FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Skąd pochodzisz i gdzie mieszkasz??

Bigrazer
W jakiech okolicach mieszkacie, w jakich miastaćm albo wsiach??

Ja mieszkam w Siedlcach, byłym mieście wojewódzkim (kiedy było 49 województw siedlce były stolicą województwa Siedleckiego). Siedlce leza niedaleko warszawy. Mieszkam tu, bo sie jeszcze uczę w liceum, a jak zaliczę maturę mam nadzieję dostać sie do warszwy.
Black & White
Małe miasteczko Ozorków w okolicy Łodzi jest moim otoczeniem.
Zresztą co tu dużo gadać, gdyby nie obecność miasta wojewódzkiego to pewnie teraz bym był jakimś wsiokiem itp.
Galar
A ja mieszkam w małym miasteczku na Podkarpaciu - Pilźnie. Very Happy
Cult
Wiocha zwana Wolą Filipowską 30 km od Krakowa.
Timczak
Ja jestem bezpośrednio z starego Krakowa
Slimagh
Ja mieszkam w Inowrocławiu (takie średnie miasto na kujawach) ale na codzień przesiaduję w Poznaniu, studiując i mieszkając w akademiku.
Coyote~
Ja mieszkam w Warszawie...
Arcio
a ja od 18lat mieszkam w Tychach... nie cierpie gdy z browarow tyskich zajezdza warzonym piwem ale z tym miastem wiaze przyszlosc bo w przyszlym roku zaczynam prace na browarze Wink
fallco
Ja mieszkam w stolicy naszego pieknego panstwa, czyli w Warszawie Smile
kers
Pochodze z Polski Miasto Białystok
spider89
Polska Very Happy Pszczyna górny slask Very Happy
Piotrek
Dobczyce, 30km od Krakowa
skoczek_2002
Nowy Sącz 102 km od Krakowa na południe około 60 od granicy słowackiej...
Chemik
Łódź
Radogosz Wschód

Sądze, że to ma być chyba tak, ale mogę się mylić :
Radogoszcz na wschód od Łodzi
krzychu
gdynia :] hehe
bardzo fajne miasto
skoczek_2002
Gdynia ?? Co tam może być ciekawego ?? Nie lepiej Saint - Tropez ??
Arcio
ale Gdynia wobec Nowego Sącza jest tak wspaniała jak Hawaje a Kambudża
luxtu
tarnow Razz
skoczek_2002
Arcio nie przeginaj... JA MAM BLIZIUTKO DO WSPANIAŁYCH TATR, A TY MASZ BLISKO DO LODOWATEGO MORZA?? MOŻE COŚ JESZCZE MASZ ???
Arcio
a ja mam bliziutko do Bieszczad, Beskidu Żywieckiego Wink

<cenzura>
skoczek_2002
Prosisz się o bana... Nie odjąłem ci Frih$ za to... Tylko za inny temat w tej chwili nie pamiętam...
Arcio
wez skasuj chociaz te posty MODERATORZE Smile bo to zadanie moderatora chyba..czyscic
HunterMac
Bezsensowne klotnie w takim topicu..

Ja mieszkam sobie w Koszalinie, okolo 120 tys mieszkancow, jakies 14 km od morza (Mielno, Uniescie). Ale po studiach uciekam za chlebem ;(
skoczek_2002
Bondings nie pozwala... Ma jakis tam układ w związku z postami...
ppp2
Ja mieszkam w Poznaniu Razz
oxwood
Ja mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim, 35 km na północ od stolycy Wink
skoczek_2002
Co to jest "stolycy" ?? Laughing Laughing
ambrozy
Ciechanów, Polska
mtx
Katowice
rohis
wrocław! najpiekniejsze, najlepsze, najprzyjazniejsze miasto w polsce. dookola szaro a u nas zawsze cos sie dzieje, jakies biby, balety, imprezy w plenerze, koncerty masa tego. miasto kolorowe tylko te blokowiska (w sumie jak wszedzie w polsce) troche mnie przybijaja i denerwuja. sam mieszkam na fabrycznej, czyli wielka sypialnia wroclawia, same klocki. ale mozna tez dostrzec w tym piekno hehehe (niektore moje foty na http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=rohis )

p[ozdrawiam z wroclawia, najlepszego miejsca w czyms zwanym polska...

Postman
Ja pochodzę z Piły, miasta położonego 100km na płónoc od Poznania.

whistler
Myslowice, Górny Slask:) <----- zapraszam fanów Myslovitz i górnictwa Smile
skoczek_2002
O boże co za pomnik Komunizmu Rohis... Jak można w czymś takim mieszkać... fee...
cos
skoczek_2002 wrote:
O boże co za pomnik Komunizmu Rohis... Jak można w czymś takim mieszkać... fee...

normalnie. a jak ty możesz mieszkać tam, gdzie mieszkasz Question wyprowadzisz się Question Laughing
skoczek_2002
Wiesz mój dom bardzo się podoba, bo mam kominek itp. i mnóstwo miejsca, plus tuż pod szkołą...
cos
skoczek_2002 wrote:
Wiesz mój dom bardzo się podoba, bo mam kominek itp. i mnóstwo miejsca, plus tuż pod szkołą...

ty na prawdę jesteś taki głupi, czy tylko udajesz Question
skoczek_2002
Udaje, uwielbiam rżnięcie głupa... Hihih... Moja specjalność... Choć 6 lecą w szkole, za umiejętnosci i wiedzę, choć BZ za lenistwo Very Happy ...
cos
skoczek_2002 wrote:
Udaje, uwielbiam rżnięcie głupa... Hihih... Moja specjalność... Choć 6 lecą w szkole, za umiejętnosci i wiedzę, choć BZ za lenistwo Very Happy ...

ty jesteś głupem Exclamation Laughing w dodatku niedowartościowanym, który chce żebt wszyscy go wielbili
Postman
skoczek_2002 Ty chyba chorujesz na narcyzm ! Laughing
MaTiPL
Od urodzenia przez 6 lat mieszkałem w Warszawie obecnie mieszkam w Halinowie <- Taka dziura:P
mtx
a gdzie ta dziura jest? tak z ciekawości pytam...

ja się może kiedyś przeprawadzę na studia do Warszawy (przynajmniej tak mi się marzy). A gdzie dokładnie mieszkałeś??

bo mój brat ma mieszkanie.. koło łazienek...

wiem, że nikogo to nie interesuje, ale obiecałam pisać dłuższe posty, toteż to robię...
bezsens...
MaTiPL
xD spoko spoko Razz trzeba jakoś sobie radzić z tymi postami. Na powiślu (obok wisły) teraz już śródmieście Very Happy
karas
Elblag
FantiZ
Moge powiedziec tyle, ze mieszkam w bardzo malowniczym mieście, które usytuowane jest między dwoma puszczami, co dostarcza dużo tlenu i niszczy wszelkie zanieczyszczenia. Dodatkowo daje to tereny do rekraacji i podrózy za miasto. To wszystko daje mi duzo, wiecej niz milony sklepów, czy tysiące anonimowych ludzi. Zieleń jest lepsza od betonu, którego wiele jest w Wawie, czy Pozku, dlatego ciesze sie, ze mieszkam w innym województwie w jego stolicy na północy naszego kraju. Tutaj wszystkiego pod dostatkiem, bo do morza blisko, bo góry tez mamy, rzeka płynie spokojnie, a jak chcemy iśc na nakupy, to do Berlina blisko Razz
kofel
Ja mieszkam w Wyszkowie. Może ktoś zna te małe miasteczko gdzieś 60km od warszawy w Województwie Mazowieckim. W moim mieście mieszka gdzieś 20tysięcy ludzi i kilka tysięcy zwierząt. Ja mam 3 + 10 rybek = 13 Razz .
GKH
Ja mieszkam w Sosnowcu, niewiem czemu moderator nie zamknął tego tematu Shocked

dobry sposób do nabicia posta Razz
jak i tak dla nowych użytkowników jest zrobiony temat Razz
pozdro
Arin
za takie wygrzebywanie martwych tematów i dopisywanie zlepku bezsensownych wyrazów - będę Wam ciął frih$. żeby potem nie było płaczu.

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.