
Zajebista gra.Wbijać na www.plemiona.pl
Ramelof
Ja gram na świecie pierwszym. Jestem zarządcom plemienia nawet. Na pierwszym świecie szukać mnie pod nickiem ramelof.
loginos
Quote:
Plemiona to browserska gra online
określenie "browserska" bardzo mi się podoba Very Happy

Panowie skor już w to gracie to może opwiecie pokrótce o wadach i zaletach.
Szczególnie interesuje mnie czy gra mocno się rozwija, czy widać jakieś zmiany, czy jest raczej stabilna, jak jest z wydajnością serwerów i dlaczego ta gra jest lepsza od innych tego typu B)
Ramelof
Obecnie jest 10 światów. Możesz na każdym grać. Oczywiście świat 1 działa najdłużej i tam już dużo graczy przekrczyło pułab 1mln punktów i 50 wiosek.

Na początku masz jedną wioske i ją możesz rozbudować. Gdy wyprdukujesz szlachcica możesz przejmować inne wioski.

Zresztą na stronie gry jest ładna pomoc więc jak się z nią zaznajomisz będziesz więdzieć wszystko co potrzeba.
mtx
Imiona w użyciu:
Matrix
Van Helsing
Ziemowit
Ziom
Siemomysł
Bolesław
Mieszko
Jadwiga
Helena
Lestek
Lech
Władysław
Katarzyna
Henryk
Zbigniew
Aleksander
Achilles
Hektor
Krzysztof

wreszcie... ATANAZY Smile
esrael
Ja generalnie wystartowalem z moja przygoda w Plemionach w ubiegly piatek, wlasnie z powstaniem nowego swiata. Gra szczerze mowiac niczym nie zachwyca... wg mnie jest troszke za malo rozbudowana, ale moge sie mylic... oGame jest chyba najlepsza gra w przegladarce w jaka gralem.
ebskryshak
Bardzo bardzo fajne. im dluzej w to gram, tymbardziej odnosze takie wrazenie.
ostatnio wyruszyl swiat 10, wiec zapraszam na niego!
Tam gra sie 2 razy szybciej, niz na pozostalych swiatach.
pawelabrams
Witam, jestem tu nowy, ale od razu ucieszyłem się że macie tu polskie forum Wink

W plemiona grałem jakieś pół roku - spoko gierka, ale usunąłem konta, kiedy moje plemię najpierw wyrzuciło mnie z zarządu, potem w ogóle z plemienia, a na końcu poprzejmowało po kolei moje wioski...
To już była lekka przesada.

A właśnie - może wspólnymi siłami zrobilibyśmy coś podobnego (no może nie w fabule, ale w "szkielecie" gry)? Jeśli pojawią się jakieś pomysły to możemy to rozwinąć Wink
loginos
Czym tak bardzo się naraziłeś, że cię wyrzucali ze wszystkiego po kolei?Wink
Napadałeś na wioskę wodza? Wink
pawelabrams
Nie. Wyjechałem na wakacje na tydzien. A oni raz zrobili czystke - jak ktoś był nieaktywny (taki status sie ma na plemionach po ledwie dwoch dniach), to dostawal kicka Razz
bpit22
Myślę że też spróbuję, będzie to sposób na odprężenie podczas długich wieczorów nad pracą domową. A będą te wieczory coraz dłuższe...
bpit22
Gra okazała się bardzo ciekawa, aczkolwiek wolę gry którę nie wymagają odemnie ciągłego spędzania czasu przed komputerem. Ale jednak polecam dla tych którzy mają dużo wolnego czasu. Wink
webek
Gra jest bardzo dobra, ale głównie wtedy jak się ma czas, by w to grać...
Pamiętam jak ustawiałem budzik w zegarku, by wstać w nocy i wrzucić nowy budynek do produkcji, czy wysłać gdzieś armię, zaatakować kogoś, etc.
Grałem tak przez ok. 3 miesiące, ale potem po prostu już nie było na to czasu, więc przestałem.

Słyszałem, że niedawno wyszedł 11 świat.
Kemsan
Grałem kiedyś i nawet miałem 100.000 pkt ale już nie gram z braku czasu Razz
bpit22
Już skończyła się moja gra na Plemionach, przez chwilę miałem 500 miejsce w rankingu, ale juz niestety zostałem zniszczony. Powodzenia dla nowych graczy.
Tomaszydlo
Jeśli ktoś ma 20.000 pkt albo i troszkę mniej to proooszę o PW! Potrzebuje takich kolosów żeby pofarmić jednego kolesia.

Na PW podam jego nick Smile
gecko
Czyżby kolejne oGame? Mam wrażenie, że jest >za dużo gier< internetowych tego rodzaju. Chodzi o zarabianie 'troszkę' na zbieraniu surowców, najeżdżanie słabszych kolesi. Potem schemat się powtarza

Czy ktoś może zaprzeczyć/podważyć moje argumenty/powiedzieć że mówię bzdury bo tak nie jest? Smile
pawelabrams
@bpit22: Tak kończą wszyscy, którzy odchodzą. Przez chwilę byłem 53.
@gecko: Zgadzam się. I żadna tak naprawdę niczego nowego poza zmianą NAZW jednostek nie wnosi.
Genome
Bardziej lubię poważne gry sieciowe jak WoW, czy Lineage 2, a takie zwykłe oGame'y wydają mi się prymitywne.
bpit22
A grał ktoś w Traviana?? Ja kiedyś, ale uważam że plemiona są dużo bardziej rozbudowane.
scorpiOOn
Grałem w "plemiona", ale odkąd jakiś koleś mnie zaatakował i zabrał mi wioskę Smile NIE GRAM Razz
otóż w "traviana" gra mój brat i pochwala tę grę Smile
bpit22
W travianie żeby dobrze się grało to trzeba nawiązać znajomości, planować z innymi, grać drużynowo, a w plemionach wszystko jest na dystans i liczy się tylko ten kto ma więcej pkt.
scorpiOOn
No i właśnie dlatego Plemiona są lipne !
A w travianie ga się zespołowo i można coś pograć Wink

Ale ja i tak nie lubie gier www nie wiem czemu Smile
Wole na PC Razz heh
Jak już mam grać na www to tylko online, nic więcej!
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.