slm arkadaşlar ben bir wap sitesi yapmayı planlıyorum. bu konu hakkında bildiklerinizi beğendiğiniz kynakları vs. buraya yazabilirmisiniz. teşekürler. . .
wap siteleri
sana tagtag.com u öneririm orada bieçok wap sitesi yapan elemenlar var orada kaynak bulabilirsin!
benim asıl istediğim kendi domainimle bir site yapmak. zaten tagtagla bişiler yapmıştım.
| cavbela wrote: |
| benim asıl istediğim kendi domainimle bir site yapmak. zaten tagtagla bişiler yapmıştım. |
yok yüzden demedim içerik olarak oradan bişeler olabilirsin oyun falan sen beni yanlış anladı !
bildiğim kadarıyla wap web aynı şekilde ayarlanıyor. Ben domainimle wap mail yapmıştım. Yapamadığın yeri sorarsan daha çok yardımcı olabilirim.
peki hosting olarak ne kullandın. frih desteklemiyor sanırım.
bi iki deneme yaptım ama olmadı.. .
bi iki deneme yaptım ama olmadı.. .
frih destekliyor daha doğrusu php kodları wapta çalışıyor fakat her kod olmuyor nedense.bir de wml tagı ile bitirince çalışıyor bazen. php destekli tüm siteler oluyordur yani.
| cavbela wrote: |
| peki hosting olarak ne kullandın. frih desteklemiyor sanırım.
bi iki deneme yaptım ama olmadı.. . |
Ben deneme yaptığım için kendi bilgisayarımı server gibi kullanıp yaptım. Bence frihost destekliyordur.
Yanlış hatırlamıyorsam formatı .wml di. Bakmak lazım destekliyo mu desteklemiyo mu