| Quote: |
| İnternetin önde gelen şirketlerinden Yahoo, e-posta kapasitesini sınırsız yapacak. Yahoo, bu adımı Yahoo e-postanın 10. yıldönümü nedeniyle ve internetin geldiği noktaya takdir amacıyla attıklarını açıkladı.
Yahoo, Mayıs ayında bedava kullanıcılar için getirdiği 1 gigabyte sınırını kaldıracak. Şirket, paralı kullanıcıları için koyduğu 2 gigabyte sınırı da aynı tarihte kaldıracak. Yabancı bir haber ajansına konuşan Yahoo E-Posta Hizmetleri Başkan Yardımcısı John Kremer, 'Kullanıcılarımızın bizim ve internet için yaptıkları nedeniyle bu hediyeyi veriyoruz. Daha fazla insan resim gönderiyor. Çeşitli formatlarda dosyalar gönderiyor. Bunların kapladığı alan, daha önce belirlenen sınırları bile aşıyor.' dedi. Yahoo'nun e-posta hizmetini kullananan 250 milyon kişi bulunuyor. Yahoo, kapasiteyi arttırmak için yatırımlar yapacağını ancak şimdi bile gerekli kapasiteye sahip olduklarını belirtti. Kremer, 'Yahoo e-posta bizim için çok önemli. Bu alana yatırım yapacağız.' dedi. Kremer, hizmetin sınırsız olmasının kullanıcıların sistemlerinin yedeğini alabileceği manasına gelmediğini vurgulayarak normal e-posta hizmetleri için bu adımı attıklarını hatırlattı. Kremer, 'Uzmanlarımız, ne tür formatların e-posta ile gönderildiğini anlayacak bir sistem yaptılar.' dedi. |
Yahoo e-posta sınırsız oluyor
ben yahoo yerine gmail i tercih ederim gmail bana daha kullanıslı gelio
| spAxel wrote: |
| ben yahoo yerine gmail i tercih ederim gmail bana daha kullanıslı gelio |
Evet bencede en iyisi GMail...
Bence en güzel ve kullanımı en kolay olan gmail...
gmailden vazgeçmem için mucize gibi bi şeyin olması gerek. 
Dosya depolama alanı olarak kullanabilinirse çok harika birşey olur. Ama mail olarak gmailin üzerine tanımam. 
Vallah ne diyeyim bende butun arkadaslara katiliorum gmail den baskasi yalan bence ...
Yahoo Beta yı tek geçerim
Gmail! Başka söze gerek yok!
hepimiz yahoo yuz hepimiz sınırsızız
depolama amacıyla kullanılabilir tabii. dosya eki olarak eklersin boş bi mesaja, sonra taslak olarak kaydedersin
olmadı, gmail'den oraya yollarsın orada kalır
olmadı, gmail'den oraya yollarsın orada kalır
Yanlış hatırlamıyorsam dediğin yolla dosya koyunca yalnız kendimiz indirebiliyoruz. Dışarıdaki insanlar indiremiyor.
Tam bir dosya paylaşım gibi olsa iyi olur. Sadece kendimiz indirdikten sonra anlamı yok ki
Tam bir dosya paylaşım gibi olsa iyi olur. Sadece kendimiz indirdikten sonra anlamı yok ki
ben de yahoo kullanmıyorum ama hiçbir zaman mail hesabımda birşeyler depolamadım. Gerek te yok bence..Gelen maillerin hiçbirini silmiyorum ve ayrılan alanın %1 ini bile dolduramadım. Sınırsız yapsalar da benim için bir faydası olmaz... (Üzerine host kurabilsek iyi olurdu ama
)