FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Eurowizja 2007

oxwood
Jak wiadomo krajowe eliminacje wygrał zespół "The Jet Set" z piosenką "Time to party". Jak myślicie, mają jakieś szanse?? Bo ja wątpię czy im się uda Very Happy
Bigrazer
NIe wiem co to za zespół ani co to za piosenka Razz Nie interesuje sie tym "festiwalem". Moim zdaniem reurowizja to swieto kiczu i tandety Razz A wygrywaja te zespoły które zrobią wieksze szoł a nie wybiera sie najlepsza piosenke.
venom6
The Jet Set to jest disco polo. Gdyby porównać ich do Madonny, Nelly Furtado, czy Black Eyed Peas, oni grają muzykę nowowczesną, a to "coś" wykonuje bliżej nieokreślony zestaw bełkotów i jęków...
Duustin
Mysle ze jet set nie maja szans Eurowizje ogladam zeby sie posmiac:P W tym festiwalu nie chodzi o piosenke tylko zrobienie show... Confused
spooki86
Ten zespół mi się nie podoba. Fajnie jakby była jakaś polska piosenka a nie pół polsko- rusko- niemiecko,
nie dość że taka piosenka jest do kitu to jeszcze shańbia nasz naród.
Albo jak ten zespół co wygrał to też śpiewa jakiś amerykańskie gówno Rolling Eyes
vrooth
zamiast narzekać jak bardzo beznadziejni są, to moze lepiej ktos wskarze mi polski zespół/wykonawce, który mialby szansę na eurowizji...

ja sam nie jestem wstanie wskazać i tu jest własnie problem...

pozatym eurowizja to głupi konkurs, bardziej promujący amatorów czy nowych wykonawców a nie świetnych artystów... no ale miło by było gdyby polski wyjątek potwierdził regułę Razz
Deathplanter
vrooth wrote:
zamiast narzekać jak bardzo beznadziejni są, to moze lepiej ktos wskarze mi polski zespół/wykonawce, który mialby szansę na eurowizji...

ja sam nie jestem wstanie wskazać i tu jest własnie problem...

pozatym eurowizja to głupi konkurs, bardziej promujący amatorów czy nowych wykonawców a nie świetnych artystów... no ale miło by było gdyby polski wyjątek potwierdził regułę Razz

Vader, Acid Drinkers... jury daloby nam 0 miejsce ze strachu (lepsze niz 1!).
fallco
szczerze to ja juz nie rozumiem tego zainteresowania Eurowizja... dla mnie to konkurs tandety i jakos nie rozpaczam ze sie nam nie udaje wygrac... jakos tez nie wierze w te systemy glosowania, a stara prawda mowi ze nie wazne kto glosuje tylko kto liczy glosy ;P Polska sie juz tyle razy zblaznila ze kolejny raz juz nie robi roznicy...

btw: fajnie ze Polski nie reprezentuje zaden Polak czy Polka ;P
mtx
Eurowizja straciła się przez zmianę zasad. I teraz może jechać taki Wiśniewski i wyć jakieś keine grencen Wink

nie mam pojęcia co to za zespół, czy piosenka. Wykonawców, którzy są dobrzy jest CHMARA. Kayah, Reni Jusis, Ryszard Rynkowski.. kogoś z renomą (Kukulska chyba już była, czy nie??). A nie jakiś świeży zespół co sprzedał 20 płyt na dziesięciolecia i się chwali, że ekstra jest..
vrooth
vader to juz taka marka, że napewno nie pojechałby... zbytnio się ceni...

ale są inne zespoły które napewno by nas nie skompromitowały - Closterkeller, Delight i oczywiście ich wystep byłby zupełnie rózny o standartowych eurowizyjnych... zero chorej choreografii zbyt wielu za bardzo rozneglizowanych tancerek... poporstu zwykły koncert
webek
Moim zdaniem eurowizja to kicz, plastik, tandeta i chała...
Zjeżdżają się jakieś błazny z całej europy i wciskają ludzią chłam.
A o tym co zrobił Lordi jakiś czas temu - skrzydła, stroje i przedmioty owleczone sreberkami z czekolady. BLEH...

Jakby zamiast tamtego zespołu pojawił się polski Vader, Behemoth czy Totem to mielibyśmy z góry pierwsze miejsce. Ale co ono by nam dało? Osmieszylibyśmy tylko naszą scenę metalową, a po co to komu? No i poza tym pierwsze miejsce w eurowizji to raczej tytuł upokarzający a nie jakiś "gloryfikujący" dany kraj/zespół.

A to co w tym roku jedzie pod polskim patronatem na festiwal kiczu to pewnie jakaś chała jest (tak sądze po nazwie) Smile
fofoo
webek wrote:
Moim zdaniem eurowizja to kicz, plastik, tandeta i chała... (..)

Czyli to na czym najlepiej się zarabia w mediach.
Xaros
oxwood wrote:
Jak wiadomo krajowe eliminacje wygrał zespół "The Jet Set" z piosenką "Time to party". Jak myślicie, mają jakieś szanse?? Bo ja wątpię czy im się uda Very Happy

Lepsze to niz tych trzech frajerow z czerwono a teraz juz zielono wlosowym homo na czele Laughing Zawsze to cos nowego i moze sie sprawdza Smile
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.