FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Neostrada wkoncu bez limitow :)

makak
Quote:
W lutym 2007 roku Telekomunikacja Polska bez dodatkowych kosztów zwiększy do 256kb/s prędkość transmisji danych klientom korzystającym dotychczas z neostrady tp w opcji 128 kb/s. TP zlikwiduje również limity transferu danych we wszystkich opcjach neostrady tp.

Nowe promocyjne oferty TP skierowane do klientów, którzy już korzystają z neostrady, nie wiążą się z żadnymi dodatkowymi formalnościami czy opłatami. Dzięki nowym propozycjom ponad 1,6 mln klientów neostrady będzie mogło bez ograniczeń ściągać potrzebne dane z Internetu, a około 360 tys. osób będzie mogło surfować w sieci dwukrotnie szybciej niż do tej pory.

Przyspieszenie najniższej prędkości neostrady spowoduje, że wszystkie opcje tej usługi spełnią standardy broadbandu przyjęte w Unii Europejskiej oraz OECD. Poprawi to znacznie pozycję Polski w rankingach krajów rozwijających nowoczesne technologie komunikacyjne. Nowa oferta to także kolejny krok TP zwiększający komfort korzystania z Internetu i wsparcie rozwoju społeczeństwa informacyjnego.

Ze względu na skalę przedsięwzięcia, zmiana prędkości potrwa około miesiąca. Jako pierwsi na prędkość 256 kb/s przełączani będą klienci, którym do końca umów terminowych pozostało najmniej czasu, a w dalszej kolejności Ci, którzy umowy na świadczenie usługi neostrada tp w opcji 128 na czas określony lub nieokreślony podpisali tuż przed rozpoczęciem akcji.

Zwiększenie prędkości transmisji jest świadczone w ramach możliwości technicznych.

http://www.tp.pl/prt/pl/o_nas/serwis_prasowy/informacje_prasowe?_a=610557

Nie dawno zmieniłem na Neo a tutaj jeszcze taki bonus Wink
Pozdro
fallco
Jezeli to wprowadza to byloby milo Smile ale jakos po doswiadczeiach z tp to moze im zajac wiecej czasu nic mowia... poza tym wymysla jakas inna glupote ktora wprowadza i szczescie sie skonczy....
oxwood
w moim przypadku i tak im to nie pomoże Very Happy Zmieniam na kablówkę i spokój ze TP będzie :d

A po drugie wątpię czy przed czerwcem dadzą rade znieśc limity z "przyczyn tecznicznych nie zależnych od nich" Very Happy
Bigrazer
Mam nadzieje ze to nie bedzie taka sama bujda jak było ze zwiekszaniem predkosci dla wszystkich uzytkowników neostrady tp... tepsa chce zatrzymam przy sobie jak najwieksza ilosc uzytkowników no bo w lutym kazdy moze zerwac umowe bez zadnych konsekwencji.

Qvo Vadis TPsa...
oxwood
Do tego dochodzą operatorzy korzystający z łącz TePsy, a oferujący usługi porównywalne, a nawet lepsze od neo za niższą cenę Razz
Więc TP musi się bardzo starać Very Happy
Deathplanter
O wlasnie,czytalem o nich i zastanawiam sie czy sie nie przesiasc (mianowicie na Netie). Czy ISP na laczach neostrady maja wlasne pule adresow IP, czy po przesiadce na Netie ciagle bede mial "neoplus" w adresie hosta? ;d
oxwood
Możliwe, że jakieś tam zakresy IP dostaną. Niestety na stronie netii nie mogłem o tym nic znaleźć Sad
Feodaron
A ja już mam Neostady po uszy !! Chcialem zrobic ostatnią cesje przed koncem roku i zwiekszyc neo do 1mb/s, to powiedzieli ze mam im zdać LiveBox'a, no to go zdalem i juz miesiac czekam az mi ją podwyższą. Normalnie załamać się idzie, do tego dochodzą częste samoistne rozłączenia z siecią i inne cudowne rzeczy zwiazane z nie Very Happy Osobiscie nie polecam Neostrady, jak macie jakis inny wybór to bierzcie co innego.
bpit22
Neostrada z tego co mi wiadomo wycofała się z tych projektów, po tym jak stwierdziła, że jest to technicznie bardzo trudne. Być może swoje zdanie zmnieni. Ale bylo by dziwne zeby najpierw cos oglaszano (np. jakis bonus), a potem dementowało się to. Kto bedzie teraz takiej firmie wieżył. Więc w takim razie życzę Telekompromitacji Polskiej dalszych sukcesów w okłamywaniu luczi!!
jackill
Zauważcie w jakim momencie pojawia się ta informacja. Do 14 lutego można rezygnować z neo bez konsekwencji oraz wchodzi na rynek Netia po łączach tepsy. Więc jest to chwyt materkingowy (chiński;)), żeby zatrzymać ludzi w Neo. Więc to jeszcze nie jest takie pewne... Poczekamy, zobaczymy.
pozzler
Witam wszystkich forumowiczów,

czy jest tu może ktoś, kto rezygnował lub zamierza w ciągu najbliższych dni rezygnować z umowy na Neostradę? Ciekaw jestem, jaka jest procedura...

Byłbym również wdzięczny za linki do alternatywnej oferty Netii...

Brzmią te Wasze informacje co najmniej ciekawie

Wojtek
spooki86
A jak tam neostrada się sprawuje, wiesza się jak kiedyś czy już problem znikneły ?
evolucja
Osobiście nie używam neostrady, jednak podczas gdy z moim internetem działo się źle byłem bliski zmienienia operatora. Wiem bo słyszałem to od innych że Ci którzy grają w gry sieciowe takie jak np. Tibia bardzo im nie sprzyja ten rodzaj internetu, gdyż bardzo często są rozłączani. Hmm... Zobaczymy, promocja wydaje się świetna.
Bigrazer
Neostrada wcale sie tak czesto nie rozłacza, ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio zerwało mi sie połaczenie a ja jestem online 24/dobe Razz MOze zalezy to od jakosci doprowadzonej linii Smile

PS. Czy komus neostrada juz zniosła limity? MIała zrobic to w lutym... luty w pełni a ja limity nadal mam Very Happy
v3nd0r
jak zwykle konkurenacja robi swoje, netia wprowadzila opcje dostepu do internetu bez limitow transferu, tp sa nie pozostala im dluzna, i chwala im za to. Pomslec ze dalej byli bysmy skazania na limity, i dokupywanie ich, albo gniezdzenie sie w 32Kb Razz jak sie przekroczy limit.

Jesli jakby w neo zmienili upload to bylo by juz w ogole fajnie, bo teraz to kaszana, odpali sie jakies p2p czy cos i juz po zawodach, choc mozna uzywac fajnych klientow ktore nic nie wysylaja a siec mysli ze wysyla ale w ten sposob sie oszukuje Razz troche to nie fair Smile

Co tpsa moze jezszcze zmienic? hm.. w sumie nie wiem, jak im konkurencja czegos nie podpowie to sie nie wezma do roboty Razz
fallco
heheheh jak zwykle Tp cos oglosi i po roku pomysli nad wprowadzeniem Smile
co do samej neostrady to ja tam nie narzekam, nie zrywa mi polaczen czesto, co trzeba to sie sciagnie, limity bywaja wkurzajacem ale mozna bylo przywyknac... czyli to tak naprawde wszsytko kwestia przyzwyczajenia...
Xaros
No nie wiem nie wiem panowie i panie. Z tego co sie doczytalem i wypytalem w punkcie TP to na poczatku limity sa zdejmowane posiadaczom umow z opcja 128kbps z czego za free maja podnieisana do 256kbps i te ich 7gigowy transfer juz zostal zniesiony, ale dla posiadaczy opcji 512,1024 itd to wylanczanie transferow moze potrwac nawet do kwietnia.
webek
Ja mam neostradę, tyle że nie używam żadnych badziewnych modemów jakie dorzucają do zestawu instalacyjnego. Siedze sobie na routerze i musze przyznać, że nie pamiętam, żeby mi się cokolwiek rozłączyło - no chyba, że raz jak burza była to mi spaliło troszke sprzętu, ale to już inna kwestia Smile. Dzięki routerowi nie musze też instalować żadnych lipnych sterowników, czy autoconnect'a - połączenie mam odrazu.

Najbardziej w tym wszystkim denerwują mnie te całe limity. Dopiero dzisiaj 16 luty, a ja juz przekroczyłem 15GB Sad W poprzednim miesiącu na 512 zessałem 35GB Smile I dopiero po 2 tygodniach mi zwolniło. Mam nadzieje, że do marca zniosą te limity, bo chyba wybuchne ze złości! Evil or Very Mad

ps. Mam nadzieje, że jednak naprawdę zniosą te limity, bo jesli to jest jakiś kolejny "wybryk" TP, to będę naprawdę zły....
Xaros
No wlasnie dlatego ja sie jeszcze troche wstrzymalem z tym zasysaniem Smile Nie mam ochoty siedziec na komie i czekac az mi sie google zaladuje Rolling Eyes
WMP
a ja pod koniec stycznia, stuknąłem limitek... 2 razy zasysałem dvd z OpenSuse 10.2 (linux)
v3nd0r
zamontowac dsl Smile i bedzie spokoj Smile nie ma limitow Smile jest wiekszy wysyl, no i predkosci sa lepsze.
Do tego dsl ma pioryten nad neo , szkoda tylko ze jest to usluga dla firm, bez regonu sie nie obejdzie, ale czego nie robi sie dla dobrego lacza. Smile
volum
Co do neostrady to nie mieli wyboru, musieli usunąć limit przesyłu danych.
Nie dawno weszła na rynek GTS Energis z usługą Mutimo. Firma ta ma taniej po przeliczeniu w porównaniu do neostrady i ma dynamiczne IP tak jak neostrada oraz brak limitów na przesył danych. Tak więc ten krok ze strony neostrady musiał kiedyś nastąpić.
pozzler
A to nie było tak że motywacją tepsy był raczej nacisk administracyjny i raz po raz nakładane kary, a nie jakaś konkurencja, której istnienie do TP SA dociera chyba dopiero teraz? Swoja droga, ciekawe ilu abonentów stracili w ciągu ostatniego roku...
v3nd0r
pozzler wrote:
A to nie było tak że motywacją tepsy był raczej nacisk administracyjny i raz po raz nakładane kary, a nie jakaś konkurencja, której istnienie do TP SA dociera chyba dopiero teraz? Swoja droga, ciekawe ilu abonentów stracili w ciągu ostatniego roku...

limity chyba nie mialy raczej nic z tym wsponego, kary chodzio o to ze tp sa kaze placic utrzymywac abonentom telefon jesli chca korzystac z neostrady. I za to dostali kare.

A limity to tak jak mowie chodzi chyba o netie i jej oferte ludzie maja do wyboru cos z limitem czy bez limitu wybiora to z bez limitu wiec w tym mozna upatrywac tej decyzji.
fallco
hehehehe tepsa, jak zwykle cos obiecala a sie zbiera to wprowadzenia jak nie powiem co... poki co pozostaje czekac co jeszcze nasza rodzima tepsa wymysli i jakie inne ciekawe rzeczy przygotowali dla ludzi... mogliby popracowac nad niezawodnoscia neostrady, bo chyba wlasnie z jakoscia oferowanych uslug to maja najwieksze problemy...
Bigrazer
Nie byłem przekonany do końca czy zdjeli te limity czy tez nie... pod koniec miesiąca postanowiłem sie przekonac... przekroczyłem limit o ponad 5gb i nic Smile predkosc taka sama Smile Przynajmniej tym razen TPsa dotrzymała obietnic Smile
oxwood
"raz na rok i mucha pierdnie" Very Happy

Ja już wkońcu powiedziałem Neo "BYE" Very Happy Kablówka ROX Very Happy
makak
Dokładnie, limit został zdjęty przekroczyłem moje 25GB na 35GB i nic sie spadło Smile ale w panel.neostrada.pl dalej liczy i liczy, na infolinii mówili, że mają go przerobić ale to było z miesiąc temu i zero efektów Razz Informacje o usłudze nie działają od początku mojej kariery z neo (grudzień) więc pewnie szybko tego nie zrobią Laughing

Pzdr Wink
Joker
Szkoda że Blue connect nie znosi limitów to dopiero byłoby miłe Razz
oxwood
po pewnym czasie mogą znieść, jak przybędzie im konkurentów Very Happy
Kudlaty
co do limitow w neo..
Jak je zlikwidowali to w neo zaczęły się problemy ze stabilnościa... Razz musieli w koncu wymienić router czy tam wiecej chlodzenia.. jakos tak.. Razz
Opisali tą sytuacje tak iż ludzie korzystajacy z neo od czasu gdy zlikwidowano limit zaczęli pobierać niezliczone GB danych z internetu. przez co mamy przeciążenia na serwerze.. Razz

W sumie ja mam neo i musze powiedziec ze odczulem troche te przeciazenia.. bo przez jakies 10 dni mialem neta z predkoscia 4 kB/s i czesto mi sie rozłączało.. Razz
na szczęście juz po tych kłopotach...
jackill
A macie coś takiego, że jak połączycie się to coś jest zrąbane z DNS'ami? Ofcoz tylko pod winda, pod Linuksem mam ok... Można dns'y na stałe w windzie wpisac? Coś w stylu /etc/resolv.conf z linuksa.
v3nd0r
jackill wrote:
A macie coś takiego, że jak połączycie się to coś jest zrąbane z DNS'ami? Ofcoz tylko pod winda, pod Linuksem mam ok... Można dns'y na stałe w windzie wpisac? Coś w stylu /etc/resolv.conf z linuksa.

a w ustawieniach polaczania, nie ma przypadkiem, 2 miejsc na server dns? Tak mi sie mocno wydaje.

A co do wypowiedzi wyzej Smile to gadzam sie w zupelnosc, neo teraz strasznie jest obciazone, ludzie poczuli ze moga sciagac i nie beda musli meczyc sie z 4KB pod koniec miesiaca.

Dodam od sibie jeszcze ze neo ma teraz straszne pingi Razz wszyscy teraz zucili sie lapczywie bo daja cos zadarmo Smile

Moze sytuacja sie unormuje Smile osobna sprawa jest ze tp sa napewno ma jakies nie za dobre lacze do internetu, i to ze pingi do nas ze swiata tez sa oplakane Smile
oxwood
Jak jeszcze miałem neo, to po zniesieniiu tych limitów, potrafiło mi neo się rozłączyć z 5 razy na 30 min Very Happy
gecko
oxwood wrote:
Jak jeszcze miałem neo, to po zniesieniiu tych limitów, potrafiło mi neo się rozłączyć z 5 razy na 30 min Very Happy

Bo tak naprawde tepsa nie jest gotowa technicznie na coś takiego.

Podobnie jak era nie jest gotowa na GG w komórce. Sama aplikacja się wiesza a czasem w ogóle serwery EraGG są niedostępne.

Panie i Panowie, witamy w nowym tysiącleciu... Rolling Eyes
Deathplanter
v3nd0r wrote:
wszyscy teraz zucili sie lapczywie bo daja cos zadarmo Smile

Umm, a moim zdaniem zwolnili bo maja pretekst. Nie oszukujmy sie, czy ktos z tutejszych poczul nagle zew downloadera? A moze na poczatku miesiecy wam nagle net zwalnial? Bo u mnie Neo dziala ciagle tak samo-fatalnie.
madkazik
Ja zawsze miałem jakoś niechęc do Neo więc jak moja mama zaczęła się zastanawiac nad podłączeniem internetu w domu to odrazu zacząłem jej podsuwac ulotki od providera od mojej kablówki. Teraz mam neta ! mb/s i limit 25 gb i jakos tak strasznie mi on nie przeszkadza. A z neo rzeczywiiscie sa problemy ze stabilnoscia nawet do ktoregos z serwisow (patrz.pl chyba) wrzucili rozmowe kolesia z babką z Telekomuny na temat tych własnie problemów.
Bigrazer
Ale problemy ze stabilnoscia neo zaleza od stanu linii telefonicznej. Jesli ktos ma nowa linie to takowych problemów nie ma. U mnie problemy z neo były tylko po założeniu (jakies 3,5 roku temu) i znikły po miesiacu. Moze jestem wyjatkiem ale nie narzekam na neo Smile Limity nigdy mi nie przeszkadzały bo ja duzo nie sciagam i zawsze mieszcze sie w limicie. No ale kiedy zdjeli limity to musiałem je przekroczyc by je sprawdzic Wink
Xaros
No i zrobili jak też zapowiadali. Obecnie nie ma żadnych limitów związanych z przesyłem i odbiorem danych. Mało tego, użytkownicy usługi, którzy dotychczas korzystali z opcji 128 kb/s otrzymali wyższy transfer o przepustowości 256 kb/s. Moim zdaniem te posunięcia powinny przyciągnąć kilkuset nowych klientów i świadczą o tym , że wreszcie TP zaczyna ulegać wymogom europejskim.

Pozdrawiam Xaros
Lemef
Mówią, że bez limitów, a nadal mam 30GB z 15GB ;/
bpit22
Było coś że zwiększą wszystkim o jedną opcję w górę neostrady, tak że z 512 miało być 1024, a u mnie nadal nie jest. O co w tym całym TP chodzi. ]]
matti05
Tp musi teraz uważać, bo już dostali 100mln kary. A co do samej neostrady to jak używałem przez pare dni u kolegi to nie było tak źle, ale ja tam wole swoją radióweczkę.
Co do tej kary: http://www.egospodarka.pl/17489,UKE-100-mln-kary-dla-TP-SA,1,38,1.html
Bigrazer
bpit22 wrote:
Było coś że zwiększą wszystkim o jedną opcję w górę neostrady, tak że z 512 miało być 1024, a u mnie nadal nie jest. O co w tym całym TP chodzi. ]]

Juz dawno Tp odwołało to. Tp podwoiło predkosc tylko posiadaczom neo 128 i podwyzszyli im na 256. A wszystkim zdjeto limity sciagnietych danych.

Po miesiacu testowania neo bez limitu musze stwierdzić ze jest bardzo dobrze i nie ma na co narzekac Smile Tp zaczyna miec konkurencje wiec musi sie starac o klijentów.

Quote:
Tp musi teraz uważać, bo już dostali 100mln kary.

Tp zapowiedziało ze i tak nie zapłaci kary Razz
oxwood
Quote:

Tp zapowiedziało ze i tak nie zapłaci kary Razz

A kiedyś jakąś karę zaplaciło?? Bo jak tak to nie pamiętam Very Happy A co do TP, w mniejszych miastach gdzie konkurencji nie ma to nasz monopolsta starać się nie musi o klientów, bo są oni skazani tylko na niego Very Happy
matti05
Może i tych kar nie płacą, bo polskie prawo jest takie, że nawet państwo nie może wyegzekwować ich do Tp.
A co do monopolu Tp to się niestety muszę zgodzić, bo w moim mieście, które posiada 60 tyś. mieszkańców też większość osób posiadających neta ma właśnie Neo. Są firmy, które oferują neta, ale nie mają one tak dobrej (tylko na ulotce) oferty jak Tp.
b4r4t
Ja osobiście chyba będę skazany na neostradę ... od jakichś 5 lat mam sieć w bloku na łączu DSL i bardzo sobie chwalę, jednak dobre się skończyło... sieć w przyszłym miesiącu znika i trzeba sobie założyć net na własną rękę ...

Albo neo 1Mbit ... albo NETIA 1Mbit ...

NETIA tańsza, ale obecnie są problemy - długi czas oczekiwania, linie na obciążonych serwerach (to w większości wina TPSA i jej akcji dywersyjnej) ... oraz fatalna jakość infolinii ( to wina NETIA) ...

Jeszcze poczekam z tydzień, dwa śledząc opinie i jeśli NETIA nie poprawi się jeśli chodzi o Infolinię to ... nasz cudowny monopolista zyska klienta... ale chyba nie podpisze z nimi cyrografu na dwa lata a tylko na rok ... Smile

Mam nadzieję, że w rok nasi operatorzy komórkowi wprowadzą internet w ramach sieci 3G i wyjdzie z tego coś fajnego Smile
DraGon2
moj kolega ma netie 6mb i placi tylko 140 zeta miesiecznie a za neo 6mb placil by ~300 chyba wiec jest roznica troche. Ja mam od 2 lat neo a co do tego braku limitow to ja mam dalej limity ;x
Bigrazer
DraGon2 wrote:
moj kolega ma netie 6mb i placi tylko 140 zeta miesiecznie a za neo 6mb placil by ~300 chyba wiec jest roznica troche. Ja mam od 2 lat neo a co do tego braku limitow to ja mam dalej limity ;x

NApewno nie masz limitów! To ze wyswietla ci sie licznik na którym pisze ze jest wukorzystanych tyle i tyle z tylu i tylu to nie znaczy ze masz limit. Ten licznik to tylko taki straszak Smile

Pozdro
Savitri
Ja wiem tylko, że z neostradą, to ostatnio niezle jaja są (jestem jej użytkownikiem). Tak jak wam dalej liczy mi ile zjadłem z sieci, ale to jeszcze nic. Nie mam pojęcia dlaczego, ale w mojej miejscowości jakiś miesiąc temu wszystkim, którzy mieli neo szwankował net. prędkość 0,5 bita/sekunde Very Happy i nie to że limit przekroczony. :p

sami sie proszą o wyższą karę
evolucja
Powiem, że kolega który używa neo jest zadowolony. Od czasu sciągnięcia limitów pobrał już 10 GB danych i dalej jedzie. Nie wiem czy to tylko u niego, lecz myslę, że inni nie powinni mieć z nią problemów. Mogę się mylić gdyż nigdy jej nie używałem i dopóki moja sieć LAN będzie działać na zacznę.
kizarop
Dziekuje Telekomunikacji Polskiej za prawie roczna wspolprace w tym kilka reklamacji, z ktorych 0 (zero) zostalo rozpatrzonych pozytywnie , od grudnia 2006 do konca lutego 2007 z moich 2mbps w godzinach 16-22 wyciaglo srednio 550 kbps na co Pan z infolinii powiedzial mi ze mam sobie wstac o 4 rano to siec nie bedzie tak obciazona , to ja mu na to ze nie mam abonamentu "2 mb noca" chyba ze taki wprowadzili a ja nic nie wiem? wiele razy probowali mi wcisnac ze slaba predkosc jest moja wina , ze mam robaki w systemie ( hah w linuxie) , za dlugi kabel telefoniczny,albo inne historie niestworzone. Jezeli chodzi o limity to a warto bylo pracowac na zamowieniwce u zlodzieji ,login na provisio dzialal dlugo dlugo po zwolnienu sie , wiec zawsze znalazlo sie jakies lekarstwo na limity nawet kilka razy w miesiacu -moze sie jeszcze przydadza- gdyz teraz mam netie i jest ok Wink
bpit22
Jesli chodzi o TP to muszę stwierdzić, że już nie chce mieć z tą firmą nic do czynienia. Tyle ile nerwów natracilem gdy zamówiłem Liveboxa, a wkońcu sam pojechalem do siedziby i odebralem. Z neo nie mam raczej problemów moja 512 chodzi dosyc dobrze. Ale bardzo sie zzawiodlem, gdy dowiedzialem się ze nie zwieksza mi predkosci. 1 mb bardzo by sie przydal. A co do kar dla TP ok łojcie ich ile wlezie, ale żebym ja za to nie musial zaplacic jako klient firmy. Bo na pewno tak będzie. ( niech zaplaca i ze 2 mld zl, a mi maja podwyzszyc predkość do cholery )
b4r4t
Hmm ... moje wrażenia po niecałych 2 tygodniach posiadania neo+ ?

Może od początku, w poniedziałek 16 kwietnia udałem się do telepunktu ... wsyzstko podpisałem, zajęło to chwilkę Smile Poprosili o numer telefonu bo mieli wysłać SMS'a jak linia już będzie przygotowana ...

Wróciłem do domu, zainstalowałem modem, podłączyłem do linii i czekałem na SMS'a ... we wtorek około godziny 16 już miałem synchro 1.3Mb/s ... noo to sobie skonfigurowałem neostrade Smile
SMS'a nie dostałem do dziś - fajnie bym na tym wyszedł jak bym czekał na info od TPSA ...

A teraz to co najlepsze ... od wtorku do piątku w godzinach 13 do 23 ... prędkość stała na poziomie 50 - 70 KILOBITÓW! ... czyli modemówka Smile Myśle sobie ... super... ale weekend mnie zaskoczył ... problemy już o godzinie 11 ... mój swoisty rekord to 15kbps przez około 1.5h ...

Okazało się, że podobno jakieś "remonty" były Smile

Na szczęście od poniedziałku do dzisiaj włącznie już wszystko chodzi prawidłowo ... pingi do wp w granicach 20ms Smile dodatkowo trochę wykraczam ponad 128KB/s ... bo potrafi się rozbujać nawet do 140 Smile Ciekawe na jak długo ...
Bigrazer
b4r4t wrote:
Na szczęście od poniedziałku do dzisiaj włącznie już wszystko chodzi prawidłowo ... pingi do wp w granicach 20ms Smile dodatkowo trochę wykraczam ponad 128KB/s ... bo potrafi się rozbujać nawet do 140 Smile Ciekawe na jak długo ...

Neostrada zawyża przepustowośc Smile Ja tak samo po załozeniu neostrady miałem problemy ale po miesiacu wszystkie ustały i jade cały czas na modemie adsl i nie narzekam Smile
Xaros
Noo i jeszcze teraz sad uchylil sie od wyroku na TP S.A. w wysokosci 100 tysiecy zł. Telekomunikacja Polska, liczy na kolejne uchylenia w kolejnych rozprawach. Mi neo smiga bardzo dobrze i nie trzeba sie martwic o transfer.

Pozdrawiam, Xaros
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.