FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

spamcan

mtx
mamy nowy dodatek do forum.spamcan. jak rozumiem wrzuca sie tam caly spam. moje pytanie brzmi-a po co? przeciez dotychczas sie wywalalo i bylo dobrze.czy to nie chodzi o to ze nie wyrzucajac a jedynie przesuwajac zwielszamy ilosc postow. a to zwiekszy nam range na bigboardzie. czy jest cos o czym nie wiem?
Deathplanter
Mam pytanie, czemu nas o to pytasz? Mnie (i pewnie większości użytkowników) totalnie to nie obchodzi, widać taką podjęto decyzję i tak teraz będzie...
canibal
No ale po wypowiedziech patrząc to połowe postów trzeba tam wywalic sporo osób tu zaglada zeby napsiac pare tematów i mieć z głowy , żeby hosting utrzymać , więc lepiej kasowac posty do kosza przynajmniej sie zaoszczedzi troche kb w bazie danych .
vrooth
tylko po to sie prowadzi duże forum, aby było uwzgledniane w jakiś rankingach... no a klasyfikacja jest po liczbie postów, nikt sie nie patrzy tam na to czy to jest spam, czy nie, a czy może odliczanie do 50 tysiecy...

no cóż, tu taj spamu nie ma, i nie będzie, wiec żeby utrzymywać hosting trzeba pisać 'normalnie' i z sensem...

i całe szczeście