| Quote: |
| Bir hacker grubu Vista'yı kırmayı başardı. Olay tarihin en başarılı crack işlemi olarak gösteriliyor |
haberin devamı şöyle:
| Quote: |
Bill Gates bir kaç gün önce, WinHEC 2007 konferansında, Vista satışlarının iyi gittiğini ve 100 günde yaklaşık 40 milyon lisanslı Vista satıldığını katılımcılarla paylaşmıştı. Bu haberin üstünden çok geçmeden bir hacker grubunun Windows Vista'yı tamamen kırdığı ve yeni yöntemin bir önceki kırma işleminden çok daha üstün olduğu gündeme bomba gibi düştü.
Daha önce sitemizden de duyurduğumuz üzere hacker'lar tarafından geliştirilen bir BIOS hilesiyle Vista'nın aktivasyon aşaması atlatılabiliyor fakat kurulum için seri numarası gerekiyordu. Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden bir başka hacker grubu da Vista'yı tamamen kırdı ve yasadışı olarak dağıtmaya başladı.
İllegal ortamlarda paylaşıma sunulan korsan Windows Vista Ultimate DVD'si tamamen kırılmış durumda. Yani aktivasyon işlemi gerçekleştirilmiş, güncelleştirmeler çalışıyor ve kurulum için herhangi bir seri numarası da gerekmiyor. Tarihin en başarılı crack işlemi olarak gösterilen bu gelişmenin ardından Microsoft'un yapacağı hamle merak konusu.
http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3755
|
kime göre iyi kime göre kötü bi olay... bana sorarsanız cokda tıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hep böyle olacak zaten.Microsoft çıkaracak hackerlar kıracak...
çok önem veriyor vistaya bill amca ama yazık oluyor tabiki 
Xp ilk çıktığında kırılamaz demişlerdi. Bir kaç ay sonra kırılmıştı hekırlarca. İşte, Vista'da aynen öyle oldu. Çok sevmedim Vista'yı. Xp'ye devam
geçen gün profosyonel çalışan bir korsancıya gittim, vista istedim bana 10 lira dedi. Dedim aga çok diyo yap bi öğrenci işi alalım. Ama adam 1 kuruş inmedi. Dedim bak emmi istesem netten beleş çekerim linki var. Adam onlar dandik ben taa rusyadan getirttim hiç bilmeyen biri bile kurar içinde bütün versiyonları var istediğini seçip kuruyon full aktivasyon falan güncellemeler yapılıoor. Kendi ellerimle hazırladım benioku.txt'sini ,en az bill gates in evindeki vista kadar orjinal dedi. Ben de eyvallah dedim biraz daha ayağa düşsün daha ucuza alırız herhalde dedim. Adam öyle yaparsın o zaman dedi indirmedi fiyatı valla. Korsancılar, crackciler, hackerlar artık emeğe saygı heryerde herhalde
Korsan emeği diye bi şey de var. 
| maniac_ea wrote: |
 |
güzelmiş bu..
 |
Güzel bir çalışma...
 |
gerçekten güzel bir çalışma ama patch çıksa da vistamızı kurtarsak iyi olur

Evet arkadaşlar, tarih boyunca sürekli kırılmış bu programlar. Bir arkadaşım anlatmıştı, Windows 98 mi yoksa Windows 95 mi hatırla mıyorum ama, yine bunu mükemmel asla kırılamaz diye tanıtmışlar, hackerlar 2 saat içerisinde kırıp cracked versiyonunu dağıtmaya başlamışlar. Nasıl önlenecek bilinmez. Belki çok ucuz yapmaları gerekli
Salı pazarında satılmalı
Tezgahta kilosu 1 YTL'den self servis

| hekimusta wrote: |
| maniac_ea wrote: |  |
gerçekten güzel bir çalışma ama patch çıksa da vistamızı kurtarsak iyi olur  |
Ekim de çıkacak Service Pack.
net ortamına düşüpde bakire kalacak yazılım tanımıyorum...asla da çıkaramazlar...
bana göre hacker program yazarı cracker programları kıran kişidir.
benim için vistanın kırılması çokta önemli değil billl kazanacağı kadar kazanıyor zaten.
Kıranında eline sağlık yani...
kimileri para verir
bill amca o parayla vista mista yapar
tam beceremez ortalık virus trojan dolar
bilenler programı heryerinden kırar
bill sp çıkarır korsanlar deaktif olur
crakerler billi bidaha öper
vsvs.....
bu bir kısır döngümüdür ? bence ewet
ve
açık kaynağın yükselişi engellenemez 
Neyse kullanan arkadaşlara başarıların devamını diliorum vrasa yoksa 98 
| Garga wrote: |
Neyse kullanan arkadaşlara başarıların devamını diliorum vrasa yoksa 98  |
Yuh!
| Garga wrote: |
Neyse kullanan arkadaşlara başarıların devamını diliorum vrasa yoksa 98  |
abi 98 bilgisayarı kasmıyormu varsa yoksa 95.
Yazık ya adama(Mr. GATES'e). Adam bi işletim sistemi çıkardı çoluğuna çocuğuna ekmek parası için(
), sistemi kırmayan kalmadı
win 3.1 en kalitelisi
bill amca yorulmuş seneye mikrofostun başında olmayacak başkalarına devrecekmiş
| tufansaba wrote: |
| bill amca yorulmuş seneye mikrofostun başında olmayacak başkalarına devrecekmiş |
Bana devredecek
İlk işim yeni bir windows olur herhalde.
| darkeagle wrote: |
| tufansaba wrote: | | bill amca yorulmuş seneye mikrofostun başında olmayacak başkalarına devrecekmiş |
Bana devredecek |
Banada bi torpil geçip güzel bi iş ayarlarsın değil mi Mikrosoft'ta? 
herzman hacker lar bir adim ondedir ki isletim sistemi site vb sey yapanlar sadece hayal ederler ne yapabilirler diye ama hacker lar onlari gorur inceler son hamleyi yaparlar bu boyle surup gidecek taki hersey bedava olana kadar