|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jak Ci się podoba ten serwis i hosting?
Jesli masz jakies pytania pytaj - od tego jest to forum
Zagłosuj w ankiecie - jestem ciekaw wrażeń, lub opisz swoimi slowami
Zagłosuj w ankiecie - jestem ciekaw wrażeń, lub opisz swoimi slowami
Ja to sie zastanawiam o czym wogole pisac na tym forum
Bo puki co to tu sie nie dzieje nic wiec zarobienie i utrzymanie tych paru punktow moze byc ciezkawe 
Ale jak znajde chwile czasu to zaczne przegladac anglojezyczne fora, moze tam sie uda wkrecic w jakas rozmowe i zarabiac punkciki 

używam od dwóch dni i jest bosko. Cpanelek wypas po prostu
zastosowanie: forum sojuszu ogame. phbb chodzi jak burza, szybciutko, bez zgrzytow, caly czas
jak chcecie to zajrzyjcie: http://forum.coopt.frihost.net
pozdro
zastosowanie: forum sojuszu ogame. phbb chodzi jak burza, szybciutko, bez zgrzytow, caly czas
jak chcecie to zajrzyjcie: http://forum.coopt.frihost.net
pozdro
A to o to chodzilo
o forum ogame - ja myslalem ze jakies uczelniane sprawy ;- ) no ale niech bedzie
Jak widac - dobry hosting
Świetna sprawa ten hosting chociaż jeszcze nie mam konta ale z tego co widze jest extra.
Pozdro
Pozdro
Nono - widze ze kolega Jankow nabil sporo punktow -fajnie - zycze duzo dobrego z hostingiem - zareklamuj wsrod znajomych - bo nam zamkna polski dzial 
nie zamkna, tak bedzie lezal
co sie tyczy spraw uczelnianych, to w sumie tez jest to troche zwiazane, znam obluge forum od podszewki
a tak serio to znajda sie tu jeszcze powazne projekty, oczywiscie o wszystkich powiadomie
co sie tyczy spraw uczelnianych, to w sumie tez jest to troche zwiazane, znam obluge forum od podszewki
a tak serio to znajda sie tu jeszcze powazne projekty, oczywiscie o wszystkich powiadomie
Na razie pracuje nad moim kontem, ale patrząc na stronki i fora tu postawione wszystko chodzi cacy ;D
Last edited by HunterMac on Tue Jun 14, 2005 12:32 am; edited 1 time in total
Last edited by HunterMac on Tue Jun 14, 2005 12:32 am; edited 1 time in total
wszystko wyglada bardzo obiecujaco.. i nie chce sie rozczarowac 
Forum calkiem fajne !!! Ale konta jeszcze nie mam 
Serwer bardzo dobry. Dużo miejsca szybki i duży transfer. Wspaniałe możliwości. Konta FTP, maile, chat. W sumie to ja się w tym wszystkim gubie i jak na moje potrzeby to tego jest za dużo
ale już nie długo rozpracuje ten cPanel
Naprawde było warto czekać ten jeden dzień
Pozdrawiam.
ale już nie długo rozpracuje ten cPanel
Naprawde było warto czekać ten jeden dzień
Pozdrawiam.
Cult masz już konto ?? Jak tam wyglądają sprawy administracyjne ?? Wszystko Ci dobrze chodzi ?? Ja za chwilę złożę podanie i zobaczymy
Apropo to kiedy będzie przeprowadzka libery ?? Odpisz bo się niecierpliwię 
sorka za OT
Chorazy widze ze jestes z debicy tak jak ja
Krakow masz wpisany bo pewnie studiujesz tu [tak jak i ja
]. Jaka uczelnia?
Chorazy widze ze jestes z debicy tak jak ja
a to a hostingu se pogadaliscie
co do niego to naprawde dobry patent, kto by przypuszczal ze sie z takim mozna jeszcze dzis spotkac
, moze troche uciazliwe jest zmuszanie ludzi na sile do pisania na forum, ktore notabene trza by troche rozruszac, bo niewiele sie dzieje, zwlaszcza w polskiej czesci, ale ogolnie to jak najbardziej pozytyw
Jestem ciekaw czy po jakims czasie tez bede takiego zdania bo to dopiero swiadczy o randze hostingu, ale na razie to uwazam ze nie ma lepszego, darmowego... i oby jak najwiecej takich bylo!!!!
Jestem ciekaw czy po jakims czasie tez bede takiego zdania bo to dopiero swiadczy o randze hostingu, ale na razie to uwazam ze nie ma lepszego, darmowego... i oby jak najwiecej takich bylo!!!!
dopiero zaczynam, wiec duzo powiedziec nie moge, ale zapowiada sie ciekawie 
Co tu dużo gadać a raczej pisać . Jest po prostu super. Wszystki gorąco polecam 
konta jeszcze nie posiadam ale serwis jest spoko 
Ktory to zaglosowal ze serwis i hosting jest fatalny ;-( niech sie przyzna jak taki chojrak.
Witajcie...jestem za brqsl w zastepstwie na czas wakacji (pojechał za chlebem do abglii
)
a co sadze o tym hostingu??
Konkretna sprawa. Z reguly placilem za hosting...raz mniej raz wiecej...a pomysl Frihost jest bardzo konkretny...
Trzeba by ale zalozyc wiecej tematow w dziale POLISH bo kurde nie najlepiej u mnie z angielskim... a jakos przez te 2 miesiace musze utrzymac konto brqsl
a co sadze o tym hostingu??
Konkretna sprawa. Z reguly placilem za hosting...raz mniej raz wiecej...a pomysl Frihost jest bardzo konkretny...
Trzeba by ale zalozyc wiecej tematow w dziale POLISH bo kurde nie najlepiej u mnie z angielskim... a jakos przez te 2 miesiace musze utrzymac konto brqsl
Ja też głosowałem na plus, bo wszystko wygląda bardzo obiecująco. Widzę jednak, że już są tu ludzie którzy maja punkty na minusie, sam z tego powodu się nie spieszę z zakładaniem konta, bo przede mną urlop. Ciekaw jestem jaka jest granica cierpliwości admina, dobrze by było znać dokładnie zasady aby nie stracić konta jak już będzie dobrze wypozycjonowane.
chociarz nie posiadam tutaj jeszcze konta to po powyzszych wypowiedziach sadze ze jest super !!
ocena najwyzsza
ocena najwyzsza
teraz moge przyznać ze serwis jest rewelka.... konto posiadam już od kilku dni zero problemow.... nic tylko polecać innym 
Według mnie to jest porządny serwis. Tylko 5 postów i masz ekstra hosting. Co prawda, czasem szwankuje, ale i tak to bardzo dobry serwis.
Hep, piwa mu dajcie - dobrze gada
(majaczy coś nie coś o jakiś niedorzecznych sprawach, zmęczony jest i tyle
- ogólnie big plus)
A ja zapisując się na forum liczyłem że będe się in english poruszał, a tu popatrz, popatrz - niespodzianka
Wszędzie Polaka spotkasz (w kinie, w Lublinie
)...
No i konto jż mam i weekend wolny, trza nad strronką kapke popracować
A ja zapisując się na forum liczyłem że będe się in english poruszał, a tu popatrz, popatrz - niespodzianka
Wszędzie Polaka spotkasz (w kinie, w Lublinie
No i konto jż mam i weekend wolny, trza nad strronką kapke popracować
Ostatnio niebyło dostępu do baz MSQL. Często zdarzają sie takie awarie??
napewno od 2miesiecy mamy forum na frihoscie...i zdarzylo sie to pierwszy raz
tak ze jest dobrze
tak ze jest dobrze
jeszcze konta nie posiadam
ale zapowiada się bardzo intersująco. php mysql 10gb transferu wszystko ok
ciekawe czy nie pada zbyt często
Frihost jest bardzo dobry, ale widziałem lepszy... za darmo.
Czy pisząc tu moje posty licza sie do tych pieciu regulaminowych??? Czy musza byc pisane na angielskich forach??
Tutejsze posty też się liczą.
Frihost jest wypas.
Co tu dużo pisać, jest szybko, z php, bazami danych i nieograniczoną pocztą.
Odpowiedź i nowe konto dostałem po kilku godzinach od złożenia prośby.
Frihost jest wypas.
Co tu dużo pisać, jest szybko, z php, bazami danych i nieograniczoną pocztą.
Odpowiedź i nowe konto dostałem po kilku godzinach od złożenia prośby.
Pomysł Super. Tylko mam małe problemy. Nie wiem na jakim forum mam napisać wniosek(jestem trochę słaby w tej części angielskiego).
na Free Hosting Requests
Dziękuje Ciociu. Złożę wniosek.
Bardzo fajny, porzadny serwis i hosting. Tak trzymac.....
Wszystko było spox az do dziś. FTP nie działa próbowałem na 100 sposobów 3 programami.
Host bardzo szybki, zdrowe zasady i dotego wszyscy piszą na forum, hosting poprostu bomba
O co mu chodzi z tym że wszyscy piszą na forum ??
zapowiada sie ciekawie...
Zrozumiałem swój problem. Po prostu mam neo, a ono zmienia cały czas ip i dlatego mnie rozłącza. Tak jest z nim w przypadku Hostingu.
Też mam neo i myślę nad założeniem konta (narazie zbieram punkty
). skoczek_2002 możesz powiedzieć, jak rozwiązałeś problem?
Dzięki i pozdrawiam
Dzięki i pozdrawiam
Ja też mam neozdrade... 128...
teraz zbieram punkciki na moją stronke... dziś mi już padł jeden hosting... ale tam nie było takiego dobrego forum jak tu...
teraz zbieram punkciki na moją stronke... dziś mi już padł jeden hosting... ale tam nie było takiego dobrego forum jak tu...
według mnie hosting jest bardzo dobry
korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów
polecam
korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów
polecam
| krzychu wrote: |
| według mnie hosting jest bardzo dobry korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów polecam |
ja jeszcze nie korzystam. Byc moze spróbuję niedługo.
narazie nie mam problemów z moim obecnym hostingiem
za tym ze to fatalny serw musiał zagłosować chyba jakiś cieć. który pewnie nie dostał konta albo nie wiem co, bo jak mozna cos takiego powiedziec o tym servie?
Wdług mnie jest to naprawde super ale to extra server
Wdług mnie jest to naprawde super ale to extra server
Widze ze Pluszaq jestes tutaj Kozakiem
)) Tak trzymac, niech zyje IMiR
)
dawno nie zaglądałem do tego topicu... ale q2.... kto głosuje na Fatalny??!! juz dwie jeb***te osoby... taki dobry serwer... a wy wypisujecie takie oceny o nim... :/ jak wogóle tak można...
za nim sie wystawi ocene najpierw nalezy przemyśleć jaką ocene sie wybiera i dlaczego...
za nim sie wystawi ocene najpierw nalezy przemyśleć jaką ocene sie wybiera i dlaczego...
Pewnie teń dureń Kers i podobny gościu jemu(jak żesz on się nazywał??).
Moim zdaniem frihost jest super. Jest on darmowy (nie licząc postów) a ostatnio chyba tez i niezawodny. DAwno niepa,mietam żeby się chociaż troszę zawiesił. Było tak tylko kilka razy na poczatku, ale teraz od dłuższego czasu wsztstko jest w jak najlepszym porządku, nie zawiesza się, jest szybki ma spora pojemność. Dzięki niemu można sie nuczyć sporo żeczy i poznać smak prawdziwego hostingu 
Wczoraj był 5 minutowy zwis...
Dziwne ja nie zauważyłem
. Ale to lepiej dla mnie ;p
dziś też był taki zwis... około godziny 17:30...
Dzisiaj ja zauważyłem, posta na frihoście nie mogłem wysłać 
hmmm... jak myślicie czy tym sie należy przejmować??
To wszystko pewnie dla tego ze serwer jest dosc mocno obciazony ruchem - coraz wiecej uzykownikow - z drugiej strony jednak pamietajcie ze ten serwis jest darmowy a wsrod darmowych zaden nie oferuje tak wiele za tak niewiele - wiec male, krotkie przestoje od czasu do czasu sa usprawiedliwione. Poza tym sami pomyslcie - nie jest w praktyce mozliwe aby serwer dzialal 100% w miesiacu (nawet 99% jest podejrzana liczba) zwykly reset serwera chwilke trwa - nie ma bola.
(a moze to wlasnie modernizuja serwer i lacza zeby przyjac jeszcze wiekszy ruch ?)
(a moze to wlasnie modernizuja serwer i lacza zeby przyjac jeszcze wiekszy ruch ?)
Własnie jako że frihost jest darmowy, to niemozna na niego narzekać. Niektóre płatne serwisy (te z dolnej półki) sa gorsze od frihostu.
Cieszmy się, że go mamy... Ja Frihosta staram się nie promować na forach dla lam...
ja sie ciesze ze jest taki serwis frihost... na płatnym napewno nie miałbym konta... a ten serwis no to panowie cód miód palce lizać...
ja tam nigdzie nie daje linka do tego serwisu...
ja tam nigdzie nie daje linka do tego serwisu...
Ogólnie serwer jest bardzo fajny. Trochę tylko te zasady są rygorystyczne
No ale z drugiej strony - konto jest bardzo duże i ma duży transfer. Nie wiem czy dało by się znaleźć większe i darmowe ...
dałoby sie wieksze ale nie na takich zasadach... te zasady są extra w połączeniu z tym kątem... 
mi się servisik podoba, chociaż, niestety, jeszcze z niego nei korzystam
cos mi sie zdaje ze juz nie długo... 
hosting bardzo mi się podoba darmowy po polsku można na forum pisać i takie tam jeszcze żeczy o których nie mam czasu pisać
tu poprostu jest bosko... tylko czasem denerwujące jest to ze nie wczytuje sie forum ani nic... tak jakby reset serwerów czy coś... :/ denerwujące... :/
wydaje sie niezly, zobaczymy jak zdobede konto 
Dzis zostalem szczesliwym posiadaczem konta.
Dla mnie bardzo odbry serwis.
Polecam.
Dla mnie bardzo odbry serwis.
Polecam.
serwis jest supeeer!!!
Dla mnie serwer jest świetny dużo rzeczy za free, tylko to że trzeba pisać posty troche mnie peszy.
Ja póżniej ocenie ten serwis
właśnie czekam na konto
właśnie czekam na konto
wiesz posty za taki serwer to jest nic...
też czekam...
długo to trwa?
długo to trwa?
Zobaczymy jak dostane konto
ale 250MB za free to po prostu MIODZIO 
Serwer jest świetny. 
Hehe to ja się też dorzuce - Frihost jest suuuper
A tak właściwie to nie mając ostatnio czasu na robienie czegokolwiek z moją stroną moge przynajmniej na forum się troche poudzielać
A tak właściwie to nie mając ostatnio czasu na robienie czegokolwiek z moją stroną moge przynajmniej na forum się troche poudzielać
Serwer jest zarabisty
Pisanie na forum to dlamnie przyjemnosc
A za to mam pewny serwer
Pozdrawiam
PS: Zalozyciel jest boski

Pisanie na forum to dlamnie przyjemnosc
A za to mam pewny serwer
Pozdrawiam
PS: Zalozyciel jest boski
| Dr4goN wrote: |
| Frihost jest bardzo dobry, ale widziałem lepszy... za darmo. |
Mozna wiedziec jaki?
| skoczek_2002 wrote: |
| Cieszmy się, że go mamy... Ja Frihosta staram się nie promować na forach dla lam... |
Tu sie cieszy, a tu http://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9748 mowi ze slaby. Sam nie wiem czy zakladac czy nie. Chociaz wiekszosc mowi, ze serwer dobry. Parametry super tylko stabilnosc i szybkosc... Sie zobaczy
Mam jeszcze pytanie: jestem zupelnie zielony w programowaniu (tylko HTML
Pzdr Cáno
Najleprzy jaki widzialem! Z organizacja i utrzymaniem konta troche gozej ale cos za cos!
Mnie się podoba system punktów, raz na przykład otrzymałem po edysji posta taki komunikat:
Dokładni są w swoich ocenach, nie?
Pzdr
Cáno
| Quote: |
| Twoja wiadomość została zapisana
You earned 0.0024999999999999 Points, 0.0024999999999999 FRIH$ for that post Kliknij Tutaj aby zobaczyć swoją wiadomość Kliknij Tutaj aby powrócić na forum |
Dokładni są w swoich ocenach, nie?
Pzdr
Cáno
Jak by nie te odejmowanie punktow to by bylo cudo
Hosting jest wspaniały . Jak na możliwości Frihosta cena która płacimy [pisanie postów] to nic w porównaniu za to co otrzymujemy.
Pozdrawiam
^^ozi
Pozdrawiam
^^ozi
Noooo ba, super jest
szybki, wspaniały i co tu jeszcze pisać
szybki, wspaniały i co tu jeszcze pisać
Ja jeszcze nie mam konta ale sprawdzałem u kolegi i zapowiada się że ten server jest zarobisty spodobał mi się 
| Quote: |
| Tu sie cieszy, a tu http://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9748 mowi ze slaby. |
bo dostał bana, dlatego tak pisze
Nie wiem o co ludzią chodzi, napisać jeden post dziennie to naprawde nic, a hosting wypaśny.
wydaje mi sie ze serwer ok, ale nie wiem dlaczego robia takie problemy z kontami. no ale coz, daja za free wiec moga wymagac, pozdro dla ekipy frihost (I hope that you available me one account
)
lool: Fantastico to jest tak jak by szybssa instalacja wybranego skryptu lub cms-a (np. Post-Nuka). Dzieje sie tak dla tego ze skrypt jest juz wsadzony na dysk serwera, fantastico go tylko kopiuje na twoje konto i przy okazjii instaluje pytająć o podstawowe dane