W jakiech okolicach mieszkacie, w jakich miastaćm albo wsiach??
Ja mieszkam w Siedlcach, byłym mieście wojewódzkim (kiedy było 49 województw siedlce były stolicą województwa Siedleckiego). Siedlce leza niedaleko warszawy. Mieszkam tu, bo sie jeszcze uczę w liceum, a jak zaliczę maturę mam nadzieję dostać sie do warszwy.
Małe miasteczko Ozorków w okolicy Łodzi jest moim otoczeniem.
Zresztą co tu dużo gadać, gdyby nie obecność miasta wojewódzkiego to pewnie teraz bym był jakimś wsiokiem itp.
A ja mieszkam w małym miasteczku na Podkarpaciu - Pilźnie. 
Wiocha zwana Wolą Filipowską 30 km od Krakowa.
Ja jestem bezpośrednio z starego Krakowa
Ja mieszkam w Inowrocławiu (takie średnie miasto na kujawach) ale na codzień przesiaduję w Poznaniu, studiując i mieszkając w akademiku.
Ja mieszkam w Warszawie...
a ja od 18lat mieszkam w Tychach... nie cierpie gdy z browarow tyskich zajezdza warzonym piwem ale z tym miastem wiaze przyszlosc bo w przyszlym roku zaczynam prace na browarze 
Ja mieszkam w stolicy naszego pieknego panstwa, czyli w Warszawie 
Pochodze z Polski Miasto Białystok
Polska
Pszczyna górny slask 
Dobczyce, 30km od Krakowa
Nowy Sącz 102 km od Krakowa na południe około 60 od granicy słowackiej...
Łódź
Radogosz Wschód
Sądze, że to ma być chyba tak, ale mogę się mylić :
Radogoszcz na wschód od Łodzi
gdynia :] hehe
bardzo fajne miasto
Gdynia ?? Co tam może być ciekawego ?? Nie lepiej Saint - Tropez ??
ale Gdynia wobec Nowego Sącza jest tak wspaniała jak Hawaje a Kambudża
tarnow 
Arcio nie przeginaj... JA MAM BLIZIUTKO DO WSPANIAŁYCH TATR, A TY MASZ BLISKO DO LODOWATEGO MORZA?? MOŻE COŚ JESZCZE MASZ ???
a ja mam bliziutko do Bieszczad, Beskidu Żywieckiego
<cenzura>
Prosisz się o bana... Nie odjąłem ci Frih$ za to... Tylko za inny temat w tej chwili nie pamiętam...
wez skasuj chociaz te posty MODERATORZE
bo to zadanie moderatora chyba..czyscic
Bezsensowne klotnie w takim topicu..
Ja mieszkam sobie w Koszalinie, okolo 120 tys mieszkancow, jakies 14 km od morza (Mielno, Uniescie). Ale po studiach uciekam za chlebem ;(
Bondings nie pozwala... Ma jakis tam układ w związku z postami...
Ja mieszkam w Poznaniu 
Ja mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim, 35 km na północ od stolycy 
Co to jest "stolycy" ??

wrocław! najpiekniejsze, najlepsze, najprzyjazniejsze miasto w polsce. dookola szaro a u nas zawsze cos sie dzieje, jakies biby, balety, imprezy w plenerze, koncerty masa tego. miasto kolorowe tylko te blokowiska (w sumie jak wszedzie w polsce) troche mnie przybijaja i denerwuja. sam mieszkam na fabrycznej, czyli wielka sypialnia wroclawia, same klocki. ale mozna tez dostrzec w tym piekno hehehe (niektore moje foty na http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=rohis )
p[ozdrawiam z wroclawia, najlepszego miejsca w czyms zwanym polska...

Ja pochodzę z Piły, miasta położonego 100km na płónoc od Poznania.

Myslowice, Górny Slask:) <----- zapraszam fanów Myslovitz i górnictwa 
O boże co za pomnik Komunizmu Rohis... Jak można w czymś takim mieszkać... fee...
| skoczek_2002 wrote: |
| O boże co za pomnik Komunizmu Rohis... Jak można w czymś takim mieszkać... fee... |
normalnie. a jak ty możesz mieszkać tam, gdzie mieszkasz
wyprowadzisz się

Wiesz mój dom bardzo się podoba, bo mam kominek itp. i mnóstwo miejsca, plus tuż pod szkołą...
| Wiesz mój dom bardzo się podoba, bo mam kominek itp. i mnóstwo miejsca, plus tuż pod szkołą... |
ty na prawdę jesteś taki głupi, czy tylko udajesz 
Udaje, uwielbiam rżnięcie głupa... Hihih... Moja specjalność... Choć 6 lecą w szkole, za umiejętnosci i wiedzę, choć BZ za lenistwo
...
Udaje, uwielbiam rżnięcie głupa... Hihih... Moja specjalność... Choć 6 lecą w szkole, za umiejętnosci i wiedzę, choć BZ za lenistwo ... |
ty jesteś głupem
w dodatku niedowartościowanym, który chce żebt wszyscy go wielbili
skoczek_2002 Ty chyba chorujesz na narcyzm ! 
Od urodzenia przez 6 lat mieszkałem w Warszawie obecnie mieszkam w Halinowie <- Taka dziura:P
a gdzie ta dziura jest? tak z ciekawości pytam...
ja się może kiedyś przeprawadzę na studia do Warszawy (przynajmniej tak mi się marzy). A gdzie dokładnie mieszkałeś??
bo mój brat ma mieszkanie.. koło łazienek...
wiem, że nikogo to nie interesuje, ale obiecałam pisać dłuższe posty, toteż to robię...
bezsens...
xD spoko spoko
trzeba jakoś sobie radzić z tymi postami. Na powiślu (obok wisły) teraz już śródmieście 
Moge powiedziec tyle, ze mieszkam w bardzo malowniczym mieście, które usytuowane jest między dwoma puszczami, co dostarcza dużo tlenu i niszczy wszelkie zanieczyszczenia. Dodatkowo daje to tereny do rekraacji i podrózy za miasto. To wszystko daje mi duzo, wiecej niz milony sklepów, czy tysiące anonimowych ludzi. Zieleń jest lepsza od betonu, którego wiele jest w Wawie, czy Pozku, dlatego ciesze sie, ze mieszkam w innym województwie w jego stolicy na północy naszego kraju. Tutaj wszystkiego pod dostatkiem, bo do morza blisko, bo góry tez mamy, rzeka płynie spokojnie, a jak chcemy iśc na nakupy, to do Berlina blisko 
Ja mieszkam w Wyszkowie. Może ktoś zna te małe miasteczko gdzieś 60km od warszawy w Województwie Mazowieckim. W moim mieście mieszka gdzieś 20tysięcy ludzi i kilka tysięcy zwierząt. Ja mam 3 + 10 rybek = 13
.
Ja mieszkam w Sosnowcu, niewiem czemu moderator nie zamknął tego tematu
dobry sposób do nabicia posta
jak i tak dla nowych użytkowników jest zrobiony temat
pozdro
za takie wygrzebywanie martwych tematów i dopisywanie zlepku bezsensownych wyrazów - będę Wam ciął frih$. żeby potem nie było płaczu.
-close-