Yılmaz ÖZDİL İstifa Etti. TMSF'nin yönettiği Sabah artık bir gazete değildir.
Yılmaz ÖZDİL İstifa Etti
| mr.emre wrote: |
| Yılmaz ÖZDİL İstifa Etti. TMSF'nin yönettiği Sabah artık bir gazete değildir. |
nedir peki?
| mr.emre wrote: |
| Sabah artık bir gazete değildir. |
| loserk wrote: | ||
nedir peki? |
Gazatedir. Oldu mu?
| BURAK_X wrote: |
| Peki nedir? |
| Yılmaz ÖZDİL wrote: |
| Çok muhabbet...
Tez ayrılık. Vatandaşlık görevi olduğunu düşündüğüm için, nefesim yettiğince yazdım; namusumla. Vakit tamam. Büyüklerin ellerinden... Küçüklerin gözlerinden... Hakkınızı helal edin. Eyvallah. |
Her gün adam gibi yazı yazan 3-5 köşe yazarından birini kaybettiğime mi yanayım sizin yorumlarınıza mı?
| mr.emre wrote: | ||||
Gazatedir. Oldu mu? |
maalesef hayır
| loserk wrote: |
| maalesef hayır |
Yılmaz ÖZDİL'in istifasına veya istifa ettirilmesine üzülmem Türkiye'de her 2 kişiden birinin cahil olmasına üzülmemi engeller mi? Cumhuriyet'in YILMAZ bekçilerinden birinin istifa etmesi ve benim üzülmem neden sorun yarattı onuda çözemedim. Yılmaz ÖZDİL değilde ahmet hakan vs. gibi bir kişilik hakkında konuşuyor olsaydık gam yemezdim.
Ekleme: Bunları sen yerine bir başkası söylese yine gam yemezdim.
TMSF el koyduğundan beri birer birer istifa ediyor yazarlar.Önce Fatih Altaylı ve Mehmet Barlas istifa etmişlerdi şimdi de Yılmaz Özdil istifa etti.Bu gidişle gazetede yazar kalmayacak...
| mr.emre wrote: | ||
Ekleme: Bunları sen yerine bir başkası söylese yine gam yemezdim. |
yeme zaten,ya da istersen ye sen bilirsin,farketmez.. ben doğru bildiğim çizgide ilerlemeye devam ediyorum nası olsa.. takıldığım nokta şu ki: yılmaz özdil,ki gerçekten cumhuriyetin geriye kalan birkaç neferinden biri, istifa etmekle bence gururlu ve doğru bir hareket yapmış. Şöyle ki,bugünkü "İran yavrusu Türkiye"nin
Bu arada Nazlı Ilıcak Sabah'ta yazmaya başlamış...
| nfsforever wrote: |
| Bu arada Nazlı Ilıcak Sabah'ta yazmaya başlamış... |
al bi'de burdan yak
Yılmaz Özdil, Pazar günüden itibaren Hürriyet'te yazmaya başlayacak.Bugün Hürriyet'te gördüm...
Bu da Hürriyet'in internet sitesindeki duyurusu:
Bu da Hürriyet'in internet sitesindeki duyurusu:
| Quote: |
| Medya'da büyük sürpriz. Büyük yazar, büyük gazetede.O son dönem Türkiye'nin yükselen yazarı. O Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri. Türkiye onu zekâsı, olaylara farklı bakışı ile tanıdı. Keskin eleştirisini, duruşunu sevdi.Evet, Yılmaz Özdil, çarpıcı yazıları ve kıvrak kalemiyle artık Hürriyet'te. |
cumhurıyet nıye elden gıtmıs pek anlayamadım
ılhan abı hayatta oldugu surece cumhurıyet bır sey olmaz aslanlar gıbı hızmetıne devam eder
ılhan abı hayatta oldugu surece cumhurıyet bır sey olmaz aslanlar gıbı hızmetıne devam eder