FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

LOST 3

Feodaron
W końcu po 3 miesięcznej przerwie mamy okazje znów przeżywać te same emocje na nowo z zagubionymi na AXN zeszłej niedzieli po raz pierwsyz w polsce został wyemitowany ten serial. Mnie osobiscie bardzo wciągnął ten serial nawet bardziej niż Prison Break, choć i w tym jak i w drugim serialu nie brakuje tej świeżości która wręcz mnie uwiodła do telewizora. A co wy myślicie o nowej serii LOST'ów (wasza opina po pierwszym odcinku, pewnie wielu z was juz go widziała wcześniej ale pytam o polską premierę)
Piszcie swoje opinie, tylko żeby były z sensem Smile

Pozdro
Feodaron
webek
Wstyd mi się przyznać, ale nie widziałem w całości ani jednego odcinka tego serialu Razz Miałem gdzieś na kompie jeden odcinek, ale chyba z połowy drugiej serii to nawet go nie oglądałem (zapewne nie wiedziałbym o co chodzi - w koncu to nie moda na sukces Razz)...
apropos Prison Break - obejrzałem 4 pierwsze odcinki i jakoś mi serial nie przypadł do gustu...

po prostu chyba wolę filmy Smile
Bigrazer
No ja odcinki 3 seri obejzałem juz spory czas temu Smile dzisiaj zaliczyłem 7 odcinek trzeciej serii i serial nadal wciaga Smile Własnie sobie sciagam 8 odcinek... i jestem bardzo ciekaw co w nim bedzie Razz

PS. Ciekaw jestem kiedy TVP wyemituje trzecia serie
Grom
Ja jestem w trakcie oglądania 3 sezonu. Mam już 7 odcinek na dysku ale jeszcze nie miałem czasu obejrzeć. (I pewnie jeszcze długo nie obejrze bo mam jeszcze kilka odcinków Jericho , które też mi się podoba.)

Quote:
PS. Ciekaw jestem kiedy TVP wyemituje trzecia serie

Pewnie jak wyjdzie cała seria w stanach + 3mce na tłumaczenie, chyba że wzieli się za nie odrazu po zaczęciu emitowania sezonu 3 w USA.
spooki86
Jak ktos ma AXN to może obejrzeć 3 sezon Lost po polsku.

tu wszystko pisze Wink

www.zagubieni-lost.yoyo.pl

mod:JEST NAPISANE!!!!
mtx
też nie oglądałam, nie oglądam, a musiałam się zajmować promocją, to dopiero jest ironia Wink

Szkoda tylko, że wszyscy rypią z netu..
WMP
powiedzcie chociaż troszkę, o co chodzi, bo ja czekam na ruch TVP
vrooth
mtx, od czego jest net Very Happy chociaż tak naprawde ja sciągnąłem w zyciu tylko jeden epizod smallvile, a tak mi zamuliło siec, ze przestałem...

dopóki tvp czy inne ogólnopolskie stacje nie bedą podązały za nowymi serialami, filmami, dopóki tłumaczenie bedzie trwwać wieki, dotąd ludzie bedą ściagać z neta...
mdnm
Orientujecie się może kiedy TVP ma zamiar puscic ten serial na swojej stacji ? z Tego co wiem to LOST 3 leci narazie na AXN Sad ja niestety nie mam tego programu eh
bratek
na TVP już leciał pierwszy sezon i chyba zaczął się drugi... i tez sobie zrobili przerwę... tak "po angielsku" Razz
Z neta, nie z neta, oglądać trzeba Very Happy
Seba222
Ja jestem chyba jakis dziwny Razz, albo sie starzeje. Ani lost, ani Prison Break, ani 24 godziny - zadnego nie ogladam, nie ogladalem i ogladac nie bede. Po prostu nudza mie tego typu seriale (jak dla mnie to mozna by to w jednym filmie max 3 godzinnym zmiescic) - to taki "Skazani na Shawshank", tylko w wersji dwustu parodziesiecio godzinnego tasiemca Smile No i jeszcze na polsacie reklamy - dobijanie.
mtx
Też nie przepadam z tego typu serialami. Jedyne jakie oglądam to Magda M jak mam czas Smile

ale cóż.. kobietą jestem i nic co kobiece nie jest mi obce Smile
aniaw8
Na poczatku podał mi sie ten serial, ale dgy w drugiej serii zaczęli puszczać to samo tylko, że z nowymi wątkami zaczęłam sie denerwować ponieważ te wszystkie zdarzenie i tak do niczego nie prowadziły. Trzeciej częsci na pewno nie będę oglądać. Gdybym nie widziała wcześniejszych to to miało by jakiś sens, ale po co mam marnować znowu czas przed telewizorem??
v3nd0r
lost sa naprawde lost Razz jakos tak jak kolega wyzej pisal, 1 czesc ogadalem jakies odcinki i mozna bylo to jeszcze strawic. Ale jak widzialem 2 to juz nie dziekuje, co bym nie obejrzal ciagle to samo i strasznie zagmatwane, moze jkabym obejrzal calosc to bym cos skumal, ale tak to nie i nie podobalo mi sie chyba przesadzili. Co ogladam jakis odcinek, to juz jjakbym widzial gdzies urywki z niego, i jakies powroty zmiany akcji, nie moglem dosc co od czego jest. Moze niektorych to pociaga ale nie mnie nie az tak abym siedziec przed tv i ogladac kazdy odcinek. I tak malo tv ogladam nie ma czasu Smile
toomeczek
Ja juz obejrzalem 9 odcinkow 3 serii ale robi sie to nudne i podobne do oszukac przeznaczenie. Prison Break jest duzo duzo lepszy!!!!
Wizz
No kacperoo ja też oglądam.
3 Seria jest spoko.
Dużo zagadek ale szkoda, że Eko zginął ;( [*]

Teraz przerwa na AXN Smile
Bigrazer
Ech... nie wiem czemu ale jak czytam opinie negatyne niektórych którzy obejzeli juz kilka odcinków trzeciej serii którzy twierdza ze lost zrobił sie nudny. Mnie Ciekawa tak samo nowe od cinki jak i Ciekawiły z pierwszego i drugiego sezonu Smile A wszystkie mozliwe odcinki z trzeciego sezonu zaliczyłem Smile

Pozdro.
vrooth
może nie mniej ciekawe ale tak jakby to już nie to samo...

i to nie wiadomo czemu, bo powinienem ogladać z takim samym zainteresowanie, a tu sie okazuje ze jednak nie

natomiast zupełnie mi sie nie podoba fakt, że axn pusicił tylko 6 odcinków... juz lepiej żeby puszczał calą serie odrazu,nawet troche później, ale ta przerwa to troche glupia jest... nie uważacie?
Bigrazer
tak samo w stanach było. Na samym poczatku puszczono 6 odcinków potem była przerwa kilka miesiecy by potem znów puscic reszte odcinków Smile Dlaczego tak zrobili to ja nie mam zielonego pojęcia Smile
Wizz
Ja właśnie ściągnąłem 14 odcinek ale jeszcze napisów nie ma Sad

3 Sezon też jest super. Dużo ciekawostek to jest po 6 odcinku polecam!
oxwood
Mam zamiar zacząć oglądać, ale tak od 3 serii troszku głupio Very Happy Muszę najpierw nadrobić zaległości :d
KacperOo
@up
TVP będzie przed 3 serią powtarzać od pierwszej i dopiero zaczną 3 ; d

Ja oglądam od 2 serii i nie od początku nawet i dużo wiem ; d (wszystko prawie ? Very Happy)

Obejrzałem 17 odcinek - mniam
darczeku
Ja na bierząco ogladam wszystkie odcinki.
zainteresowanych zapraszam http://lostmovie.info lub też http://zagubieni.eu lub też http://815.pl
Very Happy
KacperOo
Na http:\\www.zagubieni.pl dużo spoilerów.
Polecam też http:\\www.e-lost.info fajna stronka ; )

Trzecia seria mnie zaskakuje. Muszę zaraz obejrzeć 3x18 - D.O.C (Oznacza Date Of C~, po polsku Data poczęcia. Retrospekcje Jin'a i Sun - Japońsów)
Kernelus
hmmm.. pewnie mnie zwyzywacie, ale ja nawet ani jednego odcinka Lost'a nie widziałem.. dobre to wogóle? o co w nim chodzi, bo mój kumpel się nim zachwyca, a ja nie mam kiedy obejrzeć ;/
Bigrazer
Kernelus Trudno ci powiedziec o co chodzi w tym serialu i ci tez bedzie ciezko obejzec wszystkie odcinki, a zaczynanie od 3 serii to chyba nie jest dobry pomysł Smile W kazdym sezonie jest 24 odcinki (czyli 1 i 2) a w 3 wyemitowano jak dotad 19 Smile

W wielkim skrócie na wyspie rozbija sie samolot i rozbitkowie próbuja przetrwac... ale okazuje sie ze nie moga z tej wyspy za nic w świecie sie wydostac i nie sa na tej wyspie sami... bo sa tez "tamci"

W ostatnim odcinku trzeciej serii zaciekawiło mnie jak nowo przybyła na wyspe powiedziała ze odnaleziono wrak samolotu wraz z ciałami na dnie morza i dlatego przestano ich szukac... dziwne Smile

No troche za duzo pospamowałem... Smile Pozdro Smile
mtx
Koniec "Zagubionych" w 2010 roku

źródło: http://wirtualnemedia.pl/document,,2108261,Koniec_Zagubionych_w_2010_roku.html

Quote:

Amerykańska telewizja ABC ogłosiła, że serial "Zagubieni" zostanie zakończony w 2010 roku.

Jednocześnie sieć obiecuje trzy skrócone sezony po 16 odcinków. Szefowie telewizji podjęli taką decyzję, ponieważ producenci chcieli wiedzieć, kiedy mają zakończyć pracę, żeby mogli lepiej rozplanować wydarzenia. Również fani byli niezadowoleni z przeciągania historii i ciągłego lawirowania w drodze do wyjaśnień.

- Fani mieli dość inwestowania czasu w coś, co jest skomplikowane i nie prowadzi do żadnej konkluzji - zdradza współtwórca serii, Damon Lindelof. - Od samego początku zadawali nam słuszne pytanie, czy my to wszystko wymyślamy na bieżąco. Teraz mamy już szczegółowo opracowane dwa najbliższe sezony i zaczynamy myśleć nad wielkim finałem. Na pewno nie będzie to nic, czego się spodziewają.

Główne role w serialu grają Matthew Fox, Josh Holloway, Evangeline Lilly i Dominic Monaghan.

szczególnie polecam komentarze pod artykułem Wink
Bigrazer
"rodzi sie moda na sukces II" to mi sie podoba najbardziej Very Happy

Ale tak szczerze mówiac wszystkie seriale która ciagna sie w nieskończonosc przestają byc ciekawe. Pamietam jak z emocjami ogladałem pierwszy sezon losta... najnowsze odcinki ogladam praktycznie tylko z ciekawosci Smile
bpit22
No właśnie, dlatego już nie będę oglądał następnych odcinków. Pierwszy sezon super, reszta dużo słabsza.
vrooth
na siłe, na zyski, czysta niezrouzumiała komercha...
wg. jednak fabuła jest troche zbyt skomplikoana... np. poruszyli w I serii jakieś maszyny wciągające ludzi pod ziemie a dalej o tym cisza... bez sensu zaczynać wątek i nie kończyć...
lecz jednak naprawde wciągająca :d
eddy007
Powiem wam ze nie przepadam za LOSTami. Obejrzałem parę odcinków i jakoś mnie nie zaciekawiło. Bardziej zaciekawił mnie Prison Break. Jakoś akcja bardziej wciągająca niż w LOST. Pozdro.
Shadowpl
Prison bardziej trzymał w napięciu;)

ale itak przepadam za serialami typu How i met your mother, Grey's Anatomy czy nawet Scrubs

czyli innymi slowy lost sux;)
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.