Cześć !!!
Zna się ktoś na PHP lub na PHP Fusion ?? Zrobiłem takę stronkę.
Mam problem. Nie wiem jak dodać do menu (nawigacja) link...... Czy to trzeba napisać stronę w PHP ?
napisz dokladniej o co chodzi..
chcesz dodac nowy dzial do tej nawigacji?
Cześć !!!
Dodałem nowy dział np. uczniowie. I tu jest problem. Jest taki formularz i pisze : Nazwa strony (tutaj wpisuje uczniowie) pod spodem adres url. Co tutuaj mam wpisć ?? Chcę żeby znajdowała sie tam lista uczniów i ich zdjęcia, ale nie wiem jak to zrobic ?! Trzeba bedzie chyba napisac strone w php.... ktorego nie znam...
a moglbys wrzucic na forum np ten plik photogallery.php ??
Już sobie poradziłem. W panelu admina jest takie cos jak Strony informacyjne. Tam się to edutuje. Narazie zrobiłem dział nauczyciele. 
Ma ktoś może pomysł na logo klasowe ??
Robisz strone dla klasy hobbystycznie czy dla ocenki z infy??
Mam pare pomysłów ale chyba nie będ± się podobać nauczyciel± 
A znasz jakies fajne skrypty php? Mozesz cos udostepnic?
Ja też mam pewien problem. O co chodzi z tym całym CHMOD?
CHMOD to s± prawa które nadajesz danemu plikowi np. 777 daje zapis o odczyt w Flashxp robisz to tak:
Odpal Flashfxp
Daj Quick Connect i wpisz dane konta
Jak już się zalogujesz naciskasz prawy przycisk myszy i masz tam Attributes (CHMOD) i zreszta juz sobie poradzisz
Jak masz forum to np. trzema dawac CHMOD'y na foldery upload (gdzie s± avatary) 777
To tyle 
Słuchaj najprościej jest to robić Total Comanderem
zaznaczasz odpowiedni plik i wchodzisz do menu plik -> Zmień atrybuty -> Wpisujesz 777 -> OK i gotowe. To kilku dnich korzystania z php Fusion z cala pewnoscia moge stwierdzic iz jest to dobry sposb na prowadzenie swojego portalu z duza ilascia newsow. Polecam szczegolnie EXTREME PACK!! Zawiera on wszystkie mozliwe komponenty !!!!
Pozdrawiam, MATIR