arkadaşlar kaliteli bir pwp serveri arıyorum bilen varsa site linkini yazarsa sevnirim
uo pwp server bilen warmı?
O ne ya? Biraz bilgi verir misin? 
Mmorpg oyunlarla alakalı birşey galiba. 
| coozy wrote: |
| O ne ya? Biraz bilgi verir misin? Confused |
bende öyle demiştim. araşttırdım biraz oyunlarla ilgiliymiş hemen kapattım. oyunlarla pek ilgim yokturda. . ..
Sanırım "Ultima Online Player versus Player" ben bunu çıkarttım yanılıyorsam açıklayın.Türkçe olarak da oyuncuların birbirleriyle "kapıştığı" bir Ultima Online sunucusu soruyor arkadaş.
Ve kusura bakma bilmiyorum...
Ve kusura bakma bilmiyorum...
| selim06 wrote: |
| Sanırım "Ultima Online Player versus Player" ben bunu çıkarttım yanılıyorsam açıklayın.Türkçe olarak da oyuncuların birbirleriyle "kapıştığı" bir Ultima Online sunucusu soruyor arkadaş.
Ve kusura bakma bilmiyorum... |
doğru söylüyorsun uo yla ilgilenen warsa skillerin full silah(genelde +9 oluyor) set reg fln filan bi ara proces die bir server vardı onu oynuodum kapandı yeniden acıldı sahipleri değişmiş kotu oldu
Kimse üstüne alınmasın ama Ultima Online bir Fantasy Role Playing game'dir.
PVP mantığı ise dövüşlü chat gibi bişey oluyor. Ben sevmiyorum, oyunun doğasına aykırı bi kere
PVP mantığı ise dövüşlü chat gibi bişey oluyor. Ben sevmiyorum, oyunun doğasına aykırı bi kere
kardeşim bende sevmiorm da ark larala cafede kapısmak için herkes aynı oluo onn için eşitlik saglanıo yoksa bende pek sevmem