Tak patrząc na te 999 koło liczby moich postów postanowiłam zrobić z 1000 specjalny
Tu możecie wpisać swoje jakieś jubileusze związane z Frih.
Np. 100 postów, 500 postów, 1000 postów,
miesiąc posiadania konta, rok posiadania konta..
różne takie.. tylko bez GRATULACJI! Będę kasować!
To tak w ramach tworzenia pewnej historii.
Ja przekroczyłem pułap 300 postów i się z tego bardzo ciesze. Nie jest to jakaś wielka liczba będąc już prawie 2 lata.
A ja własnie zdobyłem 1000 FRIH$
I 550 postów
No ale to i tak słaby wynik bo podobnie jak Ramelof jestes uzytkowniekiem frihosta juz prawie 2 lata
A dokładniej od 10 lipca 2005 roku
Pozdro
Jeśli zaś o mnie chodzi to jestem trohcę ponad rok na frihoście. Rocznica przypadała na początku kwietnia.
Niedawno też przekroczyłem liczbę 150 postów.
Bardziej okrągła jest za to liczba frih$ które zarobiłem jak się uda to tym postem dobiję do 300.
A jak nie to następnym
edit:
Oczywiście do 400 a nie 300 
Tym oto postem osiągąłem 100. postów, nie jest to może jakiś wielki wynik, ale jak dla mnie to dużo ze względu na to, że bardzo nie lubie pisać(poprostu lenistwo ;p).
Przez cały okres mojego bytu na frih'u(a jest to już ok. 7miesięcy), ani razu nie zawiodłem się na serwerze i mam nadzieję, że już tak będzie ciągle. Póki co nie mam zamiaru zmieniać hostingu, bo nie potrzebuję lepszego, a ten naprawdę jest świetny i dorównuje dla wielu hostingów płatnych i zawsze go będę polecał, gdy ktoś będzie się pytał o darmowe serwery, bo do pisania postów można się przyzwyczaić.
Ja mogę się szczycić że dziś się zarejstrowałem i napisałem swój pierwszy post. Mam nadzieję że frihost przypadnie mi do gustu i będe często z niego korzystać xd
Właśnie napisałem dwusetny post i zmienił mi się herb.
Może juz czas, żeby ustawić sobie awatar :d
Troszke nie w czas (jubileusz minął) ale... stuknęło mi 750 Frih$
czyli 3/4 z tysiąca
oczywiście życze sobie wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, dużo punktów, konstruktywnych rozmów i (oczywiście) dłuuugiego hostingu. tutaj
a tak w ogóle - czy nie myślicie że ten wątek jest emm... bez sensu i treści a jedynie służy nabijaniu postów? tak jak kiedyś zabawa w skojarzenia, później zbanowana... brakuje mi tu konsekwencji. zwłaszcza że wątek zaczął sam moderator (pozdrowienia dla mtx
)
Chodzi mi o pewnę budowanie historii. 750 frih to nie jest jubileusz, bo można to zarobić w 1 dzień (wystarczy, że ktoś Ci przeleje. Ale np 500 postów, to już jest obecność na forum przez ileś miesięcy. to jest trochę jak wątek z przywitaniami i pożegnaniami. po prostu - trochę social networkingu.