FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Namiotobranie

mtx
Czy ktoś z was gra w namiotobranie?
Gra generalnie cholernie durna. ale kurcze jak wciąga to aż boli Smile

www.knorrnudle.pl

Wybierasz namiot i grasz w odliczankę. Tzn. Wybierasz liczbę od 1-10, osoba, która siedzi w namiocie też i jest jeszcze Zdzichu- czyli komp. No i odliczanko.
Jak wypadnie na Ciebie- wbijasz do namiotu
Jak Zdzich albo zią (odmiana od zioma) to zią zostaje w namiocie

Kto najdłużej (łącznie) będzie siedział w namiocie wygrywa wyjazd na turnus w podanym terminie do podanego miejsca.

Spoko, co nie? Smile

PS jak nie wbijasz, to czekasz 5 min.
taki czas na zrobienie sobie nudli Knorra Smile
Deathplanter
Mtx,mam wrażenie, że Ty ostatnio traktujesz to forum jako śmietnisko na Twoje reklamy. Mogę też pospamować?
mtx
Deathplanter - nie chodzi o śmietnisko- jeśli ktoś tutaj gra, to mogę się z nim umówić i razem możemy wygrać.. a wakacje fajne.
Co do mojej pracy. Zmieniłam pracę i moja praca na trochę czym innym polega, a poza tym mam innego klienta niż namiotobranie..
i raczej nie dla was.
Xaros
Po samym opisie gry nie chce mi się tam wchodzić . Wole sobie zupkę w 5 minut zrobić jak w to zagrać ... .
mtx
Ty od razu tak pesymistycznie. Gra jest całkiem fajna. Wciąga. Aż trudno się oderwać.. słowo Smile
a nudle i tak możesz kupić Wink serek w ziołach - palce lizać. Reszty zupek nieznoszę (nudli)
Xaros
Jaki tam serek ... niema to jak ostry kurczak albo inne tego typu Razz ... a z gry i tak nie skorzystam ...
loginos
Czyżby nikt nie chciał pojechać pod namiot z mtx? Wink
Deathplanter
loginos wrote:
Czyżby nikt nie chciał pojechać pod namiot z mtx? Wink

Podejrzewam, że w pełni skorzystałyby tylko nieliczne kobiety. ;d
mtx
Złośliwcy Razz

ale ja na razie nie jadę pod namiot, bo z racji sesji nie mam czasu grać.

I czy od razu pod namiot trzeba w jednym celu?
webek
a ja tam lubie diabo pomidoro, a pod namiot się nie wybiore :p i odrazu uzasadnie - wole spać w wygodnym łóżku, niż w jakimś namiocie....
A w gre nie gram, bo mi się po prostu nie chce :p
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.