arkadaşlar mail atamıyorum hostumdan sorunmu var acaba?
Server 2 de mail de sorunmu var!
bende herhangi bi sorun yok
| mr.emre wrote: |
| bende herhangi bi sorun yok |
ik 3-4 gündür kendi mailimden mail atamıyorum başarısız diyor ne iş !
hostun yavaşladığı veya da çalışmaz hale geldiği zamanlara denk gelmiş olbailirsin. . .
tekrar dene olmazsa bondings e bi uğra

tekrar dene olmazsa bondings e bi uğra
| cavbela wrote: |
| hostun yavaşladığı veya da çalışmaz hale geldiği zamanlara denk gelmiş olbailirsin. . .
tekrar dene olmazsa bondings e bi uğra |
bi sorucam ne işmiş yaw !
arkadaşlar bondiks cevap verdi ama ne dediki:
I'll take a look at it this weekend, set up a few test accounts and try to send/receive email in all possible ways and fix things till everything works.
ne olmuş!
I'll take a look at it this weekend, set up a few test accounts and try to send/receive email in all possible ways and fix things till everything works.
ne olmuş!
sanırsamki
buhafta bakacağım, birkaç deneme hesabı oluşturup hertürlü mümkün şekilde mail gönderip alacağım ve herşeyi çalışana kadar onaracağım. . .
demek istemiş.
yani valla bende bilmiyom bi bakem hele demiş. ..

buhafta bakacağım, birkaç deneme hesabı oluşturup hertürlü mümkün şekilde mail gönderip alacağım ve herşeyi çalışana kadar onaracağım. . .
demek istemiş.
yani valla bende bilmiyom bi bakem hele demiş. ..
| cavbela wrote: |
| sanırsamki
buhafta bakacağım, birkaç deneme hesabı oluşturup hertürlü mümkün şekilde mail gönderip alacağım ve herşeyi çalışana kadar onaracağım. . . demek istemiş. yani valla bende bilmiyom bi bakem hele demiş. .. |
hmm söle çobuk olsun!
benimkide server uzun süredir kullanıyom daha hiç sorun olmadi şimdide hep kullanıyom bir sorun yok gibi.. hotmaili falan biraktim yani okadar iyi çalışıyor