Tak w ogóle to jak ktoś chce to ja pliki z Silfania komuś dać mogę. Bo postanowiłem za namową kolegi olać silnik Vallheru 
Spam z tematu o pozegnaniach
pliki z czego? to Twoja gra na Vallheru czy coś innego? bo ja poszukuję jakiegoś fajnego silnika gry, a jak na lekarstwo takich w necie, bo albo tylko Vallheru, albo jakieś dziwactwa, co to nawet zaintalować nie potrafię 
No moja gra, znaczy zrobiona na silniku Vallheru, ale słyszałem i gdzies widziałem Vermillion, tez coś jak Vallheru ale jednak osobny silnik.
| Quote: |
| pliki z czego? to Twoja gra na Vallheru czy coś innego? bo ja poszukuję jakiegoś fajnego silnika gry, a jak na lekarstwo takich w necie, bo albo tylko Vallheru, albo jakieś dziwactwa, co to nawet zaintalować nie potrafię Sad |
Ja mam kilka silników, kilka swoich, kilka innych. Nie ma tylko rąk do pracy.
Tak więc żegnam się z usługą frihost zapewne, zmieniłem haslo i zapomnialem jakie bylo. Pomoc techniczna ze strony administratora = 0.... Czyli bez komentarza. Jednak, jakos się przywiązałem do pisania postów tutaj
nawet na te bezsensowne tematy
Tak więc raczej żegnam usługę ale od czasu do czasu bazgrnę co nie co
Pozdrawiam wszystkich.
PS. Jak juz kiedys gdzies napisalem Frihost był dobrym hostingiem, lecz admin olewa lub zaczą olewac nas. Przykre ale prawdziwe.
Pozdrawiam wszystkich.
PS. Jak juz kiedys gdzies napisalem Frihost był dobrym hostingiem, lecz admin olewa lub zaczą olewac nas. Przykre ale prawdziwe.
No wybacz ale poprosiłem mtx o napisanie PW w moim imieniu i za 2 dzni miałem hasło i co tylko chciałem. Może więc warto się wysilić?
Zegnaj, troche spamu na koniec nie zaszkodzi , tak na dobry poczatek
Na kazdego dkiedys przyjdzie czas, tylko aby nasz dzial nie zginal ale raczej sie rozrosl, ale do tego potrzeba nowych uzytkownikow piszacych posty
Polaków wciąż przybywa, więc myślę, że nasz dział nie zginie. Ja osobiście będę namawiał kolegów do przejścia tutaj, bo nie ważne, że jest dobry hosting, ale można też pogadać sobie z fajnymi ludźmi.
| Calemb wrote: |
| No wybacz ale poprosiłem mtx o napisanie PW w moim imieniu i za 2 dzni miałem hasło i co tylko chciałem. Może więc warto się wysilić? |
tez poprosilem i co ? zgadnij
A nie sądzisz że w sumie to mtx jest od moderowania, a nie od pomagania każdemu ? A może po prostu jest zajęta.....
Hasło dostałeś... pw przesłałam adminowi, ale wiesz..
my jesteśmy TYLKO ludźmi... mamy swoje życie.. rodziny, pracę itd.. czasemi Twoje problemy z hasłem nie są na pierwszym miejscu. Jak Boldings znalazł czas, to napisał do Ciebie..
my jesteśmy TYLKO ludźmi... mamy swoje życie.. rodziny, pracę itd.. czasemi Twoje problemy z hasłem nie są na pierwszym miejscu. Jak Boldings znalazł czas, to napisał do Ciebie..
| mtx wrote: |
| Jak Boldings znalazł czas, to napisał do Ciebie.. |
wiem wiem - rozumiem argumentacje. Ale to zdanie wyszło takie... postkomunistyczne
Poza tym Bondings <- tak się to pisze. Kto jak kto ale ty powinnaś wiedzieć
"Pani Moderator się nie staraaaa"
Przepraszam, a ty a propos czego piszesz?
mój post jest do Nolta..
postkomunistyczne? gecko- wiesz.. nie chce cię obrażać, ale domyśl się co mam na myśli.
Cieszę się, że wytyczasz mi literówki..
Pani Moderator się nie staraaaa - tia? ciekawe..
mój post jest do Nolta..
postkomunistyczne? gecko- wiesz.. nie chce cię obrażać, ale domyśl się co mam na myśli.
Cieszę się, że wytyczasz mi literówki..
Pani Moderator się nie staraaaa - tia? ciekawe..
|
Cieszę się, że wytyczasz mi literówki.. |
Tak gwoli ścislosci: WYTYKASZ a nie wytyczasz
| Przepraszam, a ty a propos czego piszesz
mój post jest do Nolta.. |
| postkomunistyczne? gecko- wiesz.. nie chce cię obrażać, ale domyśl się co mam na myśli. |
| Cieszę się, że wytyczasz mi literówki.. |
| Pani Moderator się nie staraaaa - tia? ciekawe.. |
forum jak forum ale nie wolno brać wszystkiego na poważnie
...a i btw - faktycznie coś ostatnio literówki sadzisz... może to z przepracowania
(dla tych co nie załapali: to NIE był atak na szanownie panującą naszą kochaną i wszechwiedzącą panią moderator
oczywiście, że z przepracowania..
jak się sypia po 3-4 godziny, to potem wytyczasz czy wytykasz.. whatever..
żarty żartami.. ale są nimi..
nie, chwila, to nie po polsku
jeszcze raz
żarty są wtedy żartami, kiedy bawią, obiekt żartu i żartujących (twórca i słuchacze). Ja trochę nie załapałam tego żartu.. a teraz koniec OT!
jak się sypia po 3-4 godziny, to potem wytyczasz czy wytykasz.. whatever..
żarty żartami.. ale są nimi..
nie, chwila, to nie po polsku
jeszcze raz
żarty są wtedy żartami, kiedy bawią, obiekt żartu i żartujących (twórca i słuchacze). Ja trochę nie załapałam tego żartu.. a teraz koniec OT!