FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Dzien Matki

Bigrazer
Niedługo tj w sobote czyli 26 maja jest dzień Matki. Jak obchodzicie go? Ja pisze ten temat bo nie wiem co kupic mojej mamie... kwiaty jak co roku? czy to nie jest za monotonne? A wy co kupujecie swoim mamom? Smile
Shadowpl
pomśle w piatek wieczorem co kupic;)
mysle ze najlepszym prezentem jest to ze dobrze się ucze itp. wiecie takie sprawy;p
gandalfini
Sądzę, że róża wystarczy...
Z drugiej strony to mało praktyczny prezent - mam małe problemy z kasą (jak powiedziałby ktoś niewychowany "o kur.. jakie długi!!") więc nie mogę za bardzo szastać "mieszkami". Dobrym pomysłęm jest też kupno jakichś perfum, liczy się pamięć, nie majętny prezent Laughing
Postman
Jak nie masz za dużo kasy najlepszym prezentem będzie kwiatek i oczywiście szczere życzenia. Bardziej praktycznym prezentem byłby perfum lub rajstopy lub bluzka. Ale napewno mama się ucieszy jak złożysz życzenia. i pomożesz mamie w pracach domowych. Napewno będzie zadowolona z smego faktu pomocy , mimo iż wykonasz to nie tak dobrze jak ona.
mtx
Faceci..
i ciekawe skąd będziecie znać rozmiar rajstop, bluzki, zapach perfum i preferencje swoich mam. Który facet jest w stanie powiedzieć, jaką rozmwiarówkę, jakie kolory i jakie wzory lubi jego mama, musi być albo homoseksualistą albo maminsynkiem.

Ja jestem daleko, dlatego tylko życzonka. A zamiast kwiatów ciętych, lepiej w doniczce- dłużej trwają, są ładniejsze, a kosztują podobnie Smile
Postman
mtx wrote:
Faceci..
i ciekawe skąd będziecie znać rozmiar rajstop, bluzki, zapach perfum i preferencje swoich mam. Który facet jest w stanie powiedzieć, jaką rozmwiarówkę, jakie kolory i jakie wzory lubi jego mama, musi być albo homoseksualistą albo maminsynkiem.

Ja jestem daleko, dlatego tylko życzonka. A zamiast kwiatów ciętych, lepiej w doniczce- dłużej trwają, są ładniejsze, a kosztują podobnie Smile

Faktycznie , masz rację . Ja zawsze mam z tym problem. Dlatego kupuję zawsze figi. Laughing Zawsze jakoś się dopasusją. Laughing . Równie dobrym prezentem mogą być jakieś czekoladki lub wino albo koniak.
Bigrazer
JA kwiatka nie kupie bo po pierwsze nie lubie kwiatów a po drugie trzeba je podlewac a po trzecie potem i tak sie je wywala Smile. Kupiłem bomboniere Smile Przynajmniej cała rodzinka spozytkuje ten prezent. Myslałem nad perfumami ale jednak ich nie zakupiłem Smile
peterz_pl
Kupiłem bransoletkę i kwiaty. Powinno sie jej spodobać. Kiedyś chodziłem do łazienki i brałem stare perfumy z szafki. Very Happy Miałem 7 lat.
Bigrazer
If you can't uderstand this language... so... for what you write here? It;s only polish language forum, not english Smile

[edit]

Wracając do tematu moja mamusia była bardzo zadowolona ze pamietałem i jej świecie Wink no i zaraz bede miał kawusie do której zjem owa zakupiona przeze mnie bombonierke zjem Very Happy Smile
vrooth
kwiaty owszem, ale zdecydowanie nie róże... ile razy kobieta może dostawiać w życiu róże... moim skromnym zdaniem jest pewnie jakaś granica...

ja kupiłem taki fajny, wystrugany w drewnie kwiatek Smile przynajmniej mam pewnosć, ze nie zwiędnie, nie zniszczy sie i nie zniknie za tydzień maksymalnie, tylko ciągle będzie stał na półce i symbolizował mój szacunek, oddanie i uczucia względem mojej mamy...

i dalej jest to kwiatek xP
Xaros
Ja dla swojej kupilem olbrzymią bombonierke oraz bukiet roz Smile Byla bardzo huppy, ale po czesci zbankrutowalem, ale na matce sie nie oszczedza, wiec nie ma o czym gadac. Wazne ze sie jej podobalo Smile

Pozdrawiam, Xaros
eddy007
No właśnie. Dałem mamie kwiata (róże) i bardzo się ucieszyła. Siostra dokupiła jeszcze srebrną bransoletę. Za to mama postawiła nam kolację w restauracji, było bardzo fajnie. Już rozmyślam co kupię za rok... Smile
KacperOo
mtx ma rację ; )

Kwiatek w doniczce jest lepszy od ciętych róż, tulipanów etc.
W doniczce przynajmniej dłużej postoi ; d
loginos
owszem dłuzej postoi, ale koniecznie trzeba o niego zadbać. Będzie bardzo przykro jak uschnie.