FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ankieta percepcja swiata w xxi wieku

mtx
Witaj właśnie przygotowuję moją pracę maturalną... potrzebuje do niej Twojej pomocy... A pomoc jest dość banalna - skonstruowałem ankietę dotyczącą postrzegania przez nas świata byłbym Ci bardzo wdzięczny za jej szczere wypełnienie - podczas prezentacji jej wyników [po jej podsumowaniu] podam Ci statystykę, natomiast kilka dni po wypełnieniu omówię personalnie Twój wynik jak należy ją interpretowac [jesli podasz nick po którym Cię rozpoznam] - Dziękuję

http://www.ankietka.pl/1005/percepcja_swiata_w_xxi_wieku.html

pomożecie?
Deathplanter
mtx wrote:
Witaj właśnie przygotowuję moją pracę maturalną... potrzebuje do niej Twojej pomocy... A pomoc jest dość banalna - skonstruowałem ankietę dotyczącą postrzegania przez nas świata byłbym Ci bardzo wdzięczny za jej szczere wypełnienie - podczas prezentacji jej wyników [po jej podsumowaniu] podam Ci statystykę, natomiast kilka dni po wypełnieniu omówię personalnie Twój wynik jak należy ją interpretowac [jesli podasz nick po którym Cię rozpoznam] - Dziękuję

http://www.ankietka.pl/1005/percepcja_swiata_w_xxi_wieku.html

pomożecie?

...byłbym? Mtx, czy Ty podświadomie piszesz jako facet? ;P

@Ontop: Napisałem. Nietuzinkowo, no nie? Razz

BTW. Czemu "percepcja" a nie po prostu "postrzeganie"?
sl4sh
Bo percepcja brzmi bardziej doniosle, czym autor chcial wskazac na to iz jest osobą o bogatym slowniku, oraz chcial sprawic wrazenie osoby starszej - bardziej doswiadczonej =] Co popsula informacja o maturze Razz czyli kolo 18 lat ;p
gandalfini
sl4sh wrote:
Bo percepcja brzmi bardziej doniosle, czym autor chcial wskazac na to iz jest osobą o bogatym slowniku, oraz chcial sprawic wrazenie osoby starszej - bardziej doswiadczonej =] Co popsula informacja o maturze Razz czyli kolo 18 lat ;p

Heh, a nie lepiej jest pisać o Nietschem lub o asymetrycznej dyslokacji materii w związku z fluktuacją przestrzeni w aberracjach czasu i była by szansa, że to będzie spory fun Twisted Evil

A co do naszej percepcji - strasznie się leniwi zrobiliśmy - błędy ortograficzne tłumaczymy dysortografią, matematyczne dyskalkulią...a całą resztę zwalamy na depresję Wink
Roztrzaskałęm ankietkję ale nie mogę jej wysłąć, bo coś jest nie tak z 3 pytaniem...
evolucja
Ja również wypełniłem.

@gandalfini
Musisz zaznaczyć wszystkie trzy pozycje, czyli np. podstawowe- ukończone, srednie- w toku, wyższe- w toku.
mtx
Oj.. przeca ja na studiach jestem!
to przesłałam, bo kolega mi przesłał.. co jakiś czas takie fajne rzeczy wam wrzucam, żeby was wykorzystać.. po coś was tu mam, no nie?? Smile

postrzeganie czy precepcja.. autor tego i tak jedt mega downem Smile ale jakoś go lubię..
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.