| Quote: |
| ELSPA, Britanya da en çok satan oyunlar listesini açıkladı.
Mart ile biten haftanın en çok satan oyunları şöyle: PC 1. The Sims 2: Seasons 2. Football Manager 2007 3. World of Warcraft: The Burning Crusade 4. Supreme Commander 5. FIFA 07 6. Test Drive: Unlimited 7. The Sims Life Stories 8. The Sims 2: Pets 9. Battlefield 2142 10. The Sims 2 PlayStation 2 1. Final Fantasy XII 2. Test Drive: Unlimited 3. The Fast and the Furious: Tokyo Drift 4. FIFA 07 5. Pro Evolution Soccer 6 6. Ghost Rider 7. LEGO Star Wars II: The Original Trilogy 8. Call of Duty 3 9. Need for Speed: Carbon 10. EA Sports Cricket 07 Xbox 1. FIFA 07 2. Scarface: The World is Yours 3. Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent 4. LEGO Star Wars II: The Original Trilogy 5. Need for Speed: Carbon 6. Tiger Woods PGA Tour 07 7. The Legend of Spyro: A New Beginning 8. Eragon 9. Rugby League 2 10. NBA Live 07 |
En çok satanlar
Vay be.The sims 2 ne satmış öyle.şaşırdım doğrusu.
| coozy wrote: |
| Vay be.The sims 2 ne satmış öyle.şaşırdım doğrusu. |
Evet gerçekten de ilk 10'da 4 tane Sims oyunu var...
Vallahi benim'de ilgimi cekti. Ilk 10'da 4 tane Sims oyunu ve 2 tane'de futbol oyunu. Bu kadar Sims oyunu olugunu bile bilmiyordum.
Medieval Total War 2 nasıl olmuyor anlamadım ya.Şuana kadar oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Ve birçok oyun sitesinde de en üst sıralarda.İlginç bir sonuç
| Ekvator wrote: |
| Medieval Total War 2 nasıl olmuyor anlamadım ya.Şuana kadar oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Ve birçok oyun sitesinde de en üst sıralarda.İlginç bir sonuç |
6 gb lık boyutuna rağmen biraz fazla işlemci ram istesede müthiş zevkli bir oyun!!! oynayın oynatın
yanlız total war 3 biraz eskide kaldı ben onu ilk çıktıgında torrentten aynı hafta sömürmüştüm aylar oldu...çıkalı.