| Quote: |
Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Karabük köyünde koyu Galatasaray taraftarı olan ziraat mühendisinin yetiştirdiği portakalın yarısı sarı, yarısı kırmızı çıktı.
Ziraat Mühendisi İrfan Ağca, Karabük köyündeki narenciye bahçesinde Malta karası cinsi kan portakalı ile Trablus ve Washington cinsi portakal yetiştirdiğini söyledi. Yemek amacıyla bahçesinden kopardığı portakallardan birini kestiği zaman içerisinin tuttuğu takımın renkleri sarı ve kırmızı olduğunu fark ettiğini ifade eden Ağca, renk karışımının meyvenin DNA yapısında meydana gelen değişiklikten kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Ağca, "Genellikle arılar veya rüzgarla meydana gelen döllenme sırasında, meyvenin DNA yapısında bazen değişiklikler olabiliyor. Bu tamamen genetik ve doğal bir olay." dedi. Adana, aa
|
buna diger fanatikler bir karsilik veremez herhalde 
Helal olsun adama. İyi taraftarmış. Dediğin gibi buna kimse karşılık veremez. 
portakalımı kesseniz sarı kırmızı çıkar yaaa 
| palavra wrote: |
| Quote: | Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Karabük köyünde koyu Galatasaray taraftarı olan ziraat mühendisinin yetiştirdiği portakalın yarısı sarı, yarısı kırmızı çıktı.
Ziraat Mühendisi İrfan Ağca, Karabük köyündeki narenciye bahçesinde Malta karası cinsi kan portakalı ile Trablus ve Washington cinsi portakal yetiştirdiğini söyledi. Yemek amacıyla bahçesinden kopardığı portakallardan birini kestiği zaman içerisinin tuttuğu takımın renkleri sarı ve kırmızı olduğunu fark ettiğini ifade eden Ağca, renk karışımının meyvenin DNA yapısında meydana gelen değişiklikten kaynaklanmış olabileceğini belirtti. Ağca, "Genellikle arılar veya rüzgarla meydana gelen döllenme sırasında, meyvenin DNA yapısında bazen değişiklikler olabiliyor. Bu tamamen genetik ve doğal bir olay." dedi. Adana, aa
|
buna diger fanatikler bir karsilik veremez herhalde  |
sarısıyla kırmızısıyla portakalıyla ziraat mühendisiyle şampiyom gAlAtAsArAy aslan takımım beee!
Bana para verseler yemem bunu 
fotoşop 
Portakalın geni fena bozulmuş.. 
olum galatasarylı değilmisiniz işte. Garibim günahsız portakalı niye zehirliyorsunuz galatasarayla. o zaten galasaraylı olsa kendiliğinden oyle olrdu. olum hepiniz yapmasınız işte. . ..
fenerli olduğumu çok mu belli ettim. . .
| cavbela wrote: |
olum galatasarylı değilmisiniz işte. Garibim günahsız portakalı niye zehirliyorsunuz galatasarayla. o zaten galasaraylı olsa kendiliğinden oyle olrdu. olum hepiniz yapmasınız işte. . ..
fenerli olduğumu çok mu belli ettim. . . |
Yok canım... 
| cavbela wrote: |
fenerli olduğumu çok mu belli ettim. . . |
ben milli takim taraftariyim ama
bir ara fenerlilerde iskenceyle
bir kanaryaya fener dedirtmislerdi
ali sen zamaninda
siz merak etmeyin o kanarya o işkenceden zevk bile almıştır.
(mazoşist kanarya ben bile yemdim ama neyse)
ya biyoloji dersinde görmüştüm aynı türler kendi aralarında melez bıreyler olusturabılıolar
buda ondan bırısı herhalde baska bı cıkıs yolu bulamadım
| tarslan1981 wrote: |
ya biyoloji dersinde görmüştüm aynı türler kendi aralarında melez bıreyler olusturabılıolar
buda ondan bırısı herhalde baska bı cıkıs yolu bulamadım |
Tebrikler 
Yakında GS de yazar portakalı kesince.
Siz de bunu yediniz öyle mi? 
buda ondan bırısı herhalde baska bı cıkıs yolu bulamadım
tadı nasılmış peki
washington mı malta mı 
Bizim bir tanıdık elma ağacının bir kısmını kırmızı bir kısmını da sarı aşı ile yapmıştı. Yani bu da farklı bir fanatiklik yolu olsa gerek