|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Jak Ci się podoba ten serwis i hosting?chorazy
Jesli masz jakies pytania pytaj - od tego jest to forum
Zagłosuj w ankiecie - jestem ciekaw wrażeń, lub opisz swoimi slowami crism
Ja to sie zastanawiam o czym wogole pisac na tym forum
brqsl
używam od dwóch dni i jest bosko. Cpanelek wypas po prostu
zastosowanie: forum sojuszu ogame. phbb chodzi jak burza, szybciutko, bez zgrzytow, caly czas jak chcecie to zajrzyjcie: http://forum.coopt.frihost.net pozdro chorazy
A to o to chodzilo
JANKOW
Świetna sprawa ten hosting chociaż jeszcze nie mam konta ale z tego co widze jest extra.
Pozdro chorazy
Nono - widze ze kolega Jankow nabil sporo punktow -fajnie - zycze duzo dobrego z hostingiem - zareklamuj wsrod znajomych - bo nam zamkna polski dzial
brqsl
nie zamkna, tak bedzie lezal
co sie tyczy spraw uczelnianych, to w sumie tez jest to troche zwiazane, znam obluge forum od podszewki a tak serio to znajda sie tu jeszcze powazne projekty, oczywiscie o wszystkich powiadomie HunterMac
Na razie pracuje nad moim kontem, ale patrząc na stronki i fora tu postawione wszystko chodzi cacy ;D
Arcio
wszystko wyglada bardzo obiecujaco.. i nie chce sie rozczarowac
matir
Forum calkiem fajne !!! Ale konta jeszcze nie mam
Cult
Serwer bardzo dobry. Dużo miejsca szybki i duży transfer. Wspaniałe możliwości. Konta FTP, maile, chat. W sumie to ja się w tym wszystkim gubie i jak na moje potrzeby to tego jest za dużo
ale już nie długo rozpracuje ten cPanel Naprawde było warto czekać ten jeden dzień Pozdrawiam. matir
Cult masz już konto ?? Jak tam wyglądają sprawy administracyjne ?? Wszystko Ci dobrze chodzi ?? Ja za chwilę złożę podanie i zobaczymy
Radarek
sorka za OT
Chorazy widze ze jestes z debicy tak jak ja fallco
a to a hostingu se pogadaliscie
Jestem ciekaw czy po jakims czasie tez bede takiego zdania bo to dopiero swiadczy o randze hostingu, ale na razie to uwazam ze nie ma lepszego, darmowego... i oby jak najwiecej takich bylo!!!! SLimiX
dopiero zaczynam, wiec duzo powiedziec nie moge, ale zapowiada sie ciekawie
Galar
Co tu dużo gadać a raczej pisać . Jest po prostu super. Wszystki gorąco polecam
ibix
konta jeszcze nie posiadam ale serwis jest spoko
chorazy
Ktory to zaglosowal ze serwis i hosting jest fatalny ;-( niech sie przyzna jak taki chojrak.
brqsl
Witajcie...jestem za brqsl w zastepstwie na czas wakacji (pojechał za chlebem do abglii
a co sadze o tym hostingu?? Konkretna sprawa. Z reguly placilem za hosting...raz mniej raz wiecej...a pomysl Frihost jest bardzo konkretny... Trzeba by ale zalozyc wiecej tematow w dziale POLISH bo kurde nie najlepiej u mnie z angielskim... a jakos przez te 2 miesiace musze utrzymac konto brqsl elektronik
Ja też głosowałem na plus, bo wszystko wygląda bardzo obiecująco. Widzę jednak, że już są tu ludzie którzy maja punkty na minusie, sam z tego powodu się nie spieszę z zakładaniem konta, bo przede mną urlop. Ciekaw jestem jaka jest granica cierpliwości admina, dobrze by było znać dokładnie zasady aby nie stracić konta jak już będzie dobrze wypozycjonowane.
jasiek
chociarz nie posiadam tutaj jeszcze konta to po powyzszych wypowiedziach sadze ze jest super !!
ocena najwyzsza ibix
teraz moge przyznać ze serwis jest rewelka.... konto posiadam już od kilku dni zero problemow.... nic tylko polecać innym
Dr4goN
Według mnie to jest porządny serwis. Tylko 5 postów i masz ekstra hosting. Co prawda, czasem szwankuje, ale i tak to bardzo dobry serwis.
Camel
Hep, piwa mu dajcie - dobrze gada
A ja zapisując się na forum liczyłem że będe się in english poruszał, a tu popatrz, popatrz - niespodzianka Wszędzie Polaka spotkasz (w kinie, w Lublinie No i konto jż mam i weekend wolny, trza nad strronką kapke popracować Bigrazer
Ostatnio niebyło dostępu do baz MSQL. Często zdarzają sie takie awarie??
brqsl
napewno od 2miesiecy mamy forum na frihoscie...i zdarzylo sie to pierwszy raz
tak ze jest dobrze krzychu
jeszcze konta nie posiadam
Dr4goN
Frihost jest bardzo dobry, ale widziałem lepszy... za darmo.
knieja
Czy pisząc tu moje posty licza sie do tych pieciu regulaminowych??? Czy musza byc pisane na angielskich forach??
Black & White
Tutejsze posty też się liczą.
Frihost jest wypas. Co tu dużo pisać, jest szybko, z php, bazami danych i nieograniczoną pocztą. Odpowiedź i nowe konto dostałem po kilku godzinach od złożenia prośby. skoczek_2002
Pomysł Super. Tylko mam małe problemy. Nie wiem na jakim forum mam napisać wniosek(jestem trochę słaby w tej części angielskiego).
ciotka
na Free Hosting Requests
skoczek_2002
Dziękuje Ciociu. Złożę wniosek.
knieja
Bardzo fajny, porzadny serwis i hosting. Tak trzymac.....
skoczek_2002
Wszystko było spox az do dziś. FTP nie działa próbowałem na 100 sposobów 3 programami.
Timczak
Host bardzo szybki, zdrowe zasady i dotego wszyscy piszą na forum, hosting poprostu bomba
skoczek_2002
O co mu chodzi z tym że wszyscy piszą na forum ??
programmer
zapowiada sie ciekawie...
skoczek_2002
Zrozumiałem swój problem. Po prostu mam neo, a ono zmienia cały czas ip i dlatego mnie rozłącza. Tak jest z nim w przypadku Hostingu.
Coyote~
Też mam neo i myślę nad założeniem konta (narazie zbieram punkty
Dzięki i pozdrawiam Kudlaty
Ja też mam neozdrade... 128...
teraz zbieram punkciki na moją stronke... dziś mi już padł jeden hosting... ale tam nie było takiego dobrego forum jak tu... krzychu
według mnie hosting jest bardzo dobry
korzystam już ponad miesiąć i żadnych problemów polecam pietrek
ja jeszcze nie korzystam. Byc moze spróbuję niedługo. narazie nie mam problemów z moim obecnym hostingiem Bluszczyk
za tym ze to fatalny serw musiał zagłosować chyba jakiś cieć. który pewnie nie dostał konta albo nie wiem co, bo jak mozna cos takiego powiedziec o tym servie?
Wdług mnie jest to naprawde super ale to extra server chalszczok
Widze ze Pluszaq jestes tutaj Kozakiem
Kudlaty
dawno nie zaglądałem do tego topicu... ale q2.... kto głosuje na Fatalny??!! juz dwie jeb***te osoby... taki dobry serwer... a wy wypisujecie takie oceny o nim... :/ jak wogóle tak można...
za nim sie wystawi ocene najpierw nalezy przemyśleć jaką ocene sie wybiera i dlaczego... skoczek_2002
Pewnie teń dureń Kers i podobny gościu jemu(jak żesz on się nazywał??).
Bigrazer
Moim zdaniem frihost jest super. Jest on darmowy (nie licząc postów) a ostatnio chyba tez i niezawodny. DAwno niepa,mietam żeby się chociaż troszę zawiesił. Było tak tylko kilka razy na poczatku, ale teraz od dłuższego czasu wsztstko jest w jak najlepszym porządku, nie zawiesza się, jest szybki ma spora pojemność. Dzięki niemu można sie nuczyć sporo żeczy i poznać smak prawdziwego hostingu
skoczek_2002
Wczoraj był 5 minutowy zwis...
Bigrazer
Dziwne ja nie zauważyłem
Kudlaty
dziś też był taki zwis... około godziny 17:30...
Bigrazer
Dzisiaj ja zauważyłem, posta na frihoście nie mogłem wysłać
Kudlaty
hmmm... jak myślicie czy tym sie należy przejmować??
chorazy
To wszystko pewnie dla tego ze serwer jest dosc mocno obciazony ruchem - coraz wiecej uzykownikow - z drugiej strony jednak pamietajcie ze ten serwis jest darmowy a wsrod darmowych zaden nie oferuje tak wiele za tak niewiele - wiec male, krotkie przestoje od czasu do czasu sa usprawiedliwione. Poza tym sami pomyslcie - nie jest w praktyce mozliwe aby serwer dzialal 100% w miesiacu (nawet 99% jest podejrzana liczba) zwykly reset serwera chwilke trwa - nie ma bola.
(a moze to wlasnie modernizuja serwer i lacza zeby przyjac jeszcze wiekszy ruch ?) Bigrazer
Własnie jako że frihost jest darmowy, to niemozna na niego narzekać. Niektóre płatne serwisy (te z dolnej półki) sa gorsze od frihostu.
skoczek_2002
Cieszmy się, że go mamy... Ja Frihosta staram się nie promować na forach dla lam...
Kudlaty
ja sie ciesze ze jest taki serwis frihost... na płatnym napewno nie miałbym konta... a ten serwis no to panowie cód miód palce lizać...
ja tam nigdzie nie daje linka do tego serwisu... collector
Ogólnie serwer jest bardzo fajny. Trochę tylko te zasady są rygorystyczne
Kudlaty
dałoby sie wieksze ale nie na takich zasadach... te zasady są extra w połączeniu z tym kątem...
cos
mi się servisik podoba, chociaż, niestety, jeszcze z niego nei korzystam
Kudlaty
cos mi sie zdaje ze juz nie długo...
Ramelof
hosting bardzo mi się podoba darmowy po polsku można na forum pisać i takie tam jeszcze żeczy o których nie mam czasu pisać
Kudlaty
tu poprostu jest bosko... tylko czasem denerwujące jest to ze nie wczytuje sie forum ani nic... tak jakby reset serwerów czy coś... :/ denerwujące... :/
ChesterB
wydaje sie niezly, zobaczymy jak zdobede konto
hawranek31
Dzis zostalem szczesliwym posiadaczem konta.
Dla mnie bardzo odbry serwis. Polecam. Kudlaty
serwis jest supeeer!!!
xardas102
Dla mnie serwer jest świetny dużo rzeczy za free, tylko to że trzeba pisać posty troche mnie peszy.
Kawka
Ja póżniej ocenie ten serwis
właśnie czekam na konto Kudlaty
wiesz posty za taki serwer to jest nic...
mtx
też czekam...
długo to trwa? PaLa
Zobaczymy jak dostane konto
Postman
Serwer jest świetny.
Camel
Hehe to ja się też dorzuce - Frihost jest suuuper
A tak właściwie to nie mając ostatnio czasu na robienie czegokolwiek z moją stroną moge przynajmniej na forum się troche poudzielać NEO-GRYOK
Serwer jest zarabisty
Pisanie na forum to dlamnie przyjemnosc A za to mam pewny serwer Pozdrawiam PS: Zalozyciel jest boski Cano
Mozna wiedziec jaki?
Tu sie cieszy, a tu http://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9748 mowi ze slaby. Sam nie wiem czy zakladac czy nie. Chociaz wiekszosc mowi, ze serwer dobry. Parametry super tylko stabilnosc i szybkosc... Sie zobaczy Mam jeszcze pytanie: jestem zupelnie zielony w programowaniu (tylko HTML Pzdr Cáno Thoro
Najleprzy jaki widzialem! Z organizacja i utrzymaniem konta troche gozej ale cos za cos!
Cano
Mnie się podoba system punktów, raz na przykład otrzymałem po edysji posta taki komunikat:
Dokładni są w swoich ocenach, nie? Pzdr Cáno Xaros
Jak by nie te odejmowanie punktow to by bylo cudo
ozyrys
Hosting jest wspaniały . Jak na możliwości Frihosta cena która płacimy [pisanie postów] to nic w porównaniu za to co otrzymujemy.
Pozdrawiam ^^ozi GKH
Noooo ba, super jest
szybki, wspaniały i co tu jeszcze pisać Maxis
Ja jeszcze nie mam konta ale sprawdzałem u kolegi i zapowiada się że ten server jest zarobisty spodobał mi się
ChesterB
bo dostał bana, dlatego tak pisze Nie wiem o co ludzią chodzi, napisać jeden post dziennie to naprawde nic, a hosting wypaśny. atomek
wydaje mi sie ze serwer ok, ale nie wiem dlaczego robia takie problemy z kontami. no ale coz, daja za free wiec moga wymagac, pozdro dla ekipy frihost (I hope that you available me one account
WMP
lool: Fantastico to jest tak jak by szybssa instalacja wybranego skryptu lub cms-a (np. Post-Nuka). Dzieje sie tak dla tego ze skrypt jest juz wsadzony na dysk serwera, fantastico go tylko kopiuje na twoje konto i przy okazjii instaluje pytająć o podstawowe dane