No nieco za dobrze by było gdyby ktoś ci przyszedł, zarzucił pomysł, trochę byś popracował i miałbyś pracę z dochodem np. 2000pln na miecha =P.
Myślę, że połowa ideai to jednak dobry pomysł, druga połowa to wykonanie.
Po prostu plan i działanie...
Ja tam chcę jak najszybciej wejść w webdesign, w sumie już chciałem od dłuższego czasu, ale trochę ciężko było z motywacją. Dzięki zbiegom okoliczności wziąłem się za przypomnienie sobie html, teraz ćwiczę z xhtml i css'em, właściwie utrwalam sobie te rzeczy dzięki praktyce (pracy mam od cholery, ale niepłatnej). I już niby coś mógłbym zacząć robić, zdobyć trochę więcej skill'a w grafice... A potem, najlepiej do końca roku nauczyć się takich rzeczy jak php i xml i w sumię myślę, że mógłbym z tym wiązać życiowe plany.
Zrob strone i dopisz sie do Google Ads. Tam placa na kliki w ich reklamy, a jesli dobrze wszysto przygotujesz to mozna niezla kase zarobic. Problem jest przy tym, by znalesc luke w polskich stronach, na ktore jest popyt. Bo dokladnie mowiac wlasnie takie strony, po tym jak ja dobrze zareklamujesz maja wiele wizyt a co idzie za tym, kolejna szanasa na to ze ktos kliknie w banner od Google. Warto o tym pomyslec.
Pozdrawiam, Xaros
Warto uczyć się php i ostatnio duzo pracy i duża kasa jest dla programistów ruby , bez pracy nic sie nie osiągnie musisz cos umieć żeby to sprzedać .