FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Czeste problemy z polaczeniem sie

InsanePL
Witam.
Mam problem z hostngiem z frihost, poniewaz dosc czesto pojawiaja sie bledy ze uplynal czas oczekiwania bla bla bla i strona nie działa. Czy też tak macie i czy zdarza się to dośc często ?

Komunikat błędu.

Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Deathplanter
Tak, serwer czasem pada, trzeba przeczekać. Założę się, że w tym momencie już Ci działa Wink
InsanePL
Tak masz rację, przerywa na max 30 sekund, na początku działo sie to strasznie często teraz tylko 2-3 razy na dzień, ale czy tak będzie zawsze czy np. w tym miesiącu mają jakieś problemy ?
Ramelof
Mi się jakoś to ostatnio wogóle nie zdaża. Może masz problem z netem a nie ze stroną.
InsanePL
Ramelof wrote:
Mi się jakoś to ostatnio wogóle nie zdaża. Może masz problem z netem a nie ze stroną.

z netem na 100% nie, bo podczas gdy połączenie się resetuje z http://3run.eu inne strony takie jak www.wp.pl działają normalnie.
venom6
Ja też dosyć często miałem problemy z zalogowaniem się na FTP frihosta, wyskakiwał mi błąd hasła do Control Panel, zaś jak logowałem się przez Total Commandera to nie wyskakiwał żaden błąd, owszem często zdarzały się przypadki, że w ogóle nie mogłem się zalogować, tak jak by padł serwer, w końcu któregoś pięknego słonecznego dnia wkurzyłem się i założyłem konto na innej stronie, do której linku nie podam, bo złamałbym regulamin (przynajmniej tam nie trzeba było pisać postów Razz) tyle, że w dniu w którym zakładałem tam konto dawali całe 2 GB za darmo, niestety plik nie mógł tam zawierać więcej niż chyba 5 MB o ile mnie pamięc nie myli, a teraz podobno znów zmniejszyli pojemność, że plik nie może zawierać więcej niż ileś tam, więc znów się wkurzyłem i postanowiłem jednak wrócić do FriHosta Razz