Jeszcze wczoraj miałem 61 punktów. Przychodze dzi¶. mam 42 punkty. Co to znaczy ??
Dziwna rzecz
Tak dziala to forum - co pewnien czas musisz wykazac sie aktywnoscia poniewaz twoje punkty z dnia na dzien spadaja (szczerze nie pamietam ile punktow na dzien - ale oscyluje to cos kolo 1-2). Jesli spadna ponizej zera twoj darmowy hosting moze zostac zawieszony. W ten sposob Frihost motywuje do pisania choc kliku postow na tydzien, heh nie ma nic na prawde za darmo
Jedyne co zostaje to FRIH$'y ktore tez moga sie przydac - zapraszam do lektury http://www.frihost.com/tos.php oraz dzialu "Announcements and Rules".
PS. Jedyne co mnie dziwi to, to ze twoje punkty spadly az o 9, co nie jest raczej normalna dzienna wartoscia spadku. Mozliwe sa jakies bledy w bazie mySQL - dostales punkty, ktore pozniej "wyparowaly". Mialem raz przypadek, przy ktorym za 4 posty nie dostalem zadnego punktu. Mozesz sprobowac napisac do administratorow odnosnie wyjasnienia tego faktu.
PS. Jedyne co mnie dziwi to, to ze twoje punkty spadly az o 9, co nie jest raczej normalna dzienna wartoscia spadku. Mozliwe sa jakies bledy w bazie mySQL - dostales punkty, ktore pozniej "wyparowaly". Mialem raz przypadek, przy ktorym za 4 posty nie dostalem zadnego punktu. Mozesz sprobowac napisac do administratorow odnosnie wyjasnienia tego faktu.
Pewnie i tak mnei nie zrozumiej±. 
A kiedy ja nie sostałem jeszcze konta, po napsaniu chyba 8 postów nie dostawałem za kolejne punktów :/ lipa
wlasnie chyba nie na wszystkich dzialach sa doddawane punkty, bo tez napisalem posta i nie mialem punktow za niego 
Z tego co mi wiadomo, punkty nie s± przyznawane za posty w działach: Jokes oraz Funny pictures. Czy gdzie¶ jeszcze, tego nie wiem.
A tak BTW, doł±czyłem tu niedawno, ale jeszcze żaden punkt mi nie ubył. Sęk w tym, że piszę jakiego¶ posta codziennie od przyst±pienia. Może więc punkty ubywaj± za dni, kiedy nie napisałe¶ żadnego posta?
A tak BTW, doł±czyłem tu niedawno, ale jeszcze żaden punkt mi nie ubył. Sęk w tym, że piszę jakiego¶ posta codziennie od przyst±pienia. Może więc punkty ubywaj± za dni, kiedy nie napisałe¶ żadnego posta?
A masz wogóle konto? Je¶li nie masz to sprawa jasna je¶li masz to dziwne rzeczy:) Pkt. ubywaja dopiero po dostaniu konta.
True, 3 dni temu przyznali mi konto i rzeczywi¶cie, mam już 3 pkty mniej.
tak w ogole to ja ostatnio mialem -20pkt i nic sie nie stanelo.... znowu jestem na plus... to czy Cie zostawia zalezy tez od ilosci odwiedzin twojej witrynki...i takie tam