FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

*Bravo Girl - Best of da Best*

mtx
Quote:
Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem. Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda Pomóżcie!

Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną. Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że poprostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nierozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojżałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo naprawde ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja?

KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisac ten list do Wasej Redakcji , ale śadze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczyne Monike , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczeli sie kochać , ale ja sie boje i przed tym "pierwszym razem" mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ? I co mam zrobić i jak sie zachować jeśli tak sie stanie i nie będe mógł go wyjąć. Prosze o szybką odpowiedz , bo jesli nadal bede bał sie tego zrobić to ona przestanie mnie kochać.

MISS 16 -Droga redakcjo!Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka! Nazywał sie damian i był taki słodki!Wszystkie koleżanki mi zazdrościły! Zaproponował mi wspołżycie lecz ja odmówiłam!Teraz sie do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole!Czy dobrze zrobiłam??Może gdybym sie zgodziła to kochałby mnie tak ja jego!??POMÓŻCIE!zrozpaczona czytalniczka!

Aneta 15lat: Droga redakcjo nigdy do was niepisalam ale zdarzylo sie cos okropnego kiedy rozmawialam z kolezanka doradzila mi zebym sie zmasturowala i kiedy to robilam poczulam przebicie sie blony czy to oznacza ze niejestem juz dziewica??czekam na odpowiedz

Olek 17lat: Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem??

Marcin 18lat Koledzy smieja sie ze mnie ze jeszcze niepilem alkocholu ani nie calowalem sie z dziewczyna co mam iim odpowiadac POMOCY

Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??

Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego

Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

A teraz najlepsze:

Drogie bravo!!! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY

Naprawdę mam nadzieję, że wymyślił to ktoś z dużym poczuciem humoru, bo inaczej przekręcę się na samą myśl, że to może być prawda!
Kij z tym, że ludzie do Bravo piszą- ich prawo.
Ale pytanie czy ciąża poza maciczna może być pod kolanem albo czy świecą się zachodzi??? Rolling Eyes
to świadczy o edukacji seksualnej. przecież 13 lat to są 1 miesiączki i wtedy naprawdę można wyrządzić dziecku krzywdę!!
KacperOo
Trenerem pokemonów buhaha ;p

Mi się zdaje, że ludzie to raczej dla basu pisali...
Buahhahahahahahahahaha
Trener Pokemonów xD

Chyba stanowcza większość jest pisana dla basu xD
Seba222
Niestety MTX, ale musze cie zmartwic. To niestety moze byc prawda. Zdarzaja sie takie przypadki w naszym swiecie. Ja slyszalem , zejednej dziewczynie mama mówiła, zeby sie z chlopakami nie calowala, bo zajdzie w ciaze. No i ona sie nie calowala Smile I w koncu na wizycie u ginekologa, ten jej powiedzial, ze jest w 4 miesiacu, a ona na to, ze niemozliwe, bo sie z chlopakami nie calowala, wiec to niemozliwe. Niestety tacy ludzie sa i nic na to nie poradzimy.
mikrus
Listy od czytelników to zawsze był mój ulubiony dział. Czasami dowcipy nie są tak zabawne jak niektóre listy.
mtx
ale to jest po prostu straszne! skąd ludzie czerpią taką wiedzę? bo dzieci to się filmów naoglądają, tam mało co jest pokazane, a dziecko się rodzi, więc...
ale ci rodzice mnie rozbrajają.. to jakim cudem ta matka zaszła w ciążę?? i jaki facet przeleciał tamtą dziewczynę, mimo, że ona na pewno mu opowiedziała historyjkę: nie całuj mnie, bo zajdę. a on na to: spoko, spoko, tylko tu ci wsadzę, nic ci się nie stanie. przyjemnie będzie i nie zajdziesz.

no rany Boskie.. epoka kamienia łupanego?!
sl4sh
Jeżeli dzieciaki w polsce na poważnie mają takie problemy.... to jednak nie ma się co zastanawiać tylko wyjeżdżać jak najdalej..... bo urośnie pokolenie małych "ZDOLNYCH" Lepperów i bedzie "BARDZO" ciekawie... nie ma się tu co rozpisywać ponieważ nawet nie mialo by to najmniejszego sensu...
vrooth
Zaraz padnę ze śmiechu ... nawet czytając to po raz drugi

...oraz z zażenowania, nie z powodu ich dość dużej nie wiedzy , tylko ogólnego patrzenia na stosunki damsko-męskie... Czasem wydaje mi się, że pomysł Giertycha, by wywalić głupie gazety z rynku (czyli przeważnie te dla młodych dziewcząt i co poniektórych chłopców) jest całkiem jak na niego pomysły niezły i chyba moralnie potrzebny

potrzebny, ba raczej konieczny... Smile żarty żartami ale to czytają dzieci
Calemb
OMG*nieskończoność. Ja naprawdę nie wiem z czego to wynika? Mam nadzieję że po prostu ktoś wymyślił takie brednie żeby ludzie mieli się z czego śmiać....., a jak nie to katastrofa, tego nawet nie ma jak skomentować tym bardziej, że niektórzy po 17 czy 18 lat mają.....
mtx
Ale z drugiej strony są szanse, że jak dzieciaki tam napiszą, to się czegoś nauczą. Kiedyś bywały jakieś fotostory, to tam się laski całowały i nie zachodziły, więc są szanse, że to zadziała. mnie przerażają rodzice całkowicie nie panujący nad dzieciakami!
veroz
Moge Was wszystkich trochę pocieszyć.
Jak byłem młody i piekny Smile to z kolegą wpadliśmy na głupi bo głupi ale śmieszny pomysł aby wymyślić jakąś historyjkę i wysłać ją właśnie do brawo Very Happy
Może ją kojarzycie: Jak laska wraca do domu w swoje urodziny i nie widzi nikogo z prezentem ?

Wydrukowali napisali odpowiedz a my mieliśmy radoche do następnego czytania bravo które braliśmy od koleżanek na lekcjach na których się nudziliśmy.
Calemb
Tak mtx to chyba jedyny plus tej całej "gazetki". Ale Człowiek w wieku 18 lat to chyba miał już biologie w szkole i powinien wiedzieć co i jak. Tak czy owak jak chcieli zrobić gazetę z poradami to mogliby chociaż jakoś bardziej to serio potraktować, bo po prawdzie nie czytałem tego, ale sądzę, że z tego się raczej cyrk zrobił.......
Feodaron
Nie no kupa śmiechu, a ten trener pokemonów to już w ogole mnie rozbroił, normalnie to jest paranoja co ci ludzie w tych listach piszą, współczuję im i ich całej rodzinie, a ta dziewczyna co sie pytała o poza maciczne coś tam to już w ogole ma poryty gar Very Happy. no cóz są różni ludzie na świecie i jakoś musimy z tym żyć Sad
the_mariska
W trenera pokemonów ani pozamaciczną nie uwierzę, reszta niestety jest bardzo prawdopodobna. Heh, aż się czasem zastanawiam, czy nie lepiej było jakieś 150 lat temu, kiedy panny wydawano za mąż w wieku 14-15 lat i nie istniało coś takiego jak trudny wiek dojrzewania...
Deathplanter
veroz wrote:
Moge Was wszystkich trochę pocieszyć.
Jak byłem młody i piekny Smile to z kolegą wpadliśmy na głupi bo głupi ale śmieszny pomysł aby wymyślić jakąś historyjkę i wysłać ją właśnie do brawo Very Happy
Może ją kojarzycie: Jak laska wraca do domu w swoje urodziny i nie widzi nikogo z prezentem ?

Wydrukowali napisali odpowiedz a my mieliśmy radoche do następnego czytania bravo które braliśmy od koleżanek na lekcjach na których się nudziliśmy.

ROFL, nie wierzę. Robisz mnie w konia ;D. Tą z psem? ;>
Kudlaty
niestety wiekszosc moze byc prawda.. ;/ smutny obraz dzisiejszej mlodzierzy.. Sad

a tą historyjkę z miodem i psem chyba kazdy kojazy.. Razz
mtx
Ja nie, bo chyba jestem nie na bierząco Razz ale to wynika z tego, że ja w ogóle żyje w jakiejś innej przestrzeni Razz w swoim świecie.. ktoś mnie oświeci jak brzmiała ta historia??

ja jakoś nie chciałabym BYĆ wydawana za mąż w wieku PIĘTNASTU lat (capitals wskazuje na moje "ale")
Bigrazer
Moze ktos przytoczyc ten list z psem? Bo ja go nie znam Smile

Ja jak sie nudze to czasem czytam listy od czytelników i niektóre sa naprawde rozbrajające Smile Ale niestety tak bedzie dopóki temat sexu nie bedzie tabu. No bo najwiecej dzieci dowiaduje o rozmnazaniu nie od własnych rodziców tylko od kolezanek, kolegów, no zaczyna sie edukacja sexualna w szkołach ale ona nie zastapi rozmowy z rodzicami.

I'm ja fikam Wink
Mody i Admini sie nie licza Razz
Deathplanter
Quote:
to były moje urodziny..zróciłam ze szkoly z nadzieją ze w domu czekają na mnie duze prezenty razem z rodzina. Gdy weszłam do domu nie było nikogo...powiedziałam sama do siebie: "czyżby o mnie zapomnieli " postanowiłam ze oleje to wszystko i zrobie sobie dobrze. wyciągnelam z szafki miód. Rozebrałam sie do naga, polozylam sie na kanapie i miodem posmarowałam moja łechtaczkke. Zaczelam sie delektowac. Potem zawołalam mojego psa bobika. on grzecznie usiadł przede mna i zaczal lizac moja lechtaczke sowim malutkim jezykiem..Gdy dostawalam juz orgazmu z łazienki wybiegła cała moja rodzina z wielkim tortem!! aa ja na kanapie z moim psem i dochodzacym oragzmem..treaz moj brat i cala rodzina maja ze mnie polew i do dzis nie umie im tego wytłumaczyc

Znalezione tutaj. Bardzo prawdopodobne, że nie jest to tekst oryginalny, emoty wyciąłem Wink
veroz
Deathplanter wrote:
Quote:
to były moje urodziny..zróciłam ze szkoly z nadzieją ze w domu czekają na mnie duze prezenty razem z rodzina. Gdy weszłam do domu nie było nikogo...powiedziałam sama do siebie: "czyżby o mnie zapomnieli " postanowiłam ze oleje to wszystko i zrobie sobie dobrze. wyciągnelam z szafki miód. Rozebrałam sie do naga, polozylam sie na kanapie i miodem posmarowałam moja łechtaczkke. Zaczelam sie delektowac. Potem zawołalam mojego psa bobika. on grzecznie usiadł przede mna i zaczal lizac moja lechtaczke sowim malutkim jezykiem..Gdy dostawalam juz orgazmu z łazienki wybiegła cała moja rodzina z wielkim tortem!! aa ja na kanapie z moim psem i dochodzacym oragzmem..treaz moj brat i cala rodzina maja ze mnie polew i do dzis nie umie im tego wytłumaczyc

Znalezione tutaj. Bardzo prawdopodobne, że nie jest to tekst oryginalny, emoty wyciąłem Wink

He he dokładnie ten tekst Very Happy
Jest to dowód na to, iż w braw drukują największe bzdury bez sprawdzenia czy to jest prawdziwe czy nie.
Bigrazer
No ale dziei tym durnotom zwiekszaja sobie nakład Razz Bo ile osób kupuje bravo lub wchodzi na ich strone tylko po to zeby sie posmiac z tego co tam jest napisane Razz Co niezmienia faktu ze wiekszosc osób wierzy we wszystko co tam napisza Smile
veroz
Bigrazer wrote:
No ale dziei tym durnotom zwiekszaja sobie nakład Razz Bo ile osób kupuje bravo lub wchodzi na ich strone tylko po to zeby sie posmiac z tego co tam jest napisane Razz Co niezmienia faktu ze wiekszosc osób wierzy we wszystko co tam napisza Smile

Tak tylko że tekst który przytoczył Deathplanter do brawo został wysłany przez dwoch nastolatkow nie będących nawet dziewczynami, a każdy normalny człowiek zoriętowal by sie ze taki tekst nei mogla napisac laska Wink a oni robia nastolatkom wode z 'muzku' aby zwiekszyc swoj naklad bo cha wiecej kasy z reklam umieszczanych w ich 'czasopismie' Smile
mtx
No nie przesadzaj.. mógł to napisać każdy.. nawet jeśli wiedzieli, że napisało to dwóch facetów, to przecież mogliście pisać na temat siostry, koleżaki czy kogotam kolwiek.

Nie.. tak na serio to niektóre pewnie są wyssane z palca, ale przypuszczam, że gro niestety jest prawdziwych i ci ludzie w to głęboko wierzą..

nie pogadają w domu (bo i z kim?) nie pogadają w klasie (bo to tak głupio zapytać koleżanek czy już to robiły; poza tym wszystkie powiedzą, że tak, nawet jeśli nie; poza tym często ich wiedza nie wykracza poza wiedzą tej, która pyta), więc zostaje im tego typu gazeta..

Kaczor Donald odpada.. Gość niedzielny też.. to co nam zostaje?? Bravo, Popcorn, gorąca 13 (czy inne Razz)
pawelsz
Tego o urodzinach i miodzie nie widzialem i nie slyszalem... Ale tekst xD No ale co tu robic, mtx ma racje z tym, ze ludzie (w tym przypadku dziewczyny) nie wiedza nic na takie tematy. No ale przynajmniej jest sie z czego posmiac. Chociaz czasami to az zal czytac takie rzeczy Wink
Chociaz uwierzyc w takie 'prawdy' o swiecie jak w wymienionych listach... No wierzyc mi sie nie chce. Przynajmniej (tak mi sie wydaje) w moim otoczeniu ludzie maja pojecie skad sie biora dzieci i tematy pokrewne.
Podsumowujac, czasami to az szkoda ze brawo nie czytam ^^
veroz
pawelsz wrote:
Tego o urodzinach i miodzie nie widzialem i nie slyszalem... Ale tekst xD No ale co tu robic, mtx ma racje z tym, ze ludzie (w tym przypadku dziewczyny) nie wiedza nic na takie tematy. No ale przynajmniej jest sie z czego posmiac. Chociaz czasami to az zal czytac takie rzeczy Wink
Chociaz uwierzyc w takie 'prawdy' o swiecie jak w wymienionych listach... No wierzyc mi sie nie chce. Przynajmniej (tak mi sie wydaje) w moim otoczeniu ludzie maja pojecie skad sie biora dzieci i tematy pokrewne.

Umiesz czytać tego listu nie napisała żadna laskaSmile
Tylko ja z kumplem :]

Pozdrawiam
Veroz
KacperOo
veroz wrote:
pawelsz wrote:

Umiesz czytać tego listu nie napisała żadna laskaSmile
Tylko ja z kumplem :]

Pozdrawiam
Veroz

Hahahaha ;p
Gratulacje xD Ja już to słyszałem! Ale nie wiedziałem, że to wy ;]

Chyba też sobie zrobię basik do brawo xD
vrooth
gratuluje inwencji, wymyślić coś tak głupiego i bezsensownego to tez sztuka Very Happy

ciekawe, czy ktoś przekroczy tą magiczną granice absurdu i napisze coś jeszcze śmieszniejszego Razz przepraszam, kiedy...
GeorgeHammett
Bez komentarza.
Deathplanter
GeorgeHammett wrote:
Bez komentarza.

...to po co sie wypowiadasz?
webek
SIC!
Jak to przeczytałem to prawie spadłem ze stołka ze śmiechu!!! Jak można być tak głupim, żeby myśleć, że ma się ciąże pod kolanem!? Albo od pocałunku... po prostu SIC!!!! Ale fakt faktem - i tak trener pokemonów to jest to Smile

ps. Zastanawiam się, skąd dziewczyna wiedziała, że nauczycielka jest dziewicą ? Cool
WMP
mtx: A co ty robisz na ich stronie? Ludzie są poje****. Nawiązuję też do mojego tematu o blogach, sprowadza się to do tego samego

P.S.: Też zostanę trenerem pokemonów!
mtx
nie bywam na ich stronie- znalazłam to zupełnie gdzie indziej.
blogi a ciąża pod kolanem- to chyba troszkę coś innego. Przynajmniej mnie się tak wydaje..
WMP
Zmierza do tego samego - zamieszczania durnych treści w internecie
c'tair
Drukują takie głupoty może dla przykładu? Jeśli bardzo chciałbym to wolę wierzyć, że te wszystkie listy to jaja właśnie tych ludzi co chcą nas rozśmieszyć. Ale zawsze dopuszczam myśl, że nawet jeśli jeden z nich jest prawdziwy to... dół. Po prostu obraz nędzy i rozpaczy. Ludzi się śmieją z amerykanów, że niby tacy głupi, że nie wiedzą gdzie Irak.
My się możemy śmiać, że są ludzie, pełnoletni (18 letni Karol?), piękni polacy, którzy nie wiedzą czy można zajść w ciąże przez pocałunek albo tym podobnie. Niewiem, może to mi się zdaje, ale czy to TV zrobiła im wszystkim wodę z mózgu? No, może nie wszystkim, ale wydaje się, że jest "ta" część społeczeństwa co myśli i się śmieje z tej części co właśnie nie myśli.
mtx
nie powiesz, że telewizja nie przyczyniła się ZNACZĄCO do wzrostu pojęcia w ogóle na temat seksualności itd. Kiedyś to tylko z ust do ust, potem gazety, a teraz tv i internet.
Mirloo
ta gazeta to nie gazeta tylko jakis szaj.. . Tylko porabani ludzie tego czytają! bez jaj ale jak cos takiego ma wychowywać >?? nastolatki!
the_mariska
Mirloo wrote:
ta gazeta to nie gazeta tylko jakis szaj.. . Tylko porabani ludzie tego czytają! bez jaj ale jak cos takiego ma wychowywać >?? nastolatki!

Po pierwsze, błagam. ".. to czytają", nie "tego czytają". Po drugie, niestety zdecydowana większość młodzieży w wieku gimnazjalnym jednak jest porąbana, i to wyjątkowo. Wiem, bo sama byłam wyjątkowo porąbaną nastolatką, 'kochałam się' w skoczkach narciarskich, zamierzałam uciekać z domu do Finlandii, a nawet miałam wymyśloną przyjaciółkę Laughing Jeszcze jak takiej 'szalonej nastolatce' się podsunie bravo, gdzie grzecznie tłumaczą że do seksu jej wystarczy że będzie 'czuła się gotowa', że musi mieć koniecznie takie a nie inne ciuchy, bo nie będzie trendi i właściwie to wmawia jej się że już jest dorosła i wszystko jej wolno, to robi się z niej szalona nastolatka do kwadratu. Strach się bać.
madkazik
Quote:
ps. Zastanawiam się, skąd dziewczyna wiedziała, że nauczycielka jest dziewicą ?

Ten ostatni list o pokemonach to wlasciwie byl juz czysty sarkazm... Zdaje mi sie ze to zdanie o dziewictwie nauczycielki to byl juz czysty zart... Caly ten list to zart, Tacy ludzie nie moga istniec...

PS. Moj pierwszy post na forum! Witam wszystkich! Twisted Evil
gecko
madkazik wrote:
Quote:
ps. Zastanawiam się, skąd dziewczyna wiedziała, że nauczycielka jest dziewicą ?

Ten ostatni list o pokemonach to wlasciwie byl juz czysty sarkazm... Zdaje mi sie ze to zdanie o dziewictwie nauczycielki to byl juz czysty zart... Caly ten list to zart, Tacy ludzie nie moga istniec...

PS. Moj pierwszy post na forum! Witam wszystkich! Twisted Evil

Z tego co wiem to większość listów pisze, mimo wszystko, sama redakcja. Widać, że komuś się tam baaaaaaaaaardzo nudzi... Choć w sumie się nie dziwie - jakbym miał tam pracować to miałbym non-stop głupawe Razz
wabik90
Jednym słowem LOL Very Happy

Mam nadzieję, że to ludzie robili sobie jaja wysyłając takie listy do Bravo, bo jeżeli niektórzy naprawdę mają takie kiepskie, marne pojęcię o niektórych rzeczach...

guz pod kolanem... ciąża poza maciczna Applause
Xaros
po tych listach można stwierdzić jedno. liczba ludzi z wapnem we łbie się powiększa nieuchronnie... aż wstyd o tym pomysleć ....
webek
Quote:
po tych listach można stwierdzić jedno. liczba ludzi z wapnem we łbie się powiększa nieuchronnie... aż wstyd o tym pomysleć ....

I tu przyznaje Ci rację...
Chociaż zawód trenera pokemonów, może być całkiem opłacalny... :p
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.