FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Wrócilem...

WMP
Witam, po dłuuuuugiej nieobecności. Jakoś mocno zajęty byłem linuxiem, wmp.jogger.pl , pisaniem pracy, opensuse.wikidot.com . Aż dostałem maila, że niedługo mi konto usuną, więc się zmobilizowałem, i coś napisałem Wink Dużo się wydarzyło, przez te około 60-70 dni?? Ja zamknąłem Enarię, z powodu wygaśnięcia domeny, i tworze Enarię 2. Chcę też stworyzć jakąś stronę domową, z ładna grafiką Wink "Naumiałem" się obsługiwać Gimpa, zrobiłem w nim niezły fotomontaż http://www.kde-look.org/content/show.php?content=52037 . Hmmm, i to tyle, co mogę powiedzieć o tym co robiłem przez ten czas, a co wy powiecie?
Nolt
posty, rozmowa o wszystkim i niczym na frihost Smile sprawy osobiste itp itd, jednym slowem life Razz
Ramelof
hmmm...... Za dużo się ostatnio nie dzieje mamy luty, a ogłoszenia od adminka kochanego są z 12 lutego. Świadczy o tym, że jak na razie żadnch nowości więc nie masz się co martwić za dużo nie straciłeś.
WMP
acha Wink

mod:aha
Xaros
Nic nowego, stare smieci:) Starzy userzy i pare dziesiat nowych tematow Smile A jak widze to sie jeszcze niedokonca zmobilizowales bo mad -2pkt ;P
veroz
Co do fotomontazu, to nawet bardzo ciekawy jest Very Happy
A co do Twojego powrotu, to nie wiem ze odchodziles bo jak ja pojawilem sie na frihosci to Ciebie pewie juz nie bylo, albo nie wyrozniaes się czyms specjalny
v3nd0r
tak ciesze sie rowniez ze frihost pamieta o mnie iw ysyla mi emaile ze mam -5 pktow Smile bo inaczej mogl bym nie dopilnowac terminu, Chyba wieszkosc osob tak ma ,ktore nie uczestnicza az tak bardzo w zyciu forum Smile nie maja samo zaparcia aby wchodzic kazdego dnia i napisac jakiego posta Smile

Ciesze sie ze wrociles mzoe beda jakies nowe tematy Smile

A co do tej twojej gry, hm 2? A co z jednyka, lepiej chyba udoskonalac, fakt ze ladnie wyglada ta 2 w nazwie ... Takie przyciaganie uwagi, o juz druga wersja czyli cos lepszego Razz
Xaros
No no widze ze kolejni na liscie z umiejnym stosunkiem punktowym na swoim koncie:) Nie ladnie panowie Razz
veroz
NO ja niestety nie mam tak duzo czasu aby codziennie tutaj wpadac, ale wpadam jak mam czas i pisze Very Happy, moze nie za duzo ale stram sie z sensem, aby moje posty byly wartosciowe, a nie tylko pomagaly mi w utrzymaniu stronki, chociaz i tak za czast nie jest aktualizowana, to jednak konto na frihoscie przyda sie ( np: kiedy padnie moj drugi serwer) do testow sktyptow .
Grom
Ja też nie wpadam codziennie ale mimo wszystko staram się mieć dużo punktów w razie jakiejś usterki itp. Chociaż hostingu na frihoście używam raczej do testów to jednak zależy mi na nim Smile
spooki86
Dużo sie nie wydarzyło, w zasadzie to nic, stara bieda Smile

witaj z powrotem Wink
mtx
oh God.. co za topic.
nie działo się nic.
nie istnieje user w polskim forum, żeby być codziennie
nie ma takich, którym wielce zależałoby na tym forum- ci mają płatne
enearia 2 to głupi pomysł, bo właściwie nie było 1. 2 jest kontynuacją, a nie zrobieniem czegoś w ogóle od nowa..
WMP
mtx: Enaria 2 będzie od nowa, jak się zmobilizuję Wink

Hmmm, nie wiem co mam pisać, wymyłem se klawiaturę, i zacząłem grać w ET, już cały dzień minął na bieganiu z karabinem...

Xaros: Trudno mi się zmobilizować, szczerze mówiąc, to forum przestało być atrakcyjne...

veroz: Chyba byleś...

v3nd0r: mogę zrobić największy shit, aby tylko nazwa przyciągała Wink

Xaros: To tylko potwierdza to co napisałem w poprzedniej odpowiedzi do ciebie...

spooki86: miło mi Wink