FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Powitanie na wstępie.

chorazy
Witam wszystkich którzy postanowili pisać na forum "Frihost.com".

Zasady są bardzo proste - wystarczy ze uzyskasz 5 wpisow na forum Frihost aby moc uzyskac dostep do hostingu.

Na forum obowiazuje jezyk angielski - wszelkie oficjalne zapytania i dyzkusje prowadzone sa po angielsku. WYJATEK stanowi ten niniejszy dzial w ktorym mozemy dowolnie rozmawiac po polsku.

Teraz wyobrazcie sobie jak proste jest uzyskanie tych 5 postow.

W dalszej perspektywie aby konto nie zostalo zamkniete musicie tylko conajmniej co kilka dni napisac kilka slow (aby wasze punkty nie spadly ponizj 0) i tutaj rowniez wystarczy pisac w naszej polskojezycznej czesci.

Jesli natomiast czujecie sie na silach pisac po angielsku to na pewno znajdziecie tutaj wiele ciekawych tematow do rozmow z ludzmi z calego swiata - polecam rowniez ze wzgledu na doskonala mozliwosc podciagniecia swojego angielskiego.

Witam zatem wszystkich i zapraszam do dyskusji.
crism
Hej Pluszak Smile Dzieki za info o tym forum, rozpropaguje je wsrod swoich znajomych...trzeba rozruszac polski dzial Smile
brqsl
Ja rownierz dziekuje za info, tym bardziej ze akurat potrzebuje troche serwerka Wink
Juz zaczalem rozglaszac po ludziach.

Pozdrawiam
niedziel
ja takze biore sie do pracy. Wogle to witam wszystkich polakow Wink
HunterMac
Fajnie, że Polacy dostali swoje 5 minut - ciekaw jestem jak wogole do tego doszło? Czyżbyśmy jednak w internecie nie byli taka "szarą masą"?
Pozdrawiam rodaków ;]
chorazy
No nie bede sie chwalil ale jest w tym troszke mojego udzialu i mojje inicjatywy - pogadalem z adminem tego forum i zgodzil sie na zrobienie forow krajowych - tak wiec jestesmy i tutaj Wink
Cult
I chwała ci za to!!! Dużo łatwiej będzie utrzymać posiom punktów pisząc posty po Polsku niż ślęczeć ze słownikiem nad innymi boardami.

Pozdrawiam.
Arcio
to nie ejst pytanie do działu..wiec z góry przepraszam ale moge zapytac gdzie ulokowany jest serwer w jakim panstwie Wink?
Cult
Słyszałem że w Belii ale tego też nie jestem do końca pewny.
matir
Witam chciałbym powitać wszystkich przebywajacych na tym forum. Widze ze panuje tu niezly klimat i tak trzymac !!
jarod
Witam wszystkich! Zobaczymy co z tego wyjdzie ;p
Aha - trzeba wykupić jakąś domene/subdomene?
Pozdrawiam
Cult
Można wykupić ale nie trzeba. Frihost jest darmowy, ale trzeba pisać na tym forum. Jednak naprawde warto bo serwer daje spore możliwości, czasem większe niż niejeden płatny serwer.

Pozdrawiam.
HunterMac
Cosik nasz polski watek ucichl - jak dalej pojdzie to nam go zamknam panowie. Do roboty ! ;D
Radarek
Hm na pierwszy rzut oka caly serwis wudaje sie nawet ok. Na pewno to co oferuje jest ok [mysql, php itp]. Jedyne co to troche nieciekawe jest jak dla mnie rozwiazanie z tymi postami. Trzeba troche sztucznie nabijac - zwlaszcza ze w polskim dziale malo jest tematow itp. Jesli polski dzial nie rozrusza sie to chyba bedzie ciezko z tym :/
fallco
naprawde fajnie ze zrobili nam ten dzial po polsku, rzadko sie zdarza ze ktos docenia obcokrajowych uzytkownikow a ten lamie wszelkie stereotypy Smile
Galar
Witam wszystkich. Jestem tu dopiero nowy, chociaż miałem (i nadal mam do czynienia) z forum frihost. Dowiedziałem się o nim od kolegi przez przypadek . Nie żałuje że się tu znalazłem, bo rorum jest naprawdę bardzo szybkie i co ważne dla mnie podoba mi się jego grafika. Very Happy
SLimiX
Witam wszystkich.. Smile zapowiada sie bardzo ciekawie Wink
nayrel
jaki darmowy jak trzeba pisać na tym forum

głupi pomysł
Bondings
nayrel wrote:
jaki darmowy jak trzeba pisać na tym forum

głupi pomysł

Darmowy znaci ze nie chza placzyc. Nic nie jest zupelnie gratis. Na inne strone internetowe nie trzeba pisac, ale wtedy dostanies reklama na kazda strone a na pewno nie dostanies tyle niz u nas. Wink
Cult
Ooo widze że pan admin całkiem nieźle włada Polskim Smile

Ja myśle że frihost to jeden z lepszych serwerów!! Mogłbym podać conajmniej kilka płatnych serwerów słabszych od frihost!

250 Mb miejsca to sporo i można zrealizować wiele różncyh pomysłów na www. Ja mam forum i jak narazie całe zajmuje może 10 Mb.

Oprócz tego frihost chodzi szybko i ma bardzo małą awaryjność, co dla mnie jest bardzo ważne bo na poprzednich serwerach forum nie działało co drugi dzień.

Przecież napisanie paru postów na forum wcale nie jest takie trudne!! I wole pisać niż płacić.

Pozdrawiam.
Galar
Cult Arrow Masz całkowitą racje.

Nie jest problemem napisać kilka postów.
Jeżeli sie tyko sie komus chce to robic!
Wszyscy to by chcieli nic nie robic i miec co tylko sobie zamarza.
Zdecydowanie wole napisac kilka postow niz byc wrecz zarzucany reklamami!
Victoria
Fajnie, że jest polski dział bo już myślałam że będę musiała pisać po angielsku. Coś tam wcześniej skleciłam ale zastanawiam czy ktoś mnie zrozumnie. Confused
ibix
rownież jestem mile zaskoczony polskim działem, nie trzeba się bedzie tyle wysilać nad napisaniem poprawnego posta Very Happy
remik09
hmm nie widzialem tego topa wczesniej a wiec...

SIEMA WSZYSTKIM
brqsl
Witojcie Smile

Bede z wami na czas wakacji w zastepstwie za brqsl (wyjechal to england:))

Pozdrawiam wszystkich:)
jasiek
Hej, jestem tutaj nowy, nie myslalem ze znajde tutaj polski dzial na forum, jestem mile zaskoczony Smile

Witam wszystkich uzytkownikow forum Smile

pozdro !!
liber
witam wszytskich nowych uzytkownikow pozdroooo
Bigrazer
Wszyscy tu sie witaja i witają. A ja odpowiem na przywitanie tych, którzy sie przywitowywują do mnie. Przywitanko do wszystkich przywitowujących Very HappyVery HappyVery Happy
dPhoenix
Witam wszystkich na tak wielkim forum!

Jak to dobrze że jest tu polski kącik, bo może i rozumiem coś po Angielsku, ale z pisaniem to już gorzej Embarassed ...
krzychu
serwer nawet daje możliwości tylko żeby czasem nie było tak że dzisiaj konto mam jutro moge nie mieć :/ codziennie kopi bazy danych robić nnie zamierzam :/ za dużo czasu bym marnował :/
ciotka
Krzychu bez paranoi, wszystko się ułoży Cool

Witam wszystkich bardzo serdecznie Very Happy
skoczek_2002
Witam i jestem pod wrażeniem. Serwer dostałem w niecałą godzinkę. I w dodatku bardzo szybki. 250 Mb spoko wystarczy na moją biblioteke.
knieja
Ja rowniez tak jak ktos z tych ktorzy wypowiadali sie wzej jestem mile zaskoczony polskim dzialem... Nie trzeba sie meczyc i trudzic z angielskim jak mozna sobie pogawedzic w swoim ojczystym jezyku, a jak jeszcze pomysle, ze przy okazji mam fajny darmowy hosting to chce sie pisac, pisac i pisac Very Happy POzdro for all
skoczek_2002
Mam problem. Nie mogę wgrać pliki przez Ftpa.
grumman
witam wszystkich. wlasnie dolaczylem do waszej spolecznosci.
a tak na marginesie pomysl z pisaniem na forum zamiast reklam czy oplat to niezly pomysl.
juz sie niemoge doczekac kiedy dostane wlasne konto. pozdro
Slimagh
I ja również witam wszystkich. Trafiłem tu szukając darmowego hostingu bez reklam i trafiłem na całkiem prężne polskie forum. Miło Smile
skoczek_2002
No nie do końca polskie.
Slimagh
Wiem, wiem, najpierw musiałem poczytać trochę forum angielskiego, zanim się tu dokopałem Smile . Co nie zmienia faktu, że część polska nawet w miarę żwawo funkcjonuje.
cirrus
Fajna sprawa z tym serwerem, tylko nie bardzo jeszcze wiem o co chodzi Smile Pozdrowienia dla wszystkich

Co trzeba zrobić żeby mieć serwer? Trzeba kogoś przekupić czy ubłagać? A może da się założyć w jakiś bardziej cywilizowany sposób Smile
Coyote~
Witam wszystkich na forum !! frihost to mi po prostu z nieba spadł, dowiedziałem się o nim przed chwilą. Rzeczywiście polski dział to rzecz rzadko spotykana.

Pozdrawiam wszystkich Polaków, userów forum, adminów i wszystkich !!
Bartek
Kudlaty
Hej!!
znalazłem to forum na google... szukałem jakiegoś hostingu na stronke... bo właśnie dziś o 14 padł chyba serwer try & thru... gdzie miałem swoją stronke...

A jak znalazłem to... to nawet nie byłem tak bardzo do tego przekonany... ale jak sprawdziłem tematy... zarejestrowałem się... stwierdziłem że warto...
ale co potem mnie zaskoczyło to polski dział... pierwszy raz widzę polski dział na takim forum... doskonały pomysł... tereaz jestem całkowicie przekonany do tego serwisu...

Pozdrawiam wszystkich z forum!!!
chalszczok
Ja równiez witam wszystkich Smile
chorazy
Witaj chalzczoku - przypominam ze nalezy pisac sensopwne posty - z reszta im dluzszy tym wiecej punktow zgarniasz wiec tym lepiej dla ciebie.
Stypens
no to jak nakazją dobre obyczaje na poczatek sie przedstawię. Jestem Stypens żyje i mieszkam w Katowicach. Interesuję się rysunkiem, tatuazami, gotowaniem, niekiedy pisze wierszyki, teksty lub krótkie opowiadania.. słucham metalu, czasem hh, sporadycznie innej muzy. Mam 24 lata. Pozdrawiam wsztystkich.
Kudlaty
Witaj Stypens... heh... chyba duzo ludzi na tym forum słucha metalu... i bardzo dobrze... Very Happy <peace>
Thoro
Witam. O serwisie dowiedzialem sie od kumpla...
WMP
Thoro wrote:
Witam. O serwisie dowiedzialem sie od kumpla...

Od kumpla... Kumpel = WMP Smile
Kudlaty
Więc witaj! Ave Very Happy
GKH
FRIHOST JEST SUPER !!
Kudlaty
no tak... ale to temat na witanie sie a nie wyrazanie opini o tym serwerze... Razz
cos
świetnie. bardzo przyda mi się darmowy serv. właśnie szukam dla mojego sojuszu z ogame.pl
Kudlaty
bezpłatne serwy zawsze sie przydają... Very Happy
tylko jakoś brak ich na przetrzymywanie mp3... :/
mtx
właściwie.. co nas tak dużo tu?
rohis
haaa i tylko tyle zeby miec taki hosting? z tego co czytam i widzialem to porzadnie sie sprawuje:> zeby tylko zbyt szybko nie padlo...

witam i pozdrawiam, rohis!
Kudlaty
hmmm jak narazie nie pada juz od paru dobrych miesięcy... i sie na to nie zapowiada... Smile
ramlez
Ja również wszystkich witam Smile Ramlezik jestem ;P pozatym to na serio nazywam sie mateusz i jestesm z BeBe CiTy (bielsko biała) mam 17 lat no i jak każdy z tutaj zgromadzonych ciesze się ze tutaj trafiłem Smile
Chociaz na poczatku nie bylem do konca przekonany ale jak zobaczylem
Quote:
Mambo, phpBB, SMF, Xoops and Php-Nuke compatible web hosting.
to sie przekonałem Smile wiem że CMS'y to badziewie ze lepiej cos samemu zrobic ale ja wlasnie potrzebuje hostingu na mambo z ktorym do tej pory mialem problemy :/ ale mam nadzieje ze zaniedługo sie one skończą Cool

pozdrawiam wszystkich serdecznie

PS Wiele osób pisze ze dobrze jest ze jest polskie podforum ale znow na ogolnym forum po ang zawsze mozna sie tez czegos nauczyc: po pierwsze jezyka jak sie tlumaczy jakiegos posta Razz a po 2 jak juz przetłumaczymy tego posta no to dowiemy sie jak rozwiązać jakiś problem Wink

heh ale sie rozpisałem Razz
WMP
Witam. Co do CMS-ów to sa bardzo dobre, a mambo można wszrtawić na kazdym hostingu. Co do angielskeigo forum, to mam przeciwne zdanie, chodź masz też troszke racji
ramlez
WMP wrote:
Witam. Co do CMS-ów to sa bardzo dobre, a mambo można wszrtawić na kazdym hostingu. {...}

Wiem że można ale ja miałem jakiś dziwne nie spotykane dotaąd problemy i sie zniechecilem do tych serwisow co na nich miaolem konta mam nadzieje ze tu bedzie wszystko OKi Smile

// sorry za off topick
Xaros
Siemka jestem Xaros czyli Jarek, mieszkam w Opolu...
WMP
Witam! Życzę mięłgo"Spamowania"(czyt. pisania postów) Smile Niech ci sie dobrze wiedize w naszych progach Smile)
Kudlaty
dobrego postowania... Smile witamy na naszym dobrym serwku..
Seba222
Wykazał bym się nietaktem, gdybym się nie przywitał. Więc witam wszystkich serdecznie. Od dzis będę tu częstszym gościem Smile
dobryman
Cześć Polacy
Mam nadzieję, że korzystający już z tego hostu są zadowoleni.
Cieszę się, że na tzw zachodzie ktoś oferuje za friko hosting.
Pozdrawiam i biorę się do szukania ceikawych tematów.
WMP
Witam wszytskich! Serdecznie i miło( lub odwrotnei jak kto woli Smile)
Kudlaty
To ja was witam ciepło i gorąco... chlebem i solą...
jak nie widzicie to se wyobraźcie... Razz
NEO-GRYOK
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy i chyba się tu zadomowię Razz Serwer przerósł moje najśmielsze oczekiwania. A dodatkowo część polska to już absolutny hit. Jak tylko dostane odpowiednie miejsce zaczynam prace nad rozwojem mojego wortalu. Do tej pory miałem niemiłe wspomnienia związane z utratą danych na 2 poprzednich serwerach myślę ze tutaj będzie inaczej Smile
ozyrys
Troche źle zacząłem .
Witajcie.
Nazywam się Sebastian "Ozyrys" tyle powinno wystarczyć.
Mieszkoam w Lodzi i zajmuję sie tworzeniem skryptów i pisaniem modyfikacji do skilków opartych o php lub o C++ .
W obecnej chwili uczęszczam do 45 LO do klasy maturalnej, jeżeli dostane tutaj przestrzeń dyskową to postaram sie uruchmis grę opartą o silnik php Gamer-Fusion 2.5 zmodyfikowany przez Vallheru team i nieznaczne poprawiki naniosłem sam . Pozdrawiam wszystkich na Polskim SubForum .

Pozdrawiam
^^ozi
Cano
krzychu wrote:
serwer nawet daje możliwości tylko żeby czasem nie było tak że dzisiaj konto mam jutro moge nie mieć :/ codziennie kopi bazy danych robić nnie zamierzam :/ za dużo czasu bym marnował :/

Nie zdarzy się tak, że nagle stracisz konto i wszystko co na nim masz. Otrzymasz tylko ostrzeżenie (przy nieaktywości) i będziesz mógł nadrobić, napisać kilka postów, lub dopiero wtedy zrobić kopię. Poza tym po otrzymaniu konta - napisaniu pięciu "quality" postów Very Happy nie musisz już się tak bardzo starać. Zawsze możesz napisać coś krótkiego (nie żebym zachęcał do spamu) na polskim forum, możesz też napisać kilka postów i mieć jakiś czas z głowy. Poza tym jeśli codziennie chciałbyś robic kopie to na pewno w pewnym momencie, zauważyłbyś że lepiej zamias tego wejść na forum i napisać chociaż 1 posta.

Pzdr Cáno
Ceasar
Witam Cool

Jestem Adrian. Mieszkam na mazurach. (miasta nie podam póki co Twisted Evil ). A na to forum przybyłem z powodu takiego samego jak większosc tutejszych użytkowników Very Happy .

Pozdrawiam...
Cano
Napisałem już trochę postów (jeden nawet w tym temacie Razz), a zapomniałem się przedstawić. Już naprawiam ten błąd.

Otóż nie powiem Wam jak się nazywam Razz. Ale mogę powiedzieć, bo i tak już napisałem w swoim profilu, że mieszkam w Krakowie (może wiecie gdzie to jest Razz - takie miasto w małym wschodnim kraiku o tajemniczej nazwie Polska).
Może was to zdziwi, ale nie lubię grać w piłkę - już wolę zagrać w szachy. Z aktywnych sportów lubię pływać i grać w tenisa stołowego. A poza tym oczywiście komputer.
Oprócz wspomnianej wyżej piłki nożnej nie lubię jakichś 95% ludzkości Razz, wstawać rano, szkoły, nauczycieli i krupniku Very Happy.

Pzdr
Cáno
Zari
elo jestem tu nowy pozdro for all
kr3tu
cóż... kumpel polecił mi tą stronkę i oto jestem... póki co biję posty by dostać hosting... pozdrawiam
ozyrys
kr3tu wrote:
cóż... kumpel polecił mi tą stronkę i oto jestem... póki co biję posty by dostać hosting... pozdrawiam

Rada:
Dłuższe posty duzo punktów.
Dużo postów nie koniecznie dużo punktów.

Duzo małych postów = spam = brak szacunku.

Pozdrawiam
^^ozi
alanex
Witam wszystkich. Very Happy
chodus
witam
mam nadzieje ze bedzie fajnie Smile
Omoel
Witam!
Mam na imie Krzychu i jestem z Zagłębia. Od dluzszego czasu szukalem taniego hostingu. Ale wszystkie sa slabe. Dlatego mnie az zatkalo jak zobaczylem frihosta. No wiec chcialbym sie spytac - czy jest jakis "haczyk"? Bo az mi sie w to wierzyc nie chce. Szukam jakiegos niedopowiedzenia, chocby malego, od pol godziny... No wiec jak - jest tu jakas sciema albo cos?
[Tak, wiem - jestem paranoikiem i wszedzie szukam oszustw Twisted Evil ]
polo85
Witam wszystkich Bardzo fajnie zapowiada sie tu moja wizyta Smile

Pozdrawiam wszysktich
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.