Jak wiadomo krajowe eliminacje wygrał zespół "The Jet Set" z piosenką "Time to party". Jak myślicie, mają jakieś szanse?? Bo ja wątpię czy im się uda 
Eurowizja 2007
NIe wiem co to za zespół ani co to za piosenka
Nie interesuje sie tym "festiwalem". Moim zdaniem reurowizja to swieto kiczu i tandety
A wygrywaja te zespoły które zrobią wieksze szoł a nie wybiera sie najlepsza piosenke.
The Jet Set to jest disco polo. Gdyby porównać ich do Madonny, Nelly Furtado, czy Black Eyed Peas, oni grają muzykę nowowczesną, a to "coś" wykonuje bliżej nieokreślony zestaw bełkotów i jęków...
Mysle ze jet set nie maja szans Eurowizje ogladam zeby sie posmiac:P W tym festiwalu nie chodzi o piosenke tylko zrobienie show... 
Ten zespół mi się nie podoba. Fajnie jakby była jakaś polska piosenka a nie pół polsko- rusko- niemiecko,
nie dość że taka piosenka jest do kitu to jeszcze shańbia nasz naród.
Albo jak ten zespół co wygrał to też śpiewa jakiś amerykańskie gówno
nie dość że taka piosenka jest do kitu to jeszcze shańbia nasz naród.
Albo jak ten zespół co wygrał to też śpiewa jakiś amerykańskie gówno
zamiast narzekać jak bardzo beznadziejni są, to moze lepiej ktos wskarze mi polski zespół/wykonawce, który mialby szansę na eurowizji...
ja sam nie jestem wstanie wskazać i tu jest własnie problem...
pozatym eurowizja to głupi konkurs, bardziej promujący amatorów czy nowych wykonawców a nie świetnych artystów... no ale miło by było gdyby polski wyjątek potwierdził regułę
ja sam nie jestem wstanie wskazać i tu jest własnie problem...
pozatym eurowizja to głupi konkurs, bardziej promujący amatorów czy nowych wykonawców a nie świetnych artystów... no ale miło by było gdyby polski wyjątek potwierdził regułę
| vrooth wrote: |
| zamiast narzekać jak bardzo beznadziejni są, to moze lepiej ktos wskarze mi polski zespół/wykonawce, który mialby szansę na eurowizji...
ja sam nie jestem wstanie wskazać i tu jest własnie problem... pozatym eurowizja to głupi konkurs, bardziej promujący amatorów czy nowych wykonawców a nie świetnych artystów... no ale miło by było gdyby polski wyjątek potwierdził regułę |
Vader, Acid Drinkers... jury daloby nam 0 miejsce ze strachu (lepsze niz 1!).
szczerze to ja juz nie rozumiem tego zainteresowania Eurowizja... dla mnie to konkurs tandety i jakos nie rozpaczam ze sie nam nie udaje wygrac... jakos tez nie wierze w te systemy glosowania, a stara prawda mowi ze nie wazne kto glosuje tylko kto liczy glosy ;P Polska sie juz tyle razy zblaznila ze kolejny raz juz nie robi roznicy...
btw: fajnie ze Polski nie reprezentuje zaden Polak czy Polka ;P
btw: fajnie ze Polski nie reprezentuje zaden Polak czy Polka ;P
Eurowizja straciła się przez zmianę zasad. I teraz może jechać taki Wiśniewski i wyć jakieś keine grencen
nie mam pojęcia co to za zespół, czy piosenka. Wykonawców, którzy są dobrzy jest CHMARA. Kayah, Reni Jusis, Ryszard Rynkowski.. kogoś z renomą (Kukulska chyba już była, czy nie??). A nie jakiś świeży zespół co sprzedał 20 płyt na dziesięciolecia i się chwali, że ekstra jest..
nie mam pojęcia co to za zespół, czy piosenka. Wykonawców, którzy są dobrzy jest CHMARA. Kayah, Reni Jusis, Ryszard Rynkowski.. kogoś z renomą (Kukulska chyba już była, czy nie??). A nie jakiś świeży zespół co sprzedał 20 płyt na dziesięciolecia i się chwali, że ekstra jest..
vader to juz taka marka, że napewno nie pojechałby... zbytnio się ceni...
ale są inne zespoły które napewno by nas nie skompromitowały - Closterkeller, Delight i oczywiście ich wystep byłby zupełnie rózny o standartowych eurowizyjnych... zero chorej choreografii zbyt wielu za bardzo rozneglizowanych tancerek... poporstu zwykły koncert
ale są inne zespoły które napewno by nas nie skompromitowały - Closterkeller, Delight i oczywiście ich wystep byłby zupełnie rózny o standartowych eurowizyjnych... zero chorej choreografii zbyt wielu za bardzo rozneglizowanych tancerek... poporstu zwykły koncert
Moim zdaniem eurowizja to kicz, plastik, tandeta i chała...
Zjeżdżają się jakieś błazny z całej europy i wciskają ludzią chłam.
A o tym co zrobił Lordi jakiś czas temu - skrzydła, stroje i przedmioty owleczone sreberkami z czekolady. BLEH...
Jakby zamiast tamtego zespołu pojawił się polski Vader, Behemoth czy Totem to mielibyśmy z góry pierwsze miejsce. Ale co ono by nam dało? Osmieszylibyśmy tylko naszą scenę metalową, a po co to komu? No i poza tym pierwsze miejsce w eurowizji to raczej tytuł upokarzający a nie jakiś "gloryfikujący" dany kraj/zespół.
A to co w tym roku jedzie pod polskim patronatem na festiwal kiczu to pewnie jakaś chała jest (tak sądze po nazwie)
Zjeżdżają się jakieś błazny z całej europy i wciskają ludzią chłam.
A o tym co zrobił Lordi jakiś czas temu - skrzydła, stroje i przedmioty owleczone sreberkami z czekolady. BLEH...
Jakby zamiast tamtego zespołu pojawił się polski Vader, Behemoth czy Totem to mielibyśmy z góry pierwsze miejsce. Ale co ono by nam dało? Osmieszylibyśmy tylko naszą scenę metalową, a po co to komu? No i poza tym pierwsze miejsce w eurowizji to raczej tytuł upokarzający a nie jakiś "gloryfikujący" dany kraj/zespół.
A to co w tym roku jedzie pod polskim patronatem na festiwal kiczu to pewnie jakaś chała jest (tak sądze po nazwie)
| webek wrote: |
| Moim zdaniem eurowizja to kicz, plastik, tandeta i chała... (..) |
Czyli to na czym najlepiej się zarabia w mediach.
| oxwood wrote: |
| Jak wiadomo krajowe eliminacje wygrał zespół "The Jet Set" z piosenką "Time to party". Jak myślicie, mają jakieś szanse?? Bo ja wątpię czy im się uda |
Lepsze to niz tych trzech frajerow z czerwono a teraz juz zielono wlosowym homo na czele