FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Dobra Zabawa

bpit22
Zgred wrote:
Quote:
Kazdy wie, ze istnieją takie strony jak

www.pajacyk.pl

czy

www.polskieserce.pl

No i mam tu dla Was propozycję ;]

Od teraz przez najblizszy miesiąc klikamy w te linki i nastepnię klikamy w brzuszek pajacyka a na stronie Polskiego sztucznego serca klikamy w środek serca. Z jednego IP mozna kliknąc tylko raz na 24h i w ten sposób przekazujemy po 5 gr na kazdej stronie na szczytny cel.

Po kliknieciu piszemy posta na forum ;]

przykładowo ;]

ja teraz zacząłęm i jest 0,10 zł

nastepna osoba, która kliknie w oba linki i wykona polecenie dopisuje swoje 10 gr na forum i pisze posta 0,20 zł ;]

no to do dzieła

0,10 zł

PS: Bez zbędnych komentarzy. Jak jesteś zbyt głupi aby zrozumieć tą akcje daj se siana i tu nie pisz.
veroz
już 0,20 zł, podobną akcję widziałem na innych dużym forum i tam jak do tej pory zebrali około 200 zł, więc trzeba byc od nich lepszym.

Pozdrawiam
veroz
Grom
0,30 zł ^^ klikanie nic nie kosztuje a punkty lecą Smile
KacperOo
0,40 =)
oxwood
0,5 zł Razz

PS. I tak zaraz to moderatorzy zamkną, z powodu spamowania Razz Ew. przeniosą do jakiegoś działu bez naliczania punktów Very Happy
bpit22
0.6 PLN (No to co, ważne że to idzie na potrzebujących)

PS. Dużo postów jeszcze ten temat nie nabil wiec moze nie zamkna
Duustin
0,7 zl Wink
spooki86
Grom wrote:
0,30 zł ^^ klikanie nic nie kosztuje a punkty lecą Smile

hehe zgadzam się całkowicie Smile

0,8
vrooth
0,9zł

niestety temat bedzie do zamkniecia, ale co tam Smile
sl4sh
1zł

mogliby nie zamykac tematu bo chociaz szczytny cel.
evolucja
1.1zł lecz czy nie powinno się zmienić nazwy tego tematu na inny? Bo przecież to nie jest zabawa.
Grom
1.2 zł! Szybciej ludzie! Bijemy rekord Razz
sl4sh
1,3zł

plz mtx nie zamykaj topica, zmien ewentualnie temat, plzzz cel szczytny a przynajmniej jest wieksza motywacja do klikania bo chociaz ten ulamek pkt sie nabija.
bpit22
1.40 PLN

mtx: zabawa w spam się skończyła; każdy może klikać - proszę bardzo, ale dajcie sobie z spokój z wypisywaniem tego na forum. Chyba, że nie na tym Wink
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.