www.mynet.com adresinden zaten girilmiyor. ama www.anonymouse.org'tan giriliyor. Dünden akşam belki yarım saatlik bir hacked yazısından beri mynette sorun var. Söylendilere göre geçen hafta irc root adminlerinden biri görevden alınmış ve belki eski bildikleri ya da alınmamış yetkileri ve arkadaşları ile böyle birşey yaptı... 
sanırsamki döndün frihe..
acayip bir kelime biliyorum:)
Yakışır bir tavır değil bence
uzun zamandır girmiyordum mynete dün girim bi dedm karşıma bu çıktı benimde 
Ne kadar sevinsem de, bu yaptıkları hiç güzel birşey değil.
Şuan Mynet e giriyor. Sitesini yeniden mi kurmuş. Uzun zamandır girmediğim için tasarımını bilmiyorum.
yok tasarımı oyleydi bi kaç aydır galiba sadece ana sayfaya hacklemişlerdir tüm siteyi çökertmek biraz zor
Ana sayfa filan değil dns sunucularına birşeyler yapmışlar mynet.com'a girince başka ip'ye gitmişti site.
Bir süre kasılmalarına sebep olmuştur. Onların adına sevindim...
adamlar forumlarda bas bas bagiriyolardi.maynette envai cesit acikvar .mailinde xxs felan.ee olacagi bu idi
açık xss açığıydı
ns serverları değiştirmeyi başarmışlar 2 haftalık süreç içinde sonuca varmışlar
buraya admin panelini koymak isterdim ama boşverin 
Millet nelerle uğraşıyor yaww...Bunlara kafayı yoracaklarına düzgün siteler kursunlar nette kalite artsın...Benim düşüncem tabee bu...
yorum yok gülme komşuna gelir başına!
onun yerine ttnete protesto yazısı yazsalardı belki korkup bi indirim falan yapılırdı işe yarardı

mynet gibi bi sitenin hacklenmesi cok zor!Ben asla mynetin hacklendigine inanmam.Hacklese bile bu sitenin hacklenmesi en fazla tas catlasa 2 saat surer bence:)
| Crazy_Time wrote: |
| mynet gibi bi sitenin hacklenmesi cok zor!Ben asla mynetin hacklendigine inanmam.Hacklese bile bu sitenin hacklenmesi en fazla tas catlasa 2 saat surer bence:) |
hacklenmeyecek site yokktur. mynet dedigin nedir ki. adamlar cıa in ve microsotun sitesini bile hackliyorlar. hacklenmez dedikten sonra hacklense bile demen sen de tam inanmadıgını gösteriyor dediklerine........ 
| Crazy_Time wrote: |
| mynet gibi bi sitenin hacklenmesi cok zor!Ben asla mynetin hacklendigine inanmam.Hacklese bile bu sitenin hacklenmesi en fazla tas catlasa 2 saat surer bence:) |
%100 güvenli sistem fişi çekilmiş sistemdir. (yada öle bişi)
Anladın sen onu 
ben de hacklendim beyler bu arada
smf forum kurmuştum derslerin yoğunluğundan upgrade edemedim. sonra malın biri google da smf hack yazınca çıkan bi yöntemle yapmış bişeler. Ben de kızdım çektim fişini sistemin 
| geyikkutuphanesi wrote: |
ben de hacklendim beyler bu arada smf forum kurmuştum derslerin yoğunluğundan upgrade edemedim. sonra malın biri google da smf hack yazınca çıkan bi yöntemle yapmış bişeler. Ben de kızdım çektim fişini sistemin  |
ben de hacklenmiştim am Allah tan oyle basit bi yöntemle hacklenmedim. yoksa bi daha web tasarımla ilgilenmezdim
Biri beni de hacklesin...