Witam.
Od razu chciałem podkreślić że jeśli temat nie jest zgodny z regulaminem proszę go usunąć.
Wysłałem pewien czas temu temat o kotku. Został zablokowany
Nie dziwie się bo było to łatwe nabicie Frih. Postanowiłem stworzyć temat w którym można zamieszczać ciekawe podkreślam CIEKAWE i śmieszne rzeczy. Żeby nie było nabijania FRIH kawał czy to co innego umieściło by się w tagach
. By nie było zamieszania jeden dowcip można by było umieszczać na 3 dni.
Troszkę śmiechu by się na tym forum przydało
mtx:ależ nie trzeba robić specjalnie tematu.Wystarczy popatrzeć na wrzucony odstatnio przeze mnie fragment z Bravo
problem nie nleży w umieszczaniu, tylko w sensie. Bo posty zawierające tylko quoty są całkowicie do kitu, bo jak ludzie chcą się rozerwać, to nie na tym forum. Tu możemy POGADAĆ o tym humorze (tak jak- czy wierzysz, że txty z Bravo są prawdziwe)
Od razu chciałem podkreślić że jeśli temat nie jest zgodny z regulaminem proszę go usunąć.
Wysłałem pewien czas temu temat o kotku. Został zablokowany
| Code: |
| [quote][/quote] |
Troszkę śmiechu by się na tym forum przydało
mtx:ależ nie trzeba robić specjalnie tematu.Wystarczy popatrzeć na wrzucony odstatnio przeze mnie fragment z Bravo
problem nie nleży w umieszczaniu, tylko w sensie. Bo posty zawierające tylko quoty są całkowicie do kitu, bo jak ludzie chcą się rozerwać, to nie na tym forum. Tu możemy POGADAĆ o tym humorze (tak jak- czy wierzysz, że txty z Bravo są prawdziwe)