Takie pytanie mam czy można/da się zrobić na frihost serwer SVN ? Jeżeli tak jaki soft polecacie, może jakieś linki ?
SVN i frihost ?
server svn? chyba raczej nie bo musial bys miec dostep do shell aby go zalozyc stworzyc repozytoria i te inne sprawy.
Nie widzialem jeszcze czegos takie przez same www.
Wiec raczej to nie mozliwe.
Nie widzialem jeszcze czegos takie przez same www.
Wiec raczej to nie mozliwe.
Dokladnie, nie jest to mozliwe. Przeciez masz darmowe serwisy dajace dostep do SVNa a nawet Traca. Przykladowym serwisem moze byc https://opensvn.csie.org/ . Dostajesz SVN i dostep do Traca, zarzadzanie kontami, commitsami etc. Czego chciec wiecej?
| Grom wrote: |
| Dokladnie, nie jest to mozliwe. Przeciez masz darmowe serwisy dajace dostep do SVNa a nawet Traca. Przykladowym serwisem moze byc https://opensvn.csie.org/ . Dostajesz SVN i dostep do Traca, zarzadzanie kontami, commitsami etc. Czego chciec wiecej? |
wiem ze mam i korzystam z nich
no to skoro masz to po co?
rozumiem ze masz tu hosing i chcial bys cos wiecej, ale to sie kloci
bo svn i www to 2 rozne sprawy
Hm a takie pytanie teoretyczne, pewnie dalo by sie cos takiego napisac przez www, ale po co? skoro jest svn, musial bys sie bawic w upload plikow i te inne sprawy ale pewnie tego nie chcesz
I chodzilo ci o strikte svn
bynajmnije tak to zrozumialem.
Mozesz poszukac jakiegos kolegi z shellem albo na darmowych jakis
No chyba ze chcesz cos kupic za kase.
SF jest fajny, tylko musisz miec projekt jakis no i mozna dzialac. sf.net genialna witryna.
rozumiem ze masz tu hosing i chcial bys cos wiecej, ale to sie kloci
bo svn i www to 2 rozne sprawy
Hm a takie pytanie teoretyczne, pewnie dalo by sie cos takiego napisac przez www, ale po co? skoro jest svn, musial bys sie bawic w upload plikow i te inne sprawy ale pewnie tego nie chcesz
Mozesz poszukac jakiegos kolegi z shellem albo na darmowych jakis
SF jest fajny, tylko musisz miec projekt jakis no i mozna dzialac. sf.net genialna witryna.
Svn możesz zrobić na localu. Najlepiej na linuxie
Wymuszony post, bo -5, ale jutro walnę coś dużego, wiem nawet co
Wymuszony post, bo -5, ale jutro walnę coś dużego, wiem nawet co
| v3nd0r wrote: |
| no to skoro masz to po co? rozumiem ze masz tu hosing i chcial bys cos wiecej, ale to sie kloci bo svn i www to 2 rozne sprawy Hm a takie pytanie teoretyczne, pewnie dalo by sie cos takiego napisac przez www, ale po co? skoro jest svn, musial bys sie bawic w upload plikow i te inne sprawy ale pewnie tego nie chcesz Mozesz poszukac jakiegos kolegi z shellem albo na darmowych jakis SF jest fajny, tylko musisz miec projekt jakis no i mozna dzialac. sf.net genialna witryna. |
Chciałem mieć własny SVN na swoim serwerze