FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

MaNGOS - polski support

Nolt
MaNGOS

Witam wszystkich. Chciałbym zaprosić wszystkich na moje forum, jednym z z poddziałów jest serwer MaNGOS - jest to jedyny oficjalny polski support (przyjęty i zatwierdzony przez administratora oficjalnego forum MaNGOS). Zapraszam zainteresowanych do uczestniczenia w rozmowach, rozwiązywania problemów itp. Zachęcam także do wszelkiego rodzaju propozycji związanych z moim forum (uwagi i krytyki mile widziane Razz ).
Deathplanter
Czy mi się wydaje czy to są te pirackie serwery WOW'a? Ja też co prawda kiedyś hostowałem "półlegalne" tematy, ale tak z czystej ciekawości: pytałeś admina?

[proszę o delete posta jeśli okaże się,że MaNGOS to nie serwer WOW'a]
Nolt
Spoko rozumiem Smile Nizej zamieszczam przetlumaczona tresc orginalnego postu czym jest MaNGOS:

1. “MaNGOS jest uniwersalnym serwerem MMORPG” tz. że MaNGOS podlega licencji oprogramowania serwerowego oraz nie jest to żadnego rodzaju emulator, nie został stworzony by emulować cokolwiek, a także współpracować z jakimś konkretnym klientem.

2. Nie można dyskutować więc o konkretnych nazwach klientów gier (przedmiotów, NPC oraz reszty rzeczy związanych z klientem obiętych prawami autorskimi).

3. Nie można nazwać MaNOS'a iż jest emulatorem lub współgra z nielegalnym oprogramowaniem.

Znajdziesz go rowniez na forum, w obszerniejszym wydaniu, powiedzmy ze ludzie uzywaja to do wiadomych celów lecz w dziale MaNGOS mojego forum jest surowo zabronione przez owa licencje wspominanie, oraz rozmowa o jakimkolwiek kliencie.

PS: poszukuję redaktorów więcej info na forum Smile

Last edited by Nolt on Sat Jan 20, 2007 10:31 pm; edited 1 time in total
Postman
Nolt wrote:
Spoko rozumiem Smile Nizej zamieszczam przetlumaczona tresc orginalnego postu czym jest MaNGOS:

1. “MaNGOS jest uniwersalnym serwerem MMORPG” tz. że MaNGOS podlega licencji oprogramowania serwerowego oraz nie jest to żadnego rodzaju emulator, nie został stworzony by emulować cokolwiek, a także współpracować z jakimś konkretnym klientem.

2. Nie można dyskutować więc o konkretnych nazwach klientów gier (przedmiotów, NPC oraz reszty rzeczy związanych z klientem obiętych prawami autorskimi).

3. Nie można nazwać MaNOS'a iż jest emulatorem lub współgra z nielegalnym oprogramowaniem.

Znajdziesz go rowniez na forum, w obszerniejszym wydaniu, powiedzmy ze ludzie uzywaja to do wiadomych celów lecz w dziale MaNGOS mojego forum jest surowo zabronione przez owa licencje wspominanie, oraz rozmowa o jakimkolwiek kliencie.

PS: poszukuję redaktorów więcej info na forum Smile

co to jest quote- wiesz??

Cały czas nie wiem do czego to służy. Czyż jestem już tak stary czy Ty źle tłumaczysz. Napisz jezykiem prostym do czego to służy i z czym to jeść. Chodzi o zwyłego zjadacza chleba.
Nolt
Prosto mowiac Razz jest to serwer do gier MMORPG lecz jesli chodzi o mnie, to wiem ze ludzie korzystaja z tego by miec wlasny serwer W0rld 0f W@rcr@ft
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.