FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Wasze typy na mecze: AZE - POL i ARM - POL

eddy007
Jak typujecie wyniki? Jakie składy najlepiej powinny wyjść na te mecze?

Moje typy: Azerbejdżan - 0 : 4 - Polska
Armenia - 1 : 3 - Polska

Skład na mecze według mnie:

Bramkarz: Artur Boruc (Celtic Glasgow),

Obrońcy: Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Jacek Bąk (Al-Ryyan), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Arkadiusz Głowacki
(Wisła Kraków)

Pomocnicy:
Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin)

Napastnicy: Marek Saganowski (Southampton FC), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund)
Xaros
AZE - POL
0 - 2

ARM - POL
1 - 3
b4r4t
Moim zdaniem w obu meczach padnie mniej niż 3 bramki... ale nie jestem pewien co do wyniku ...

AZE - POL

0 - 2

ARM - POL

0 - 1

Ale chciałbym się mylić i zobaczyć w obu coś typu 0 - 6 Very Happy
Wiem jedno - Ja i mój Calsberg będziemy oglądać oba mecze z zaciekawieniem Very Happy
loginos
Ja tam na składach się nie znam Smile, ale mecze typuję bez starty bramki dla naszych.
Azerbejdżan - Polska 0:4
Armenia - Polska 0:2
vrooth
eddy007 wrote:
Arkadiusz Głowacki
(Wisła Kraków)

(...)

Łukasz Garguła (GKS Bełchatów)

chyba nie zauważyłeś, że Głowacki i Garguła są poza kadrą... Głowacki ma ciągle kontuzje niestety, bo gdyby nie one to jego byłby wspaniałym obrońcą i już dawno grałby na zachodzie, a Gargułe bolą plecy + przemęcznie

z azejberdżanem 0-3, z armenią 0-2... raz ze wyjazdowe, dwa ze kaukaz to trudny teren... oczywiście kazdy chciałby 0-6, no ale tak napewno nie będzie, nie na wyjeździe ...
mtx
tia.. a z Portugalią wygramy 12-0.
Ludzie. jakie 6-0??
Nasza kadra się poprawiła od ostatnich czasów (widać, że Leo nie z UKŁADU, więc nie bierze łapówek i nie wrzuca do drużyny przemęczonych gniotów typu Dudek czy Franek)
Tak czy inaczej do świetności nam daleko.. 2, 3 gole GÓRA. I to przy dobrym wietrze..
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.