goal united son zamanlarda yaygınlaşan bir tür online menejerlik oyunudur. gerçekten güzel yapmışlar online oyunlara göre oyun hakkında bilgi ve oyuna katılmak için http://tr.goalunited.org/ sitesinden oyunnu TR versiyonunnu oynayabilirsiniz.
Goal United
Bunun gibi piyasada çok oyun var. Demek ki bu oyunlardan para kazanan çok.
Vaktim olsa bakardım ama hiç vaktim yok. Artık yazın bakarım.
Vaktim olsa bakardım ama hiç vaktim yok. Artık yazın bakarım.
valla Travian'a bile zor bakıyorum ama bir de buna bakalım.Grafikler falan güzel geldi bana FM'ci(aslında CM) günlerimi hatırladım.
oyle ogame gibi her dk bakmanıza gerek yok bu oyunda her hafta bi maç yapıyorsunuz tabi dosluk maçı yapmazsanız ve her hafta yapacagınız maça göre ayarlarınızı yptıktan sonra bakmanıza gerek yok maça kadar tabi kadroda ve taktiğinizde bi değişklik yapmanıza gerek yoksa...
üye olan yokmu aranızda...
ben üye oldum gzl bir şeye benzio ama ilk macımda 2-0 yenildim

siteden bir kaç kişi daha üye olrusa güzel olur hazırlık maçları falan yaparız 
| maniac_ea wrote: |
| siteden bir kaç kişi daha üye olrusa güzel olur hazırlık maçları falan yaparız |
eet haklısın gzl olur gibime gelio herkes aynı anda üye olursak aynı ligde yer alırıs gzl olur
tesekkurler dostum.
beni zorlu maçlar bekliyor ligin bitmesine 3 hafta kaldı 19 puanla 4.yum 1. 2. ve 3. 20 puandalar kalan 3 maçımda ligin 1.si 2.si ve 6.sıyla oynayacağım kalan maçlarıda kazanıp inş. şampiyon olucam bir üst lige atlıcam
takımımın adı "1453 FC Istanbul" her türlü dostluk maçına varım 
Nasıl bir oyun bu, freekick.org'a benziyor gibi. 
3. macımda 4-0 yendim hehehe

benim lig iyice karıştı ama çok önemli bir maçı 2-1'le kazandım lig 2.sini yendim ben 2. oldum yendiğim adam 5. oldu 1.yle aramda 1 puan fark var onumdeki 2 maçıda kazanmam gerekiyor birde adamın puan kaybetmesi gerkiyo onunla maçım yok cunku 
Manyak bir oyun takımıma çok önem vermiyorum
hangi ligdesin ve takımının adı ne?
gercekten guzel bir oyun ben daha birkez oynamakla hastalik kaptim galiba
Arkadaş oynarken görmüştüm, çok güzel bir oyuna benziyor...
Takımınız iyi olursa gercekten çok zevkli geciyor benim takımdan çok memnunum gayet iyi başladılar lige
| maniac_ea wrote: |
| hangi ligdesin ve takımının adı ne? |
8159. Lig ve 3.'yüm.
Takımın Adı: Godumu Oturtur FC
ÖM at forumda arada sırada oyuncu transfer falan yaparız
Goalunited 2008 Beta
değişiklik olarak bazı grafikler değişmiş ve milli takım eklenmiş...
değişiklik olarak bazı grafikler değişmiş ve milli takım eklenmiş...