FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Kto ma pomysl na wpanialy interes w necie?

bpit22
Kto ma pomysł na wpaniały interes w necie??? Wink

Nie mam zupełnie pomysłu na czym można by było dobrze zarobić. Kto ma pomysł, albo już go realizuje niech podpowie. Smile

PS. Może być związany z elektroniką i innymi tego typu sprawami. Ale można też inne propozycje zamieszczać. Very Happy
oxwood
Hehe Razz
Myślisz, że jak ktoś ma jakiś pomysł, to się podzieli z możliwą konkurencją ?? Sam coś wymyśl, większa frajda i większe szanse na sukces, jeżeli to coś niszowego.
bpit22
No w sumie racja. Embarassed Embarassed
c'tair
No nieco za dobrze by było gdyby ktoś ci przyszedł, zarzucił pomysł, trochę byś popracował i miałbyś pracę z dochodem np. 2000pln na miecha =P.
Myślę, że połowa ideai to jednak dobry pomysł, druga połowa to wykonanie.
Po prostu plan i działanie...
Ja tam chcę jak najszybciej wejść w webdesign, w sumie już chciałem od dłuższego czasu, ale trochę ciężko było z motywacją. Dzięki zbiegom okoliczności wziąłem się za przypomnienie sobie html, teraz ćwiczę z xhtml i css'em, właściwie utrwalam sobie te rzeczy dzięki praktyce (pracy mam od cholery, ale niepłatnej). I już niby coś mógłbym zacząć robić, zdobyć trochę więcej skill'a w grafice... A potem, najlepiej do końca roku nauczyć się takich rzeczy jak php i xml i w sumię myślę, że mógłbym z tym wiązać życiowe plany.
v3nd0r
tak jak mowia poprzednicy, pomyslow nikt za darmo nie daje, co innego gdybys chcial sie polaczyc do kogos majac jakis kapital" umiejetnosci.

Gdybys napisal co umiesz , o html css napisales dopiero w drugim poscie, to ktos molg by sie pokusic o jakas idee, ale tak?
Ludzie czytajac post pomyslel no tak ja mu dam pomysl a on na tym zarobi Smile tak to nie dziala Smile

Tak jak mowisz o webdesign to masz racje, trzeba malymi kroczkami wziac sie do pracy i wtedy napewno sie uda Smile Nie odrazu mur chinski zbudowali, czy jak to bylo Smile
Xaros
Zrob strone i dopisz sie do Google Ads. Tam placa na kliki w ich reklamy, a jesli dobrze wszysto przygotujesz to mozna niezla kase zarobic. Problem jest przy tym, by znalesc luke w polskich stronach, na ktore jest popyt. Bo dokladnie mowiac wlasnie takie strony, po tym jak ja dobrze zareklamujesz maja wiele wizyt a co idzie za tym, kolejna szanasa na to ze ktos kliknie w banner od Google. Warto o tym pomyslec.

Pozdrawiam, Xaros
canibal
Warto uczyć się php i ostatnio duzo pracy i duża kasa jest dla programistów ruby , bez pracy nic sie nie osiągnie musisz cos umieć żeby to sprzedać .