FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

pazyl.pl

vrooth
Quote:
Zabawa w serwisie www.pazyl.pl polega na odgadywaniu haseł, czyli udzielaniu odpowiedzi do zagadek. Po lewej stronie jest 14 poziomów. Każdy poziom to 3 zagadki do rozwiązania. Rozwiązanie 1 z 3 zagadek odblokowuje kolejny poziom z 3 kolejnymi zagadkami. Za rozwiązanie każdej zagadki zdobywasz 1 punkt. U góry w menu jest ranking graczy, więc wpadnij tam zobaczyć jak radzą sobie inni.

Zagadki opierają się głownie na kojarzeniu różnych rzeczy i szukaniu informacji na ten temat w internecie. Wszystkie zagadki mają po kilka różnych podpowiedzi, więc wpisuj jako hasło wszystko co przychodzi Ci do głowy. Dzięki temu przybliżysz się do odgadnięcia hasła. Podpowiedzi nakierują Cię na właściwy trop. W hasłach używaj polskich liter, a między wyrazami używaj odstępu (np. żółta łódź). Wielkość liter nie ma znaczenia, więc może być Adam Mickiewicz lub adam mickiewicz.

Zapraszam również do działów Quizy oraz Łamigłówki. Za każdy rozwiązany test oraz za każde przejście łamigłówki otrzymasz 1 punkt. Razem jest tutaj do zdobycia 9 punktów.

www.pazyl.pl

jeśli by się komus nudziło, nie miał co robić przed kompem, czy miał przed sobą uroczą perspektywę bezproduktywnego gapienia sie w ekran telewizora, to sugeruje zaglądnąć na ten serwis, naprawde warto Smile

//reklama bez porozumienia z twórcami strony xP
Ramelof
hmm. Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przyglądne się temu zaraz bardziej i może coś dopisze.

~~EDIT

No ciekawe, ale jakoś mnie to na dłużej nie wciąg po zapozaniu się ze stroną coś ala na chwile łamanie głowy.

Last edited by Ramelof on Sun Jun 24, 2007 1:58 pm; edited 1 time in total
a-r-t-u-r
nie zbyt ciekawe.... ale jesli komus naprwde sie nudzi... Cool
loginos
Myślę, że sporą wadą zabawy jest konieczność rejestrowania i logowania się w serwisie.
Rozumiem, że w ten sposób autorzy chcą bardziej przywiązać do siebie nowych użytkowników, ale przez to mnie na przykład odstraszyli Wink
InsanePL
Albo jestem głupi albo te zagadki sa bzdurne doszedłem do 2 zagadki poziomu 1 lol ^^
vrooth
może nie są bzdurne, ale napewno dziwne xD a już niektóre zupełnie niezrozumiałe...

odnosnie rejestrwania, to pewnie jest po to, ponieważ jest w serwisie prowadzony ranking rozwiązujacych zagadki, wiesz, niektórzy lubią sie w takich rzeczach ścigać ;p a rejestracja to przecież chwilka, nie?
loginos
owszem chwilka, ale później trzeba pamiętać hasła, loginy.
webek
Rzeczywiście dobre, ale tylko na chwilkę... no i to co wspomnieli "przedpiszcy" - niepotrzebne rejestrowanie się.
Zamiast wchodzić na tą stronkę i obciążać sobie łącze wolę włączyć Mahjonng'a Smile