FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Uplink trust is a weakness

programmer
Czy ktos zna tę gre? Bo ja wlasnie jak tylko zaloze sobie konto to robie stronke. Teraz tworze do tej gry spolszczenie a ta strona będzie oficjalna stronk± wersji polskiej. Na razie mozna spróbowac wejsc pod adres
http://uplink.xn.pl
ale pewnie nie chodzi.
Gral ktos w to?
v3nd0r
gralem kiedys w uplinka ,fajna gierka nawet, tylk troche malo skompl;iowana, i ze tak powiem banalna to dobre okreslenie. Po ilusc tam dniach sie juz nudzi kiedy jest sie w tanie osiagnoc wiele, bo posiada sie juz X mln $. Choc nie powiem mody i nowe lany sa wstanie odswirzyc troche ta gre. Osobiscie bardzije do gusty przypadl mi 'Dark Signs' choc hm jakby to powiedziec do tej gry trzeba dorosnac, bo przedstawia oni 'stary' sposb dzialania hakerow , wiec jesli ktos jest w temacie to wie jaka jest roznica pomiedzy uplik [jesli graliscie] a dark signs [jesli graliscie] Razz
grumman
ja tez gralem w to. zajebista atmosfera gry. pozatym ze do bolu powtarzaja sie misje jedynie te ktore rozwijaja akcje gry sa fajne. pozatym po dodaniu patcha rbilem wlasne rzeczy do gry (nowe plyty glowne) i bardzo mnie bawila sprawa oszukiwania ale to juz inna historia. jak chcesz to wysle ci te wszystkie mody co zrobilem ( super komputer mozna sobie zlozyc). puzniej jak w grze pojawily sie misje z LAN-ami to przestalem grac, niemialem tyle cierpliwosci.
skoczek_2002
Nei grałem, ale skad to wytrzasn±ć ??
grumman
skoczek chcesz ta gre ?? podaj maila mi na PW to spakuje i wysle. fajna zabawa
Dr4goN
uPLink rulez!!! Apropos kiedy wydasz wersję pre-alpha 3, programmer?
chorazy
Zacheciliscie mnie - i zagralem w Uplink.

Po 6 godzinkach gry (okolo) juz stuknalem jakiegos facia na okragly milion kredytow - poskladalem najlepszy sprzecik jaki jest dostepny, i sie zastanawiam czy gra jeszcze mnie czyms zaskoczy - bo staje sie nudna - chyba ze jakies mody itp - ale juz nie wiem czy w to brnac.

DarkSigns - tym sie moze zainteresuje.

A tak apropos czy "Uplink - trust is a weakness" - to to samo co ten normalny UPLINK - Hakerzy (ze tak zacytuje polski tytul) ??
v3nd0r
DarkSigns to zupelnie inna historia, sposob gry jest zupelnie inny niz w uplink Smile trzeba samemu to zobaczyc zeby to ocenic czy nam sie podoba czy nie. DarkSigns symuluje stray sposob hakowania czyli wylacznie i tylko terminal , na prozno bedziecie szukac tutaj jakiego kolwiek zastosowania myszki ;] klawiatura od tej pory staje sie dla was drugim domem Smile Jak dla mnie ta gra jest lepsza bo moze jestem przyzywajony do pracy w terminalu i moze dla tego Smile
knieja
Gralem kiedy w demko, nawet fajna gierka. Milo sie gra. Dlugo czekalem na polska wersje, bo takie gry po angielsku to jakos <niestety> nie dla mnie. Slabo znam angielski wiec sobie nie pogtralem. Teraz juz jest polska wersja, ale nie wiem czy mozna ja kupic w sklepie czy tylk przez neta?? Moze ktos z Was wie ??
skoczek_2002
Stronkę widzę wył±czyli...