FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Moderacja

mtx
Właśnie dostałam pw od administracji, że coniektórzy z was zgłaszają się do niego z propzycją, że możecie zostać modami, pomagać ect.

Odpowiadam w imieniu administracji: takiej możliwości nie ma.
po 1: adm uważa, że 1 mod na takie małe forum starczy
po 2: mod na tym forum może być tylko proponowany przez moda, a nie przez własną kandydaturę.

Nie będę pisać pw do tych osób, które to robiły- wbrew zaleceniom adm nie napiszę też AWITSa.

Mam tylko prośbę, żeby jednak dać sobie spokój..

Last edited by mtx on Thu May 10, 2007 5:53 pm; edited 1 time in total
Postman
A to ci userzy. Dołki pod moderatorem kopią. mtx nie daj się. Trzymam kciuki. Laughing
WMP
heh, ja nawet nie próbowałem napisać, bo by mnie nie zrozumieli Wink
Bigrazer
Niektórzy pewnie myśla ze dzieki temu ze beda modami beda mieli łatwiejszy dostep do punktów Razz No i ze nikt ich wtedy nie wywali z forum za spamowanie Smile Bo tylko oni beda mogli banować Smile

A przecież moderowanie to cieżka żmudna i niewdzieczna praca Smile Czyż nie MTX??

Pozdro Smile
mtx
Ciężka może nie, ale na pewno odpowiedzialna. Mogę tak samo zostać zbanowana, jeśli będę nieprzestrzegać regulaminu i mod nie może grzebać w punktach.

Poza tym trzeba czytać wszystkie wasze wypociny, dużo tłumaczyć, sprawdzać użytkowników (czy mogą dostać konto), pisać masę upomnień, zażaleń, skarg, ostrzeżeń itp.
eslkrakow
A trzeba znac jezyk jak sie chce zostac moderem?
Postman
eslkrakow wrote:
A trzeba znac jezyk jak sie chce zostac moderem?

No język trzeba znać. Niemowlak nie może być moderatorem. Laughing Laughing Laughing
bpit22
No ale może przydał by się jeszcze jeden mod. Ja nie chce nim być, ale parę osób bym na to stanowisko widział. Wink
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.