FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Nowy mod

mtx
1. Czy potrzebujemy 2 moda?
2. Kto jest chętny? (potem daleka droga dla tych, którzy się zgłoszą Smile )

Nie spodziewam się powrotu Arina Sad Ustaliłam już z administracją, że jak będę chciała, to możemy "dostać" moda. Dlatego pytam- potrzebujemy?
Nolt
Po co ? Chyba nie ma tu zbyt duzego trafficu floodu i noobow ktorzy brudza forum. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Ale jesli juz tak bardzo chcielibyscie moda to oczywiscie glosujcie na mnie LOL.

<joke>
Bigrazer
No MTX czy potrzebujemy grugiego moda to zalezy tylko od Ciebie, czy masz czas czy juz zaczyna ci go brakowac Razz Kazdy spamer powie ze jeden mod to i tak za duzo Razz Ja mysle ze jakas pomoc by Ci sie przydała.
Postman
mtx wrote:

Nie spodziewam się powrotu Arina Sad Ustaliłam już z administracją, że jak będę chciała, to możemy "dostać" moda. Dlatego pytam- potrzebujemy?

Chyba sama powinaś sobie na to pytanie odpowiedzieć. Ja się dostosuję. Jeden wystarczy ale jakby coś się stało zawsze może być drugi w rezerwie. Myślę iż to dobre rozwiązanie.
makak
Tak ja wyżej, zależy to od Ciebie czy potrzebujesz pomocy w moderowaniu czy nie, ogólnie (mam nadzieję, że) nie robimy tu jakiegoś wielkiego burdelu Razz
Ramelof
mtx wrote:

ad 1) To twoja decyzja. Jeżli uznasz, że potrzebujesz to pewnie tak musi być.
ad 2) Jestem chętny. Ostatnio idzie mi coraz lepej z angielskiego, więc z tym probelmów nie ma. Jak coś to PM do mnie.
Nolt
puca puca Very Happy
Bigrazer wrote:
Kazdy spamer powie ze jeden mod to i tak za duzo

wypraszam sobie =]
WMP
hmmm, forum powoli przestaje być aktywne, więc jeden mod wystarczy Wink Ale mtx, jeżeli chcesz drugiego, to znaczy że niedługo zostanie jeden, ten nowy
mtx
Chce was za mordę Razz
jak nie, to nie.. jak for me- no problem..
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.