FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


ImageMagick Issue





brilliantbeauty
Hi there, first of all, I'd like to extend advance thanks to whoever can help me with this problem. Recently, in the past week or so, my coppermine gallery uploading & placing process has stopped working. With the aid of a friend, we have deduced that it is a problem with imagemagick. It can't seem to generate any thumbnails correctly, also preventing my files from being properly placed.

I use server2, and I understand that there have been some changes going on with it? We think that these changes are affecting the imagemagick script, as the time frame fits correctly and all.

I would really appreciate it if someone could help me circumnavigate this configuration issue or could otherwise help me get my gallery back in action, thanks so much! I really appreciate any action that would be taken about this! Very Happy

xx Jean
Related topics
Imagemagick installed?
ImageMagick version?
ImageMagick
usb external HD
cpanel q: Doesn't seem to be a firewall issue
Building my own comp
Hotmail and Outlook
GD or ImageMagick Support?
G3 and Tiger Raid issue, Help
Dungeons and Dragons, in paper issue
PHP image uploads with progress bar AND resizing? [Resolved]
PHP issue
The Iran Issue!
ImageMagick support (for Koken)
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Frihost Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.