|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hangi takimliyiz
Hadi bakalim kimin taraftari daha fazla
Galatasaray
Beşiktaş
ama olmadıki sen hangi takımlı olduğunu yazmamaşın
ama olmadıki sen hangi takımlı olduğunu yazmamaşın
Öyle takım tutkunu değilim. Ama milli maçlarda, koyu bir Milli Takım taraftarı olduğumu söyleyebilirim.
Murat, 24 Mayıs 2007
Galatasaray tabikide.
| cihan wrote: |
| Öyle takım tutkunu değilim. Ama milli maçlarda, koyu bir Milli Takım taraftarı olduğumu söyleyebilirim.
Murat, 24 Mayıs 2007 __________________ |
ben de oyle
Galatasaray...
Tabii ki Fenerbahçe....Yani şampiyon da olduk artık ne diyeyim...Bu hafta maça gidiom bakalım kupayı da vercekmiş Haluk Ulusoy...Artık taraftarın tepkisi ne olur yane bizim
Ben bir yakınma bekliyorum ama bakalım ne olacak...
hmm galiba fazla igilenen yok takım konusunda . ben galatasaraylıyım bide kardeş takımım var sivasspor 
tabikide fenerbahçe. Ama çoğunluk gs yazsada ankette fenet öndeydi (5e 4). Sanırım şampiyonluktan sonra bi kompleks oluştu gsde..
| cavbela wrote: |
| tabikide fenerbahçe. Ama çoğunluk gs yazsada ankette fenet öndeydi (5e 4). Sanırım şampiyonluktan sonra bi kompleks oluştu gsde.. |
Galatasaray karıştı tüm takımı değiştireceklermiş onlar.Acaba yeni takım nasıl olacak?Çünkü bu sene çok kötü yara aldılar...
he yaw bende duydum. Dipten köşeden bi temizlik diyorlar. hadi hayırlısı belki bize dişli rakip çıkartabilirler bu şekilde

futbolu sevmem
Galatasaray tabi
ölümüne galatasaray tabi ki.
galatasaray bu sene çok iyi bir çıkış yakalayacaktır... şampiyonluk mutlak bizimdir... 
FENERBAHÇE
tabii ki galatasaray
ama hazırlık maçlarının pek ümit verdiği söylenemez
ama hazırlık maçlarının pek ümit verdiği söylenemez
Selam arkadaşlar, sonuna kadar Beşiktaş... 
Fenerbahçe