FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Kino domowe

Seba222
Zamierzam w niedlugim czasie zakupic zestaw glosnikow z amplitunerem. W sumie juz sie zdecydowalem co do wszystkiego, chce tylko zapytac, czy ktos ma moze w domu glosniki KODA AV 702 i moze napisac co o nich sadzi! Chodzi mi o opinie czysto SUBIEKTYWNE.
Jak na razie mam zamiar kupic wlasnie te glosniki (bez subwoofera w tej chwili) i wzmacniacz Yamahy. No i wlasnie chce poznac opinie tych co maja taki sprzet.
PS. wlasnie uspilem corke (1,5 roku). Przy kolysankach nie zasnie, a przy Aerosmith tak. Hm... ciekawe Smile
EllenRipley
Miałam ten problem jakiś pół roku temu. Ostatecznie wybrałam coś z nieco wyższej półki - Pioneera. Ale z rozmów z wielonma sprzedawcami wynikało, że Koda ma dobry wskaźnik jakość/cena. Wybrałam Pioneera ze względu na design i jakość.
Pozdr.
Kudlaty
ja wzmak i satelitki wraz z subwooferem sam robilem... wychodzi o wiele taniej.. :p i parametry ma sie takie jakich sie oczekuje a nie takie jakie nam zaproponuja.. Razz

co do Koda mozesz zainwestowac.. Smile ale w razie czego zawsze mozesz przetestowac sprzet przez tydz.. a potem zwrocic ze to nie to czego sie spodziewales.. :]
Seba222
Niestety nie mam na tyle zdolnosci, zeby sobie samemu takie glosniki zrobic, poza tym, te Kody mi sie bardzo podobaja - beda mi do mebli pasowac Razz
W porownaniu do sprzetu ktory mam teraz (DVD podlaczone do radia Panasonica z glosnikami bodajze 2W), to taki zestaw bedzie przeskokiem o LATA SWIETLNE!
mtx
Zdecydowanie "kino" domowe to jest coś..
mam w domu i kiedy oglądam tv tutaj (czytaj: w mojej kawalerce) to czuję się jakbym się przesiadła z Diablo na Malucha Wink

ale pocieszam się, że do kompa mam podłączone 2 normalne głośniki z wieży.. przy wieży mam 2 bardzo porządne.. tylko tv jakiś taki kiepski Razz

ale jak bóg da.. to może sobie też kupię.. tylko ja mam całe mieszkanie 30 parę metrów.. czyli cały mój pokój ma.. 20 kilka?? kilkanaście?? Razz

ale zawsze można powalczyć.. a nuż się uda i będzie fajnie..
irco
KODE ?? Pierwszy raz słysze o takiej firmie,więc nie będę się wypowiadać,jednak sądze że inwestowanei w lepszy i popularniejszy sprzę jest bardziej opłacalne i wydatniejsze. Sam mam zestaw kina domowego sony,i sprawuje się idealnie,nie mam pzrekonania do mało znanych firm. Pozdrawiam
Seba222
irco wrote:
KODE ?? Pierwszy raz słysze o takiej firmie,więc nie będę się wypowiadać,jednak sądze że inwestowanei w lepszy i popularniejszy sprzę jest bardziej opłacalne i wydatniejsze. Sam mam zestaw kina domowego sony,i sprawuje się idealnie,nie mam pzrekonania do mało znanych firm. Pozdrawiam

A mozesz podac jaki model? Podeslij linka do zdjec, lub moze jakiegos opisu.
Xaros
Bardzo mi sie podoba i w ogóle polecam wam LG, bardzo ladny design i jakosc dzwieku. Razz
Seba222
Xaros wrote:
Bardzo mi sie podoba i w ogóle polecam wam LG, bardzo ladny design i jakosc dzwieku. Razz

Co do tego, ze LG ma ladny design, to bym sie klocil. Jak dla mnie strasznie nowoczesne, a poza tym .... sa PLASTIKOWE! Ladny design to wlasnie Koda, Jamo, Harman Kardor (lub jakos tak). Wybor moj padl na Kode, bo to podobno super sprzet za niska cene (okolo 1,6 tysiaca glosniki 5.0 + subwoofer) do tego amplituner Yamaha ~1400 zl, wiec to nie jest wydatek maly, a co za tym idzie, trzeba sie dobrze zastanowic.

www.top-audio.pl/towary_gfx/t_448.jpg