FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Laptop: systeem gaat niet meer in stand-by bij dichtklappen.





Vlien
Vroeger deed ie dat dus wel, terwijl ik helemaal niets aan de instellingen veranderd heb. Ik heb het nog eens nagekeken, er staat wel degelijk: "bij dichtklappen - systeem op stand-by" of iets dergelijks. Ik heb 'm nog maar een halfjaar, zijn er al stukken aan dan ofzo?
kansloos
1) Ga naar het Configuratie scherm
2) Schakel de klassieke weergave modes aan
3) Klik dubbel op Energiebeheer
4) Waarschijnlijk geavanceerd
5) Nu is mijn gok dat je iets moet invullen bij "Als ik de slaapknop van de computer indruk" echter ben ik hier niet zeker van en kan er best in dat menu nog een andere optie staan. Sterker nog mischien staat het daar wel helemaal niet! maar het is zeker het proberen waard. Houdt er ook rekening mee dat het 'standby-doe-onderdeel' van je pc gewoon kapot is.




Na je vraag nog eens doorgelezen te hebben, ben ik helemaal niet zo zeker meer van deze oplossing. ik zou zeggen google er is voor, of ga terug naar de fabrikant want na een half-jaar heb je er gewoon nog garantie op. Vergeet niet je spul te backuppen want voor je het weet formatteren ze boel voor je zonder dat je daar om vroeg en verklaren ze dingen dood die niet dood zijn. (heb ik 2 keer gehad maar goed)
Vlien
OK, dank je. Ik vrees dan dat dat stand-by-onderdeel stuk is... want ja, ik had dus al een keer naar het configuratiescherm gekeken en alle instellingen zijn correct.
SgtGarcia
Je zou kunnen kijken of je het "standby onderdeel" ziet zitten. Bij veel laptops zit vlak bij het scharnier van het scherm een klein knopje dat doort het scherm wordt ingedrukt als je het scherm dichtklapt. Helaas hebben niet alle laptops dat, dus is het niet zeker dat je het kan vinden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dat nou juist beschadigd is.
In ieder geval succes ermee Wink
zaima
Mischien is het kabeltje door geknakt van het stand-by onderdeel en kan je hem zelf in stand by zetten?
rvec
probeer het scherm eens net niet dicht te doen, op die manier kan je het nog niet zien als er licht van het scherm af komt maar ziet de laptop dat het scherm dicht zit (aangenomen dat er een schakelaar zit).

Als het scherm dan uit gaat zit er iets verkeerd in je instellingen.

Als het scherm dan niet uitgaat werkt de schakelaar niet meer en kan je proberen de laptop uit te blazen of voor een schoon maak naar de computerzaak te brengen. Grote kans dat dat helpt.
Related topics
Nationaliteit
3 blondjes, welverdraaid!
Site werkt niet meer?
Website doet het niet meer...
Hoe volgend virus verwijderen
switch functie werkt niet meer na host crash
website
Formule 1
.nl domeinnaam
Windows Vista
Kan niet meer inloggen!
Rock Werchter
USB werkt niet meer
Vakantie verloren
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.