FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!

Jak Ci się podoba ten serwis i hosting?

Jak oceniasz ten serwis?
Fatalny
4%
 4%  [ 3 ]
Taki sobie - widziałem lepsze
1%
 1%  [ 1 ]
Nono calkiem ciekawe
6%
 6%  [ 4 ]
Fajny ale zbyt restrykcyjne zasady
8%
 8%  [ 5 ]
Nooo i o to mi chodzilo - tak trzymac
34%
 34%  [ 21 ]
Damn I'm looking good ;-) po prostu BOMBA
44%
 44%  [ 27 ]
Total Votes : 61

chorazy
Jesli masz jakies pytania pytaj - od tego jest to forum Wink

Zagłosuj w ankiecie - jestem ciekaw wrażeń, lub opisz swoimi slowami Wink
crism
Ja to sie zastanawiam o czym wogole pisac na tym forum Smile Bo puki co to tu sie nie dzieje nic wiec zarobienie i utrzymanie tych paru punktow moze byc ciezkawe Very HappyVery Happy Ale jak znajde chwile czasu to zaczne przegladac anglojezyczne fora, moze tam sie uda wkrecic w jakas rozmowe i zarabiac punkciki Very HappyVery Happy
brqsl
używam od dwóch dni i jest bosko. Cpanelek wypas po prostu Smile
zastosowanie: forum sojuszu ogame. phbb chodzi jak burza, szybciutko, bez zgrzytow, caly czas Smile
jak chcecie to zajrzyjcie: http://forum.coopt.frihost.net

pozdro Smile
chorazy
A to o to chodzilo Wink o forum ogame - ja myslalem ze jakies uczelniane sprawy ;- ) no ale niech bedzie Wink Jak widac - dobry hosting
JANKOW
Świetna sprawa ten hosting chociaż jeszcze nie mam konta ale z tego co widze jest extra.

Pozdro
chorazy
Nono - widze ze kolega Jankow nabil sporo punktow -fajnie - zycze duzo dobrego z hostingiem - zareklamuj wsrod znajomych - bo nam zamkna polski dzial Wink
brqsl
nie zamkna, tak bedzie lezal Twisted Evil

co sie tyczy spraw uczelnianych, to w sumie tez jest to troche zwiazane, znam obluge forum od podszewki Smile

a tak serio to znajda sie tu jeszcze powazne projekty, oczywiscie o wszystkich powiadomie Smile
HunterMac
Na razie pracuje nad moim kontem, ale patrząc na stronki i fora tu postawione wszystko chodzi cacy ;D
Arcio
wszystko wyglada bardzo obiecujaco.. i nie chce sie rozczarowac Very Happy
matir
Forum calkiem fajne !!! Ale konta jeszcze nie mam Smile
Cult
Serwer bardzo dobry. Dużo miejsca szybki i duży transfer. Wspaniałe możliwości. Konta FTP, maile, chat. W sumie to ja się w tym wszystkim gubie i jak na moje potrzeby to tego jest za dużo Razz

ale już nie długo rozpracuje ten cPanel Razz

Naprawde było warto czekać ten jeden dzień Very Happy

Pozdrawiam.
matir
Cult masz już konto ?? Jak tam wyglądają sprawy administracyjne ?? Wszystko Ci dobrze chodzi ?? Ja za chwilę złożę podanie i zobaczymy Smile Apropo to kiedy będzie przeprowadzka libery ?? Odpisz bo się niecierpliwię Smile
Radarek
sorka za OT Smile
Chorazy widze ze jestes z debicy tak jak ja Wink Krakow masz wpisany bo pewnie studiujesz tu [tak jak i ja Very Happy]. Jaka uczelnia?Smile
fallco
a to a hostingu se pogadaliscie Smile co do niego to naprawde dobry patent, kto by przypuszczal ze sie z takim mozna jeszcze dzis spotkac Smile, moze troche uciazliwe jest zmuszanie ludzi na sile do pisania na forum, ktore notabene trza by troche rozruszac, bo niewiele sie dzieje, zwlaszcza w polskiej czesci, ale ogolnie to jak najbardziej pozytyw

Jestem ciekaw czy po jakims czasie tez bede takiego zdania bo to dopiero swiadczy o randze hostingu, ale na razie to uwazam ze nie ma lepszego, darmowego... i oby jak najwiecej takich bylo!!!!
SLimiX
dopiero zaczynam, wiec duzo powiedziec nie moge, ale zapowiada sie ciekawie Wink
Galar
Co tu dużo gadać a raczej pisać . Jest po prostu super. Wszystki gorąco polecam Smile
ibix
konta jeszcze nie posiadam ale serwis jest spoko Wink
chorazy
Ktory to zaglosowal ze serwis i hosting jest fatalny ;-( niech sie przyzna jak taki chojrak.
brqsl
Witajcie...jestem za brqsl w zastepstwie na czas wakacji (pojechał za chlebem do abglii Very Happy)

a co sadze o tym hostingu??

Konkretna sprawa. Z reguly placilem za hosting...raz mniej raz wiecej...a pomysl Frihost jest bardzo konkretny...

Trzeba by ale zalozyc wiecej tematow w dziale POLISH bo kurde nie najlepiej u mnie z angielskim... a jakos przez te 2 miesiace musze utrzymac konto brqsl Smile
elektronik
Ja też głosowałem na plus, bo wszystko wygląda bardzo obiecująco. Widzę jednak, że już są tu ludzie którzy maja punkty na minusie, sam z tego powodu się nie spieszę z zakładaniem konta, bo przede mną urlop. Ciekaw jestem jaka jest granica cierpliwości admina, dobrze by było znać dokładnie zasady aby nie stracić konta jak już będzie dobrze wypozycjonowane.
jasiek
chociarz nie posiadam tutaj jeszcze konta to po powyzszych wypowiedziach sadze ze jest super !!

ocena najwyzsza Smile
ibix
teraz moge przyznać ze serwis jest rewelka.... konto posiadam już od kilku dni zero problemow.... nic tylko polecać innym Smile
Dr4goN
Według mnie to jest porządny serwis. Tylko 5 postów i masz ekstra hosting. Co prawda, czasem szwankuje, ale i tak to bardzo dobry serwis.
Camel
Hep, piwa mu dajcie - dobrze gada Smile (majaczy coś nie coś o jakiś niedorzecznych sprawach, zmęczony jest i tyle Razz - ogólnie big plus)

A ja zapisując się na forum liczyłem że będe się in english poruszał, a tu popatrz, popatrz - niespodzianka Very Happy
Wszędzie Polaka spotkasz (w kinie, w Lublinie Wink )...

No i konto jż mam i weekend wolny, trza nad strronką kapke popracować Twisted Evil
Bigrazer
Ostatnio niebyło dostępu do baz MSQL. Często zdarzają sie takie awarie??
brqsl
napewno od 2miesiecy mamy forum na frihoscie...i zdarzylo sie to pierwszy raz

tak ze jest dobrze
krzychu
jeszcze konta nie posiadam Smile ale zapowiada się bardzo intersująco. php mysql 10gb transferu wszystko ok Smile ciekawe czy nie pada zbyt często
Dr4goN
Frihost jest bardzo dobry, ale widziałem lepszy... za darmo.
knieja
Czy pisząc tu moje posty licza sie do tych pieciu regulaminowych??? Czy musza byc pisane na angielskich forach??
Black & White
Tutejsze posty też się liczą.

Frihost jest wypas.
Co tu dużo pisać, jest szybko, z php, bazami danych i nieograniczoną pocztą.
Odpowiedź i nowe konto dostałem po kilku godzinach od złożenia prośby.
skoczek_2002
Pomysł Super. Tylko mam małe problemy. Nie wiem na jakim forum mam napisać wniosek(jestem trochę słaby w tej części angielskiego).
ciotka
na Free Hosting Requests
skoczek_2002
Dziękuje Ciociu. Złożę wniosek.
knieja
Bardzo fajny, porzadny serwis i hosting. Tak trzymac.....
skoczek_2002
Wszystko było spox az do dziś. FTP nie działa próbowałem na 100 sposobów 3 programami.
Timczak
Host bardzo szybki, zdrowe zasady i dotego wszyscy piszą na forum, hosting poprostu bomba
skoczek_2002
O co mu chodzi z tym że wszyscy piszą na forum ??
programmer
zapowiada sie ciekawie...
skoczek_2002
Zrozumiałem swój problem. Po prostu mam neo, a ono zmienia cały czas ip i dlatego mnie rozłącza. Tak jest z nim w przypadku Hostingu.
Coyote~
Też mam neo i myślę nad założeniem konta (narazie zbieram punkty Smile ). skoczek_2002 możesz powiedzieć, jak rozwiązałeś problem?

Dzięki i pozdrawiam
Kudlaty
Ja też mam neozdrade... 128...
teraz zbieram punkciki na moją stronke... dziś mi już padł jeden hosting... ale tam nie było takiego dobrego forum jak tu... Very Happy
krzychu
według mnie hosting jest bardzo dobry Smile
korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów Smile
polecam
pietrek
krzychu wrote:
według mnie hosting jest bardzo dobry Smile
korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów Smile
polecam

ja jeszcze nie korzystam. Byc moze spróbuję niedługo.
narazie nie mam problemów z moim obecnym hostingiem
Bluszczyk
za tym ze to fatalny serw musiał zagłosować chyba jakiś cieć. który pewnie nie dostał konta albo nie wiem co, bo jak mozna cos takiego powiedziec o tym servie?
Wdług mnie jest to naprawde super ale to extra server
chalszczok
Widze ze Pluszaq jestes tutaj Kozakiem Smile)) Tak trzymac, niech zyje IMiR Smile)
Kudlaty
dawno nie zaglądałem do tego topicu... ale q2.... kto głosuje na Fatalny??!! juz dwie jeb***te osoby... taki dobry serwer... a wy wypisujecie takie oceny o nim... :/ jak wogóle tak można...

za nim sie wystawi ocene najpierw nalezy przemyśleć jaką ocene sie wybiera i dlaczego...
skoczek_2002
Pewnie teń dureń Kers i podobny gościu jemu(jak żesz on się nazywał??).
Bigrazer
Moim zdaniem frihost jest super. Jest on darmowy (nie licząc postów) a ostatnio chyba tez i niezawodny. DAwno niepa,mietam żeby się chociaż troszę zawiesił. Było tak tylko kilka razy na poczatku, ale teraz od dłuższego czasu wsztstko jest w jak najlepszym porządku, nie zawiesza się, jest szybki ma spora pojemność. Dzięki niemu można sie nuczyć sporo żeczy i poznać smak prawdziwego hostingu Razz
skoczek_2002
Wczoraj był 5 minutowy zwis...
Bigrazer
Dziwne ja nie zauważyłem Sad. Ale to lepiej dla mnie ;p
Kudlaty
dziś też był taki zwis... około godziny 17:30...
Bigrazer
Dzisiaj ja zauważyłem, posta na frihoście nie mogłem wysłać Razz
Kudlaty
hmmm... jak myślicie czy tym sie należy przejmować??
chorazy
To wszystko pewnie dla tego ze serwer jest dosc mocno obciazony ruchem - coraz wiecej uzykownikow - z drugiej strony jednak pamietajcie ze ten serwis jest darmowy a wsrod darmowych zaden nie oferuje tak wiele za tak niewiele - wiec male, krotkie przestoje od czasu do czasu sa usprawiedliwione. Poza tym sami pomyslcie - nie jest w praktyce mozliwe aby serwer dzialal 100% w miesiacu (nawet 99% jest podejrzana liczba) zwykly reset serwera chwilke trwa - nie ma bola.
(a moze to wlasnie modernizuja serwer i lacza zeby przyjac jeszcze wiekszy ruch ?)
Bigrazer
Własnie jako że frihost jest darmowy, to niemozna na niego narzekać. Niektóre płatne serwisy (te z dolnej półki) sa gorsze od frihostu.
skoczek_2002
Cieszmy się, że go mamy... Ja Frihosta staram się nie promować na forach dla lam...
Kudlaty
ja sie ciesze ze jest taki serwis frihost... na płatnym napewno nie miałbym konta... a ten serwis no to panowie cód miód palce lizać... Very Happy
ja tam nigdzie nie daje linka do tego serwisu... Razz
collector
Ogólnie serwer jest bardzo fajny. Trochę tylko te zasady są rygorystyczne Smile No ale z drugiej strony - konto jest bardzo duże i ma duży transfer. Nie wiem czy dało by się znaleźć większe i darmowe ...
Kudlaty
dałoby sie wieksze ale nie na takich zasadach... te zasady są extra w połączeniu z tym kątem... Very Happy
cos
mi się servisik podoba, chociaż, niestety, jeszcze z niego nei korzystam
Kudlaty
cos mi sie zdaje ze juz nie długo... Very Happy
Ramelof
hosting bardzo mi się podoba darmowy po polsku można na forum pisać i takie tam jeszcze żeczy o których nie mam czasu pisać
Kudlaty
tu poprostu jest bosko... tylko czasem denerwujące jest to ze nie wczytuje sie forum ani nic... tak jakby reset serwerów czy coś... :/ denerwujące... :/
ChesterB
wydaje sie niezly, zobaczymy jak zdobede konto Smile
hawranek31
Dzis zostalem szczesliwym posiadaczem konta.

Dla mnie bardzo odbry serwis.

Polecam.
Kudlaty
serwis jest supeeer!!!
xardas102
Dla mnie serwer jest świetny dużo rzeczy za free, tylko to że trzeba pisać posty troche mnie peszy.
Kawka
Ja póżniej ocenie ten serwis Smile
właśnie czekam na konto Smile
Kudlaty
wiesz posty za taki serwer to jest nic...
mtx
też czekam...
długo to trwa?
PaLa
Zobaczymy jak dostane konto Wink ale 250MB za free to po prostu MIODZIO Smile
Postman
Serwer jest świetny. Laughing
Camel
Hehe to ja się też dorzuce - Frihost jest suuuper Cool
A tak właściwie to nie mając ostatnio czasu na robienie czegokolwiek z moją stroną moge przynajmniej na forum się troche poudzielać Smile
NEO-GRYOK
Serwer jest zarabisty Exclamation Exclamation
Pisanie na forum to dlamnie przyjemnosc Very Happy
A za to mam pewny serwer Laughing
Pozdrawiam Exclamation
PS: Zalozyciel jest boski Exclamation Exclamation
Cano
Dr4goN wrote:
Frihost jest bardzo dobry, ale widziałem lepszy... za darmo.

Mozna wiedziec jaki?

skoczek_2002 wrote:
Cieszmy się, że go mamy... Ja Frihosta staram się nie promować na forach dla lam...

Tu sie cieszy, a tu http://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9748 mowi ze slaby. Sam nie wiem czy zakladac czy nie. Chociaz wiekszosc mowi, ze serwer dobry. Parametry super tylko stabilnosc i szybkosc... Sie zobaczy Very Happy.

Mam jeszcze pytanie: jestem zupelnie zielony w programowaniu (tylko HTML Razz) i nie mam zielonego pejecia co to jest fantastico. Nie jest to chyba dobry temat do zadawania takich pytan, ale moglby mi ktos odpowiedziec? Z gory dziekuje!

Pzdr Cáno
Thoro
Najleprzy jaki widzialem! Z organizacja i utrzymaniem konta troche gozej ale cos za cos!
Cano
Mnie się podoba system punktów, raz na przykład otrzymałem po edysji posta taki komunikat:

Quote:
Twoja wiadomość została zapisana
You earned 0.0024999999999999 Points, 0.0024999999999999 FRIH$ for that post

Kliknij Tutaj aby zobaczyć swoją wiadomość

Kliknij Tutaj aby powrócić na forum

Dokładni są w swoich ocenach, nie? Wink Razz

Pzdr
Cáno
Xaros
Jak by nie te odejmowanie punktow to by bylo cudo
ozyrys
Hosting jest wspaniały . Jak na możliwości Frihosta cena która płacimy [pisanie postów] to nic w porównaniu za to co otrzymujemy.

Pozdrawiam
^^ozi
GKH
Noooo ba, super jest Twisted Evil

szybki, wspaniały i co tu jeszcze pisać Razz
Maxis
Ja jeszcze nie mam konta ale sprawdzałem u kolegi i zapowiada się że ten server jest zarobisty spodobał mi się Razz
ChesterB
Quote:
Tu sie cieszy, a tu http://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9748 mowi ze slaby.

bo dostał bana, dlatego tak pisze Laughing
Nie wiem o co ludzią chodzi, napisać jeden post dziennie to naprawde nic, a hosting wypaśny.
atomek
wydaje mi sie ze serwer ok, ale nie wiem dlaczego robia takie problemy z kontami. no ale coz, daja za free wiec moga wymagac, pozdro dla ekipy frihost (I hope that you available me one account Wink )
WMP
lool: Fantastico to jest tak jak by szybssa instalacja wybranego skryptu lub cms-a (np. Post-Nuka). Dzieje sie tak dla tego ze skrypt jest juz wsadzony na dysk serwera, fantastico go tylko kopiuje na twoje konto i przy okazjii instaluje pytająć o podstawowe dane