FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Co sie KUr** dzieje z frihost

Nolt
No kur*** juz sie na prawde denerwuje dzis z kilkanascie razy nie moglem wejsc na swoja strone bo jest brak odpowiedzi.... RAZ JEST HOSTING RAZ NIE MA.... CO SIE KURWA DZIEJE to zaczyna sie robic denerwujace i zenujace wrecz...

PS: w momencie gdy to pisze moja strona nie dziala, panel admina tez nie ........................................
spooki86
O widze że kolega nowy.... przyzwyczajaj się Razz
Feodaron
Nie wiem czy wiesz ale jest już założony temat w tych sprawach. jak nie potrafisz czytac to zapraszam do pierwszej klasy podstawówki tam tego uczą i to za darmo, no chyba że masz problemy z widzeniem to użyj funkcji szukaj i wpisz "Bledy, problemy techniczne, klopoty z serverem i inne" - taka mała rada z mojej strony.

P.S Co do nowych ludzi, Nolt do nich raczej nie należy zato spójrz na luki991 ten to dopiero nowy :d wpycha gdzie się da posty na "pół linijki' - przepraszam błąd "na 1/5 linijki" lol do kwadratu Very Happy
Nolt
nie panikujcie malolaty Razz Razz sie strasznie zdenerwowalem bo ostatnio dosc czesto pracuje/aktualizuje moja strone/forum i dosc czesto gdy mam czas cos zrobic to nic mi nie dziala Smile wiec mam prawo sie wreszcie wku...rzyc Smile

PS: Feodaron bez docinek prosze typu podstawowka Smile
PS: spooki86 i Feodaron jak widze noobkami jestescie na frihost Smile wiec Very Happy nie komentujcie frihostera juniorki Smile
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.