AkDAŞLAR, LÜTFEN DÜRÜSÇE SÖYLEYİN, ben nasıl bir Frihost üyesiyim? Ve + yönlerim neler, - yönlerim neler?
Sizce ben nasıl bir üyeyim?
gordugum kadariyla olaylara hep olumlu yaklasiyorsun.
gerektigindede yapici elestiriler yapiyorsun.
gerektigindede yapici elestiriler yapiyorsun.
| palavra wrote: |
| gordugum kadariyla olaylara hep olumlu yaklasiyorsun.
gerektigindede yapici elestiriler yapiyorsun. |
| Quote: |
| la havle vela
konuya bak nasil bir uyeyim sacma sapan konular acarak puan filan kazanmaya calisiyorsun sanirim ? ve her mesaj yazanada tesekkur edeceksen kafadan 1 puan guzel fikir olumsuz yazanada karsi cikarsin bide oradan 2-3 puan mis guzel ismis |
Last edited by tufansaba on Fri Apr 20, 2007 10:51 am; edited 1 time in total
bu sitenin tek sevmedigim yanı türk languge moderatorlerin online olmaması
gene forumda atısma cıkcak bu msjına gore bence
| tufansaba wrote: |
| la havle vela
konuya bak nasil bir uyeyim sacma sapan konular acarak puan filan kazanmaya calisiyorsun sanirim ? ve her mesaj yazanada tesekkur edeceksen kafadan 1 puan guzel fikir olumsuz yazanada karsi cikarsin bide oradan 2-3 puan mis guzel ismis |
gene forumda atısma cıkcak bu msjına gore bence
| BURAK_X wrote: | ||
|
bana bu mesajı yollayacak kadar garip bir üyesin.
arkadaşlar, ben bu başlığı sadece nasıl bir üye olduğumu öğrenmek istediğimden yazdım. Yani, acaba bazen çok saçmalıyor muyum falan diye merak ettim.Ayrıca benim şu an point e ihtiyacım yok, benim olduğum puan yeterli. Ayrıca mr. emre, benim düşüncem seni ilgilendirmez. Eğer düşüncelerimden dolayı garip bir üyeysem Türkiye'de düşünce suçlaması yok bir kere. Sadece yorum yapmak istemedim, çünkü siyasetin içine girmeye meraklı değilim. Ama, garip olabilirim. Fakat bunu öm lerden örnek vermezsen sevinirim.Sonuçta adı üstünde , bu "özel mesaj". Ayrıca bu konunun gereksiz olduğunu düşünüyorsan , buraya mesaj yazıp (puan kazanmak) yerine mod'lara mesaj yazabilirsin..
Last edited by BURAK_X on Thu Apr 19, 2007 8:48 pm; edited 1 time in total
Last edited by BURAK_X on Thu Apr 19, 2007 8:48 pm; edited 1 time in total
yaw arkadaşlar neden ortamı gerecek mesajlar atıyoruz ki..
ben uzun zamandır kimseyle atışmamak için pek yazı yazmıyorum ama son zamanlarda benim olmamamam bile tartışma çıkmasını engellemedi

ben uzun zamandır kimseyle atışmamak için pek yazı yazmıyorum ama son zamanlarda benim olmamamam bile tartışma çıkmasını engellemedi
BURAK_X normal bir uyesin, sorun çıkaran,ortamı geren biri degilsin, ortam geriliyosa o senin şansızlığın.
| BURAK_X wrote: |
| arkadaşlar, ben bu başlığı sadece nasıl bir üye olduğumu öğrenmek istediğimden yazdım. Yani, acaba bazen çok saçmalıyor muyum falan diye merak ettim. |
herkesin kullandığı seyler bunlar frih point için
+1
teşkkrler
birde adam bişi soruo bilmedğiniz halde ben bilmioyrum demenize gerk yok bence
arkadaşlar görülen o ki online olmamız(Frihost TR Modları) konusunda kimi şikayetler alıyoruz.Bunlar da haklılık payınız var;neticede sınav sezonu ama artık daha fazla ilgi göstereceğim.
Düzenleme:
Senin üyeliğine gelince Burak bence sen çok kibar ve saygılısın bu senin en büyük artın.Bir de iç sorgulama yapıp,otokontrol mekanizması geliştirmen de güzel.Henüz kötü bir yönünü de görmedik.
Düzenleme:
Senin üyeliğine gelince Burak bence sen çok kibar ve saygılısın bu senin en büyük artın.Bir de iç sorgulama yapıp,otokontrol mekanizması geliştirmen de güzel.Henüz kötü bir yönünü de görmedik.