Google adsense gibi mynet de adklik çıkartmış
http://adklik.mynet.com/
Daha önceden çıkartmış olsa da adklik reklamlarını yeni yeni görmeye başladım.
Acaba faydası olacak bir şey mi?
Yoksa google adsense'in tutulduğu gibi tutulmaz mı?
ne zamandır var zaten mynetinki ama googlein ki gibi olmaz. google dünya devi sonucta
google dan banlandığım sıralarda mynetten reklam istedim. Beni beğenmediler (?) galiba vermediler. Zaten fazla bir gelir beklentim de yoktu. Sonra google la barışınca mynet e arada bi nanik yapmak kaldı
Türkçe reklamlardan fazla bir gelir elde edilemiyor zaten. Googleda daa yabancı reklamların %desi daha yüksek. Mynet'in reklam olayının pek tuttuğunu sanmıyorum. Hem çok az para veriyolar hem de kimseye reklam vermiyolar. Ne biçim politika anlamadım.
Mynet'in sisteminin Google AdSense kadar başarılı olması mümkün değil bence...
akif öztürk'ün yanlış hatırlamıyorsam 1500 ytl si bunlarda kaldı. güvenilir değil. +18 site kabul etmedikleri zaman +18 reklam yayınlatıyolardı. şimdi o kalktı ama yine de cacık olmaz.
Tamam google gibi olmaz güel kazanç elde edilemez belki ama bence bir tarafından tutmak lazım yani ülkemizde böyle bir şeyin açıldığını bilmek bile ilerleme sayılır 
biyerde eğer iyi tık getirmiyosan doğru dürüst ödeme yapmadıklarını okumuştum.
habertürk kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam.ama ona yiyosa ödeme yapmasın yani 
| kriptontr wrote: |
biyerde eğer iyi tık getirmiyosan doğru dürüst ödeme yapmadıklarını okumuştum.
habertürk kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam.ama ona yiyosa ödeme yapmasın yani  |
Yapmaz olurlar mı ona öle bir ödeme yaparlar ki...Sonunu düşünürler heralde...Kahramanlıkla alakası yoq yani :d
Biraz aptal durumuna düşeceğim ama Adsene nedir?
| BURAK_X wrote: |
| Biraz aptal durumuna düşeceğim ama Adsene nedir? |
Google Adsense, her aşamadaki websitesi yayıncılarının site içeriğiyle ilgili Google reklamlarını websitelerinde göstererek para kazanmalarını sağlayan hızlı ve kolay bir yoludur.
| mr.emre wrote: |
| BURAK_X wrote: | | Biraz aptal durumuna düşeceğim ama Adsene nedir? |
Google Adsense, her aşamadaki websitesi yayıncılarının site içeriğiyle ilgili Google reklamlarını websitelerinde göstererek para kazanmalarını sağlayan hızlı ve kolay bir yoludur. |
anladım. teşekkür ederim.
Burak X kaybın çok büyük bunu bilmemekler
(Maddi olarak)
| Garga wrote: |
Burak X kaybın çok büyük bunu bilmemekler (Maddi olarak) |
Hehe, artık biliyorum. Aslında Google bana dedi ki; "baba ya, bizim adsense den alsana manyak reklam olur senin sitenin ziyaretçi sayısı süper ya". bende kabul etmedim tabii, adamlar ağlaya ağlaya gittiler
Düzenleme: Burak X değil, BURAK_X, tüm harfler büyük

| BURAK_X wrote: |
| Garga wrote: | Burak X kaybın çok büyük bunu bilmemekler (Maddi olarak) | Hehe, artık biliyorum. Aslında Google bana dedi ki; "baba ya, bizim adsense den alsana manyak reklam olur senin sitenin ziyaretçi sayısı süper ya". bende kabul etmedim tabii, adamlar ağlaya ağlaya gittiler
Düzenleme: Burak X değil, BURAK_X, tüm harfler büyük  |
Hocam büyük küçük fark etmez
Harfler küçük ama kendin büyük adamsın dielim konuya süper nokta koydum dielim 
| Garga wrote: |
| BURAK_X wrote: | | Garga wrote: | Burak X kaybın çok büyük bunu bilmemekler (Maddi olarak) | Hehe, artık biliyorum. Aslında Google bana dedi ki; "baba ya, bizim adsense den alsana manyak reklam olur senin sitenin ziyaretçi sayısı süper ya". bende kabul etmedim tabii, adamlar ağlaya ağlaya gittiler
Düzenleme: Burak X değil, BURAK_X, tüm harfler büyük  |
Harfler küçük ama kendin büyük adamsın dielim konuya süper nokta koydum dielim  |
Çok teşekkür ederim Garga kardeş ya, insan mutlu olyor